3 540 4

Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман

Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Известният кинорежисьор Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман, който се случи през 2004 г., по време на снимките на филма "Убий Бил 2", в който на актрисата е поверена главната роля.

В интервю за сп. Deadline Тарантино отрече умишлено да е поставил в опасна ситуация своята муза.

Актрисата твърдеше, че режисьорът е застрашил живота й, като я е накарал да шофира автомобил в лошо състояние по опасен път, отказвайки да заснеме сцената с каскадьор. Това довело до инцидент - колата се блъснала в дърво и при удара Търман сериозно наранила краката и врата си.

"Тя трябваше просто да шофира, никой от нас не си е мислил, че тази сцена е каскада!", защити се Тарантино.

Той призна, че тогава може би е трябвало да вземе предпазни мерки, но просто не се бил сетил за тях. Освен това режисьорът сам направил пробен преход с въпросното возило по същия опасния път, по който трябвало да премине и Търман със скорост от 50-70 километра в час.

"Участъкът беше прав, нямаше спускане или скрити завои", твърди режисьорът. В последния момент обаче, Тарантино променил решението си и вместо да снима сцената от земята, той предпочел да постави камерата върху движеща се в обратната посока кола заради по-добрата светлина.

"Това беше една от най-големите ми грешки", признава си Тарантино, защото действал импулсивно и не направил нов предварителен обход на маршрута с нововъведенията.

Автомобилът влязъл в завой и станал неуправляем заради камерата, инсталирана на багажника. "Това беше най-тежкият случай в живота ми, тъй като срина доверието в мен!", признава Тарантино.

САЩ


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Домев
  Отговор
  1 19:58  07.02.18
  Противен е Тарантино, може да е отличен режисиьор ама има много противен вид, изглежда като калпав български материал израстнал близо до циганска махала

  Коментиран от #2, #3

 • Рамбо Силек
  Отговор
  2 22:11  07.02.18

  До коментар #1 от "Домев":

  Да,обаче не можеш да го застреляш за това,че се е родил грозен
 • comment
  Отговор
  3 21:21  08.02.18

  До коментар #1 от "Домев":

  Ти вероятно си по-красив дори от Феб Аполон, щото...
 • ВИЖТЕ
  Отговор
  4 11:18  10.05.18
  Най-лесно и ефектно е да се заиграваш с низките инстинкти на зрителя. Махнете убийствата, насилие, перверзиите от филмите на Тарантино, Родригерс, Гай Ричи и последователите им и вижте какво ще остане...

Напиши коментар:


Публикувай