2 777 4

Деси Фотосесията скочи на Джулиана Гани

Венелина Маринова

Актуалната плеймейтка Деси Димитрова и силиконката Джулиана Гани вече не са приятелки. Това признание направи Деси в предаването "Един прекрасен ден" на BIT.

"Аз съм много искрен човек, ние бяхме много близки приятелки. Когато имам проблем с някой по-близък, се чуваме и го разрешаваме. Това, което тя направи, не беше достойно. Винаги съм я подкрепяла и съм казвала, че тя е моят фаворит. Явно нашето приятелство приключи, когато тя влезе във "ВИП Брадър", сподели Димитрова.

Повод за скандала беше реакцията на Джулиана Гани след пост на Деси във фейсбук. В него плеймейтката скочи на кръчмарските миски, които се роят с всеки изминал ден. Гани припозна себе си, тъй като е организирала и е печелила такива конкурси.

"През последната година доказах, че съм единствената плеймейтка от нашия сезон, която успя и се наложи като модел. Аз не правя всичко на всяка цена. Отказах да вляза в Къщата, отказах и други проекти, защото мога да си го позволя. Аз съм от малкото модели, които безплатно не се снимат", сподели още Деси в предаването.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Японеца
  Отговор
  1 15:54  15.02.18
  Ужас, какви красавици!
 • Боцман
  Отговор
  2 15:58  15.02.18
  По полека бе много на сериозно се взимате фъфлящо подобие на човек
 • Г.З.
  Отговор
  3 19:54  15.02.18
  Днес е модерно,цици силикони татуировки бива.А утре минава модадта,ставаш дърта на 40 години,махаш силикони,цици и акъл и образование нямаш,тогава вече си абсолютна нула,щото вече няма на къде.
 • Валчо
  Отговор
  4 09:22  16.02.18
  Жалко за топлото приятелство на две красиви момичета. Но когато станеш звезда от такъв висок ранг е трудно да имаш истински приятели до себе си. Мъка ми е за тях , неземната им красота поражда завист и прави живота им много труден. И хората гледат само изящната обвивка не не виждат интелекта им. МЪКАААА

Напиши коментар:


Публикувай