12 Февруари, 2018 00:30 12 114 22

По ръкостискането ще познаете жребеца в леглото

  • ръкостискане-
  • жребец-
  • легло-
  • секс

Ако "захватът" му е слаб - не си губете времето с този мъж

По ръкостискането ще познаете жребеца в леглото - 1
Снимка: Shutterstock

Ако жените искат да разберат дали един мъж е „жребец“ в леглото, не е нужно да любопитстват за размера на половия му орган. Достатъчно е просто да преценят ръкостискането му, което издава сексуалните му способности, пише Daily Star, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Република Корея.

Според изследователите от Джеонамския национален университет, колкото по-силно е ръкостискането на мъжа, толкова по-задоволително е неговото представяне в леглото.

Проучването е обхванало 1171 мъже, чиято сила на ръкостискане е отчетена с помощта на механичен динамометър.

Изследователите са установили, че увеличение с пет килограма на силата на ръкостискане съответства на 18-процентно понижение на риска от импотентност или проблем с ерекцията.

По-слабият захват издава и по-ниски нива на мъжкия хормон тестостерон, който също оказва влияние както върху мускулната сила, така и върху потентността.

Изводът е прост - оказва се, че няма нужда от свалки, вечери и дълго чакане преди заветния първи секс. Ако още щом се запознаете, усетите, че "захватът" му е слаб - не си губете времето с този мъж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    44 1 Отговор
    Почваме с ръкостискането.А мъжете как да разберат,коя жена е страстна в сексът,и те ли трябва да ръкостискат?
  • 2 ГОРАЗД

    55 5 Отговор
    Тая простотия беше станала много модерна през 90-те,в резултат на което сума ти амбициозни кухари стискаха здраво,все едно държат полата на майка си!Един идиот даже тренираше с гумено рингче,да правел добро първо впечатление!

    Коментиран от #19

  • 3 ГОРАЗД

    39 2 Отговор
    А според мен доста по-показателно е колко нежно стискаш дупето,ама нека дамите да кажат,ние само можем да предполагаме!
  • 4 Голям прос

    34 1 Отговор
    Що за дивотия. Това ми прилича на размера на краката - като са големи и размера на....бил по-голям.
  • 5 БайТози

    34 1 Отговор
    Дрън дрън.Вени мен да питаш, докато не го усетиш отдоле, нема гаранция че добре ти е стиснал ръката.
  • 6 Бесен Язовец

    24 2 Отговор
    При гейовете така се познават - който стиска по-силно е активен а другият пасивен
  • 7 Кольо кварталния

    9 2 Отговор
    Ръкотрошача ме знаят още...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ДЕДО ВЛАДИКА

    44 1 Отговор
    Запознал се значи пича с много яка мацка в дискотека.
    Рутил я известно време нашия, видял че я е впечатлил и минал в настъпление:
    - Ела да излезем навън да ти покажа нещо - рекъл загадъчно
    - Добре – казало момичето.
    Излезли на улицата. Младежът се огледал наляво – надясно, дали няма някой наблизо. Като се успокоил, че са сами, рязко разкопчал панталона си, извадил си к.ра и бързо го сложил в ръката й.
    - Голям е, а?!.. Виж как пулсира!
    Момичето ужасено надало писък. Хукнало презглава през близкия парк. Тича и неистово пищи. Клони я удрят през лицето. Храсталаци и късат роклята. А тя си мисли: „Права беше мама, като ми казваше, че навсякъде е пълно с манияци. Трябваше да я послушам. Скоро ще си бъда вкъщи. Дано не успее да ме настигне...”
    Дотичала до дома си. Започнала трескаво да рови в чантичката си, търсейки ключовете. В този миг някой я потупал по рамото. Кръвта и замръзнала. Бавно се обърнала… A две оцъклени очи я гледат и измъчен глас болезнено прошепнал: - Пусниии!!! ... Моля те! ... Пусни ми к..рааа!
  • 10 Кавал

    40 0 Отговор
    Честно казано като се ръкувам с жена почти не стискам,защото ме е страх да не я заболи....ама вече ще им троша ръцете хахаха

    Коментиран от #12

  • 11 Ани

    23 1 Отговор
    Не е много кавалерско да и трошиш ръката,така, че това не е показател за мъжественост.
  • 12 328

    19 1 Отговор

    До коментар #10 от "Кавал":

    Жената не обича простака, колкото и силно да стискаш ако не ти откликне
  • 13 Гост

    5 8 Отговор
    Стискам и размърдвам леко да и изхрупат кокалчетата на фалангите и обикновенно падат на пода, по същия начин припадат след оргазъм от мен.
  • 14 FUCK OFF

    8 0 Отговор
    ДРЪН-ДРЪН........
  • 15 111

    2 0 Отговор
    Е вярно е, никой не говори за трошене на ръката. При вас мъжете, всичко е черно, или бяло. Ужасно е отблъскващо, да стисна мека, пухеста мъжка ръка, и при това да ми хване дланта с върха на пръстите...пфуу,. Горе долу, нещата стоят така...силна мъжка ръка, която да ти хване цялата длан, леко притискане, поглед в очите и усмивка и на жените всичко им е ясно... А ако в погледа прозира и интелект...Това, разбира се е извън шаблона - дебел портфейл - златотърсачка....
  • 16 агент08

    0 1 Отговор
    Аре , меките китки у лево!
  • 17 зелена трева

    4 0 Отговор
    ОК! От утре почвам да стискам... само си мисля, че повече никоя жена няма да ми подаде ръка...
  • 18 Doktora

    2 0 Отговор
    Това са пълни глупости - 100%. А къде остана галантността? Дай да смажем ръката на дамата за да скрием малкия си х....! Само върлите селяни и средни техници от улични фирми действат на този принцип. Членът ми е 21 см и винаги е във форма, всички дами дотук са останали доволни и се зъдържат с години, а никога не съм им смазмал ръката от ръкостискане. В Корея, където е направено изследванито може и да е така - азиатците се славят с миниятюрите си.
  • 19 Дикембе Мутомбо

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГОРАЗД":

    Майсторчето, което ми прави климатиците е психопат в това отношение. Имам счупена костица на китката към кутрето и този всеки път ми я травмира.

    И докато има повод да се видим отново минават няколко години и забравям да кажа нещо от рода на "мръсна ми е ръката, по-добре недей!"...
  • 20 Алфа Ромео

    5 0 Отговор
    Що за тъпня, като се ръкостискам със жена няма да и троша ръцете съобразявам се и пипам по-нежно.
  • 21 Спас

    4 0 Отговор
    Какъв е тоя университет бе.
  • 22 Радо

    4 0 Отговор
    Предлагам на дамите да го тестват мъжа в една канадска борба, ако го победят - ясно, че е мека китка и определено не става за здрав и брутален секс.