2 509 2

Златка говори за изгубеното бебе, показа дома си (СНИМКИ)

Мис Плеймейт направи една откровена изповед пред гостите от "Черешката на тортата"

Събина Андреева

"Мис Плеймейт" Златка Димитрова отвори дома си за гостите си от "Черешката на тортата" и по време на вечерята направи емоционална изповед.

Злати сподели през сълзи за загубата на първото си дете:
"Един от най-трудните моменти беше загубата на моето дете. Това беше една от най-съкровените ми мечти. Аз го изгубих в много късен месец. Отново оперативно трябваше да го родя и целият този процес, през който преминах, остави доста болезнени следи в моя живот. Но аз съм човек, който много, много пъти съм падала и винаги съм намирала начин да намеря сили и да продължа напред."
Когато обаче родила сина си Миро, тя била безкрайно щастлива, че най-сетне има това, което иска и за което е мечтала толкова много.
Злати покани гостите си - Юлияна Дончева, Алекс и Влади, Вальо Михов и Даниел Златков, в къщата си в Банкя, където живеят заедно с партньора си Миро.
"Ние живеем в тази къща вече втора година. Спомням си, една зима беше, когато той каза: "Ела да ти покажа нещо", разказа Злати.
Тя си помислила, че ще ходят на гости при приятели в Банкя. Миро обаче я завел пред бъдещия им дом и ѝ съобщил, че мисли да купи къщата. Любимият на черната Златка по-късно се появи на вечерята, за да поздрави гостите.
Злати сподели пред тях, че покойният ѝ баща е бил иконописец и диджей, и им показа колекция от негови дискове.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Serj
  Отговор
  1 14:50  08.02.18
  Чудя му се на тоя юнак Миро, при такива финансови възможности как се е фанал с тоя травестит...
 • Зверобой
  Отговор
  2 18:32  08.02.18
  Вижте ква къща сте им купили

Напиши коментар:


Публикувай