9 Февруари, 2018 14:22 7 713 4

Салма Хайек: Уайнстийн заплаши, да ми потроши коленете и да ме убие (СНИМКИ)

  • салма хайек-
  • харви уайнстийн-
  • заплахи-
  • секс скандал-
  • изпотроши-
  • убийство-
  • секс-
  • сексуален тормоз-
  • актриса-
  • обвинения-
  • фрида

Актрисата обясни и защо не се е включила в първата вълна от обвинения срещу продуцента

Салма Хайек: Уайнстийн заплаши, да ми потроши коленете и да ме убие (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Холивудската звезда Салма Хайек прибави ново, страшно обвинение срещу продуцента Харви Уайнстийн. По време на гостуването си в предаването на Опра Уинфри, мексиканската актриса заяви, че през 2002 година, по време на снимките на филма „Фрида“, основателят на Miramax отправил заплахи срещу нея, включително и една, с която се заканил да отнеме живота ѝ.

В разговора си с Опра, Салма разкри още шокиращи детайли, свързани с продуцента и сподели, че се чувства засрамена, че отказала да участва в първия материал, с който New York Times разкри истината за Уайнстийн и повечето от неговите сексуални посегателства и тормоз над актриси. Когато от вестника я потърсили, тя се уплашила и тя замълчала.

Въпреки че Хайек вече е говорила за многобройните опити на Уайнстийн да се възползва сексуално от нея, в последното си интервю, дадено пред Опра, тя разкри още нещо ужасяващо за продуцента, за което не беше споменавала досега.

Салма Хайек: Уайнстийн заплаши, да ми потроши коленете и да ме убие (СНИМКИ)
Снимка Архив AP/БТА

Създателят на Miramax, заплашил „да счупи капачките на коленете на актрисата“, пише британското издание Guardin.

Това била само една от многобройните заплахи, които Уайнстийн отправил към звездата, превъплътила се в образа на мексиканската художничка Фрида Кало, по време на снимките на биографичната драма. Яростната и заплашителна тирада била породена от факта, че Хайек отказала да му осигури поисканите сексуални услуги.

По думите на Хайек, докато траели снимките, Уайнстийн казал на режисьорката Джули Таймор:
„Ще ѝ счупя капачките на коленете на тази… к****."

Салма Хайек: Уайнстийн заплаши, да ми потроши коленете и да ме убие (СНИМКИ)
Кадър от филма "Фрида"

Хайек вече разкри подробности за тормоза, на който е била подложена по време на снимките в интервю за New York Times от 2017-а, в което твърди, че Уайнстийн заплашвал да я убие и я карал я да участва в секссцена с друга актриса, защото тя неколкократно отказала да прави секс с него.

Тогава Уайнстийн отрече всички обвинения и каза, че „не помни да е притискал Салма да прави неоснователна секс сцена с друга актриса и не е присъствал на заснемането на филма“.

Сега Салма обясни и причината, поради която отказала да се включи в първата публикация срещу Уайнстийн, излязла на страниците на New York Times и поставила началото на огромния секс скандал, който все още тресе киноиндустрията в САЩ:

„От Times ме питаха нямам ли какво да разкажа за него — и при самото предложение у мен се върна целият този смут. В крайна сметка отказах. След това се засрамих, че съм постъпила страхливо. Подкрепях борбата за правата на жените две десетилетия и накрая се оказах страхливка.
Когато информацията за Харви излезе, ме хвана срам, че съм премълчала това, което преживях. Но тогава имах чувството, че моята болка е твърде малка в сравнение с историите на всички останали“.

Салма Хайек: Уайнстийн заплаши, да ми потроши коленете и да ме убие (СНИМКИ)
Кадър от филма "Фрида"

Междувременно стана ясно, че прокуратурата на окръг Лос Анджелис разследва нови обвинения за сексуален тормоз срещу продуцента Харви Уайнстийн, подадени от три анонимни лица.

С обвинения срещу него излязоха над 70 жени, сред които актрисите Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу, Ума Търман и Салма Хайек.

Два месеца преди избухването на скандала, от „Ню Йорк Таймс“ се свързали с актрисата докато подготвяли първата си статия с разкрития за мастития продуцент.

„Те се свързаха с мен, за да стана част от първата им статия и по това време вече се беше вдигнал шум, аз започнах да плача, когато ме помолиха и в крайна сметка не го направих“, призна Хайек. „След това се почувствах засрамена, че бях страхлива. Подкрепях жените две десетилетия, но бях страхлива“, допълни тя.

„Когато информацията за Харви излезе наяве, бях засрамена, че не бях казала нищо. Но чувствах, че болката ми е толкова малка в сравнение с всички други истории“, сподели звездата.

„Уайнстийн не беше първият мъж, които ми причинява това. Бях внимателна около него. Справих се наистина добре. Може би затова той не ме изнасили“, посочи Хайек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръцко

    22 0 Отговор
    Ааа, тоя голям мераклия да топи чушлето в безброй канчета с чорбичка, и все подбрани канчета - емайлирани, гледжосани!
  • 2 666

    10 2 Отговор
    "Уайнстийн казал на режисьорката Джули Таймор:
    „Ще ѝ счупя капачките на коленете на тази… к****."
    -------------------------------------------------------------------
    Това може да е изблик на ярост по време на снимки, и тука режисьорите казвата - "Таа мърла са ша и е.а ма..та" - това НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО
  • 3 азь

    13 4 Отговор
    А на Салма всеки би се пробвал.
  • 4 сноу

    10 5 Отговор
    А бе Салмо ,а бе Чално,до сега ми допадаше като секси муцка ,леко дивичка и разтупуркана, но след тая изцепка при дебелата свиня оприто, направо се срина в очите ми, че и на още маса народ.За какъв грездей ти трябва да си мацаш името, и се тикаш сред ордата шафрантии, тип Търман, дето се лутали в спомени ,дали ги е сърбяло между краката преди 20год и се намерил кой да ги начеше, или сега пак ,ама няма кой.