Last news in Fakti

8 Февруари, 2018 20:46 10 839 12

Повече от секс в "50 нюанса освободени" (ВИДЕО)

  • 50 нюанса освободени-
  • секс-
  • филм-
  • дакота джонсън-
  • джейми дорнън

От утре, 9 февруари, по кината започват прожекциите на една от най-дългоочакваните екранизации за годината – „50 нюанса освободени“. Най-нетърпеливите имаха възможността да гледат лентата предпремиерно на 6 февруари. Именно те споделят впечатленията си, но без да издават най-интересните обрати във филма. Ето какво разказва woman.bg:

Ако не сте гледали „50 нюанса сиво“ и „50 нюанса по-тъмно“, то първите няколко минути от „50 нюанса освободени“ ще ви се сторят като поредния американски романтичен филм. Но истината е, че ако просто се насладите на първите сцени от медения месец на Крисчън и Анастейжа, след това ви очаква един разтърсващ сюжет, който ще ви поднесе и очакваното, и неочакваното. Ако сте почитатели на поредицата и сте гледали първите две части, то със сигурност ще забележите, че всеки следващ филм набляга все повече на романтиката, но в „50 нюанса освободени“ съчетанието между еротиката и любовта е наистина впечатляващо. На моменти химията между Дакота Джонсън и Джейми Дорнън просто ще ви накара да настръхнете. През цялото време се редуват драма, романтика, екшън и много секс. На моменти дори твърде много секс. Ако мислите, че в „50 нюанса по-тъмно“ е имало 50 нюанса по-малко секс, то сега ще останете доволни.

Във филма в главната героиня отново се вплитат качествата и желанията на всяка една обикновена жена с непокорността и стремежа й към кариера и надмощие. Но дори и след като е успяла да „опитоми“ разбивача на женски сърца, Крисчън Грей, изненадите за нея не спират - нито приятните, нито неприятните. В лентата се прокрадват и още два неочаквани романса.

Въпреки че привидно плахата Ана и фаталният Крис вече са женени и всеки е претърпял промяна в името на любовта, те все още гладят различията помежду си. И това се усеща в най-докосващите моменти от филма, които ще просълзят по-чувствителните от вас. Накратко: Анастейжа е бременна, а любимият й продължава да се среща с жената, която го е открехнала към света на садомазохистичния секс – Елена Робинсън. Духовете от миналото, както и неочакваните предателства, не спират да преследват младоженците и ще дадат много отговори на важни въпроси. А дали Ана и Крисчън ще се справят с всички препятствия и ще заживеят щастливо, или ще допуснат животът им да се срине и всеки ще продължи по пътя си? Гледайте „50 нюанса освободени“ и ще разберете. Филмът ще ви накара да се замислите върху важни за вас теми и върху начина, по който възприемате любовта! Един чудесен повод да отбележите Св. Валентин с половинката си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    2 9 Отговор
    Гледайте го,заслужава си. Не е хубаво,че ще бъде със субтитри.В това отношение,България доста е изостанала.

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 2 На Диди

    10 12 Отговор
    Ами да беше ходила повече на училище, Диди, че да не ти е проблем да четеш субтитрите. Умните хора знаят английски и предпочитат да слушат оригиналния звук, а не разни дублиращи бъкгарски артисти.
  • 3 Диди

    6 11 Отговор
    Тук в Гермавия ,субтитри няма от ДЕСЕТИЛЕТИЯ. Не става въпрос дали филмът е на английски.Ако е френски,шведски и т.н. знаеш ли езиците?
    ФАКТ Е,ЧЕ В БГ. СА ИЗОСТАНАЛИ В ТОВА ОТНОШЕНИЕ.А ПО ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА СИГУРНО ИМАТ ПРОБЛЕМИ С ТОВА,НЕ МИСЛИШ ЛИ?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Някой си

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Много си зле. Ама много. Ще слушам аз гласа на Петър Иванов вместо на Морган Фрийман.

    Верно си рядко ...

    Коментиран от #11

  • 9 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Има човеци, които са зле със слуха. За тях - субтитри.....
    Какви времена дойдоха ? По време оно се питахме: "Хубав ли е , или съветски? И полата два пръста над коляното....
    Сега отново е същото.... Важното е , че има секс, мн-о-о-о-го секс !
  • 10 2399

    6 0 Отговор
    На последните Междузвездни войни го имаше филма и с Бг аудио и заведох малкия си племенник който е 5 годинки да го гледа. Ако беше само със субтитри какво щеше да разбере малкия, само картинки ли. Филмите трябва да ги има и в двата варианта, затова по възрастните хора не ходят на кино.......и това 3D.....
  • 11 Диди

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Някой си":

    Не е важно на кого ти харесва гласът.Важно е,филмът да е преведен професионално,без субтитри,за да се гледа от всички.Живееш в миналите съветски години,живей си,но не ръси съвети за неща,които няма как да разбереш.

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    категорично не съм съгласен с теб, никога няма да предпочета дублиран филм, пред този със субтитри. Колко и добри актьори да са дубльорите, нокога не могат да пресъздадат оригиналната атмосфера на филма. Яд ме е и на дискавъри и другите подобни програми, че не оставиха вариант да се гледа със субтитри и отигиналното озвучаване.