2 901 7

Изгората на Стоян Алексиев с грандиозни планове за бъдещето им

Студентката, която е с 44 години по-млада от любимия си, крои сериозни планове

Събина Андреева

Младата любовница на Стоян Алексиев - Ивана го натиска да се ожени за нея. Проблемът обаче е, че актьорът от "Откраднат живот" не се е развел със съпругата си, твърди "Телеграф".

На 15 март Алексиев ще навърши 65 и Ивана, която е с 44 години по-млада, иска той да отпразнува рождения си ден с нея като семейство. Тя го натискала да подаде молба за развод и най-накрая двамата да заживеят заедно.

В Народния театър, където Алексиев е от големите имена, се говори, че навръх 14 февруари Ивана му готвила голяма романтична изненада. Всичко ще започне още в самия театър. Навръх празника на любовта Алексиев има представление в Камерната зала на Народния.

В „Някъде в този живот“ той си партнира с Валентин Ганев, Емануела Шкодрева и Теодор Иванов. В пиесата се оказва, че героят на Алексиев е баща на героинята на Шкодрева. Ивана щяла да бъде на първия ред на представлението. Напоследък тя не пропускала нито един спектакъл на любимия си.

Той дори я придружава по представления и в други театри. Из коридорите на Народния се говори, че именно в сряда навръх Свети Валентин младата любовница на актьора очаквала да получи и пръстен от него, с което да засвидетелства чувствата си към нея.

Все още не се знае дали той ще ѝ връчи бижуто пред всички, или докато са насаме.

Досега Алексиев винаги е отричал връзката си с доста по-младата Ивана. Той дори постоянно подчертава, че обича жена си и няма да се развежда с нея. Затова е любопитно какво ще стане между него и Ивана в сряда и дали пред зрителите ще обяви връзката си, или просто ще си изиграе спектакъла без излишен шум.

В театъра се шушука, че всъщност студентката е доста по-инициативна във връзката им и настоявала Стоян Алексиев да бъде при нея, а не при жена си.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 16:48  13.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 17:35  13.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Дедо МъдрЮ
  Отговор
  3 17:42  13.02.18
  Ела на поляната, ей така само двамата. Айде де сваляй дрехата, да нагазим в реката. Голям срам от хората, но така е в природата гледай там, гледай флората, как се слива с фауната. Припев: Дърт козел млада върба лющеше! Със рогата здраво, здраво люшкаше! Дърт козел млада върба лющеше! Със рогата здраво, здраво люшкаше! Над мен спускай клоните до кога ще се гониме? Дърт козел май за теб съм аз ти си плачеща върба. Жена недолюбена съдба незаслужена. стар съм бил, ала стар орач много по-добре оре!
 • Дедо МъдрЮ
  Отговор
  4 17:44  13.02.18
  народна мъдрост: "Най-хубавата свирка става от млада върба."
 • некойси
  Отговор
  5 08:14  14.02.18
  Ух на дядяаааааа ...
 • ПЕЕВ
  Отговор
  6 11:25  14.02.18
  НИЩО ЛОШО НЯМА.
 • гост
  Отговор
  7 16:10  14.02.18
  На това момиче му трябват млад мьж и деца.

Напиши коментар:


Публикувай