Last news in Fakti

8 Февруари, 2018 14:18 3 577 2

Златка говори за изгубеното бебе, показа дома си (СНИМКИ)

  • златка димитрова-
  • черната златка-
  • бебе-
  • аборт-
  • дом-
  • изповед-
  • черешката на тортата

Мис Плеймейт направи една откровена изповед пред гостите от "Черешката на тортата"

"Мис Плеймейт" Златка Димитрова отвори дома си за гостите си от "Черешката на тортата" и по време на вечерята направи емоционална изповед.

Злати сподели през сълзи за загубата на първото си дете:
"Един от най-трудните моменти беше загубата на моето дете. Това беше една от най-съкровените ми мечти. Аз го изгубих в много късен месец. Отново оперативно трябваше да го родя и целият този процес, през който преминах, остави доста болезнени следи в моя живот. Но аз съм човек, който много, много пъти съм падала и винаги съм намирала начин да намеря сили и да продължа напред."
Когато обаче родила сина си Миро, тя била безкрайно щастлива, че най-сетне има това, което иска и за което е мечтала толкова много.
Злати покани гостите си - Юлияна Дончева, Алекс и Влади, Вальо Михов и Даниел Златков, в къщата си в Банкя, където живеят заедно с партньора си Миро.
"Ние живеем в тази къща вече втора година. Спомням си, една зима беше, когато той каза: "Ела да ти покажа нещо", разказа Злати.
Тя си помислила, че ще ходят на гости при приятели в Банкя. Миро обаче я завел пред бъдещия им дом и ѝ съобщил, че мисли да купи къщата. Любимият на черната Златка по-късно се появи на вечерята, за да поздрави гостите.
Злати сподели пред тях, че покойният ѝ баща е бил иконописец и диджей, и им показа колекция от негови дискове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Serj

    15 2 Отговор
    Чудя му се на тоя юнак Миро, при такива финансови възможности как се е фанал с тоя травестит...
  • 2 Зверобой

    3 1 Отговор
    Вижте ква къща сте им купили