13 741 12

7 предимства на неверните мъже

Да си съпруга на изневеряващ мъж има и добри страни

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Има мъже, които до края на дните си могат да са влюбени и да желаят една-единствена жена, има и такива, които въпреки любовта, която изпитват към партньорката си, имат нужда да си разнообразяват живота с други жени. Неверниците все пак имат и добри качества. Ето какви са те:

1. Щедрост

Неверните мъже се стараят да изкупят многобройните си грехове и затова не се скъпят на комплименти и на подаръци за съпругите си. Затова смело можете да си искате от него каквото ви се харесва - от кожено палто до скъпи бижута.

2. Толерантност към всякакви недостатъци

От загорялата пържола до двучасовия телефонен разговор с приятелка - неверните мъже лесно прощават всякакви недостатъци и грешки на съпругите си.

3. Добри любовници

Където и да ходи, вашият “благоверен” винаги се връща при вас и именно на вас се пада “удоволствието” да пожънете плодовете на неговите упорити сексуални “тренировки”.

4. Рядко се развеждат

Извън брака той търси нови впечатления, а не нова жена. Когато се връща от любовницата си, вашият мъж е преди всичко спокоен, умиротворен и напълно доволен от живота. Не му е нужно да разваля тези “идеални” според него отношения.

5. Грижат се за себе си

Ние ги наричаме женкари, а те се възприемат като Казанова. Затова се стараят да изглеждат добре и да са неотразими.

6. Нямат право да ви съдят за изневяра

Разбира се, не си струва от отчаяние да скачате в леглото на първия срещнат, само за да си отмъстите на вашия женкар по неговия начин. Но защо пък да не отидете на романтична вечеря с първата си любов или пък на кино със симпатичен колега?

7. Създават ви прекрасен имидж в очите на обществото

Другите жени ви се възхищават как така сте го запленили, че той не ви напуска независимо, че му се предлагат много шансове за това. А мъжете недоумяват как успявате с такава лекота да му прощавате всичките измени. Най-вероятно защото вие просто сте перфектната жена.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Vasik Atanasova
  Отговор
  1 00:38  11.02.18
  доста истини има тука то е болест курвалъка и занаят но и е много изморително и е мъки добре че не е вечно лято а идва и зима но ще бъда откровен за по младите курвалъка е простотия хубавата и свястна жена един път ти каца на рамото изтървеш ли я край никоя жена няма да ви търпи изневерите жълт жълт и накрая червен картон после се хваща 9 коридор
 • Vulpes
  Отговор
  2 01:20  11.02.18
  Тайничко всеки мъж търси жена като майка си(грижовна и любвеобвилна),но в същото време иска да прилича на баща си.....
 • Коко
  Отговор
  3 01:55  11.02.18
  С други думи неверният мъж е иедалния партньор на невярната жена. Страхотно откритие...
 • FUCK OFF
  Отговор
  4 02:31  11.02.18
  НЕЧИЙ КОФТИ МЪЖ НЯКЪДЕ,Е ПЕРФЕКТЕН ЛЮБОВНИК ДРУГАДЕ....

 • БайТози
  Отговор
  5 05:27  11.02.18
  Сега пък изневери Вене.Кой(коя)не намира нещо в къщи го търси навън.
 • Да да
  Отговор
  6 07:13  11.02.18
  Само дето пътя към ада е постлан с рози.
 • ДЕДО ВЛАДИКА
  Отговор
  7 09:44  11.02.18
  Мъж удавя скръбта си в бар с друг пияч. - Имах всичко! - изпъшква той. - Пари, хубава къща, бърза кола и любовта на красива жена. И изведнъж изгубих всичко. - Как се случи? - Жена ми научи.
 • Марони
  Отговор
  8 17:46  11.02.18
  Каквито и предимства да се изтъкват тук,на мъжа Дожуан,едва ли някой обича да му слагат рога.А ако му е все едно,тогава защо са заедно?Което е още по-ненормално! Ако толкова ти се ще друга мацка,по-добре да си платиш отколкото да водиш двойнствен живот с потенциални проблеми!
 • Gender
  Отговор
  9 11:08  12.02.18
  и Това е писано от мъж,за да се успокоят жените
 • Учуден
  Отговор
  10 10:04  13.02.18
  Утре чакам статия за 20 предимства на невярната жена. Истината е, че хората са създадени един за друг и в тая игра винаги един е малко, а трима са много. Изневярата е нещо, с което много хора се примиряват, но никой не прощава. Останалото са жени, които не могат да се издържат сами и съответно мъже без достойнство, но и в двата случая не говорим за любов и живот заедно, а за просто съществуване, не по-различно от живота на кучето, доволно от това, че днес са му дали къс хляб и 15 мин разходка зад блока.
 • Патето Яки
  Отговор
  11 22:48  13.02.18
  Вени дето го изядоха лъвовете дали не е изневерявал с лъвица.
 • Жена
  Отговор
  12 11:16  04.09.18
  Добре е в статията да се подчертае и едно особено ценно предимство на неверния мъж: огромната вероятност да зарази съпругата си, тази, която му се е доверила, с пълен комплект венерически болести, СПИН, човешки папилома вирус и последиците от него - рак! Това набира все по-голяма скорост! Затова, уважаеми дами, бъдете бдителни и ако го хванете, веднага го разкарайте, докато не ви е лепнал нещо! Между другото, в древността прелюбодейците са ги пребивали с камъни, може би и за да не сеят болестите, с които са пълни! Нравствената нечистотия съответства и на физическата, в случая - вътреорганната!

Напиши коментар:


Публикувай