4 171 0

15 февруари е най-важният ден за този месец

Време е за сбъдване на желания

15 февруари е най-важният ден за този месец
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Новолунието във Водолей, което ще се състои тази вечер, ще донесе позитивна повратна точка в живота, както и глътката свеж въздух, от която се нуждаем след напрегнато начало на новата година. Всички астрологични позиции, които бяха в сила досега бяха свързани с прошката и раздялата със стари навици и хора, пише woman.bg

Февруари е месецът през тази година, в който няма да има Пълнолуние, което означава, че той ще донесе нов старт с още по-голяма сила от обикновено. Добре е досега да сте приключили с раздялата със старите неща и да се посветите на това да посеете семенцата на бъдещето, което бихте искали.

Това, че Новолунието е във Водолей ще направи процеса лек и изпълнен с надежда и любов. Вече е време да помислите в по-едър план относно нещата, които ви се случват и да се фокусирате върху това как действията и думите ви влияят на хората около вас.

Ще трябва да се оттеглите от съзерцанието на своите мисли и чувства и да се отворите, за да видите нещата от друга перспектива. В този смисъл връзките ще бъдат една от основните теми на това Новолуние и ще бъде необходимо да преосмислите дали това са хората, с които искате да бъдете заобиколени. Вероятно е да задълбочите някои свои отношения в този период, а други да прекратите. И в двата случая ще ви бъде най-полезно да бъдете искрени с околните и да им споделите какво точно чувствате и мислите.

Особено важно е, ако възникне проблем в отношенията ви, независимо дали той е в интимната ви връзка, с приятел или с член на семейството, спокойно и без напрежение да го изясните чрез открита комуникация. Най-често в откровените разговори успяваме да достигнем до истини, които преди това не сме виждали, успяваме да простим и да продължим напред излекувани от миналото.

Астролозите съветват да отделите малко време, в което да се поставите на мястото на другите, особено ако конфликтите ви се виждат неразрешими. Погледът от друга перспектива ще ви помогне да смекчите тона и да постигнете полезни резултати.

Хубаво е по време на това Новолуние да си зададете и въпроса „От какво имам нужда, за да се почувствам завършен човек?“. Безспорно връзката, която имаме със самите себе си е най-важната, която трябва да изградим в живота си. Замислете се дали се уважавате, дали смятате, че заслужавате да ви се случват хубави неща, дали се отнасяте с любов към себе си. Отговорът на всички тези въпроси е „Да!“, стига само да го позволите.

Замислете се още колко време на ден или на седмица отделяте за личното си здраве и затова да се поглезите. Ако сметнете, че то е почти никакво или недостатъчно, планирайте поне няколко от любимите си неща до края на месеца – направете си маникюр, отидете на СПА, разходете се в парка.

Любопитното е, че Новолунието ще бъде придружено от частично Слънчево затъмнение, което ще въведе допълнителна доза оптимизъм в атмосферата на този месец. То ще даде и още по-голям тласък на желанието ни за промяна. Вероятно сте чували, че по Новолуние е добре да формулираме желанията си и да ги напишем на лист хартия. Новолунието на 15-и февруари ще настъпи в 23:06:24 ч. българско време, а първите 8 часа са с най-силна енергия. Освен взаимоотношенията, силните теми на Водолея са: Новаторски идеи, високи технологии, нови тенденции, далечни цели, хуманизма, свободата, изненадите, гадателски методи, хумор, приятелите, групите, създаване на контакти, платонична любов. Относно здравето можете да напишете желания, свързани с: кръвообращение, глезени и прасци, разширени вени, схващания и спазми. Напишете до 10 желания на лист хартия и не забравяйте, че те трябва да са свързани единствено с вас и никога с други хора. Късмет!Напиши коментар:


Публикувай