Last news in Fakti

16 Февруари, 2018 11:12 7 235 8

Михаела Филева в нова любовна афера

  • михаела филева-
  • павел-
  • димитър калбуров-
  • любов-
  • афера

Певицата вече споделя общо жилище с новия си любим

След поредица раздели и събирания, Михаела Филева окончателно е зарязала рапъра Павел и е заживяла с т.нар. писател Димитър Калбуров, пише "Уикенд".

Свалката между двамата била от преди цяла година, но чак сега певицата намерила сили окончателно да сложи край на старата любов, за да се отдаде на новата.

Михаела и Димитър се запознали още в началото на 2017 г. покрай участието на изпълнителката в „Пощенска кутия за приказки”, където редовно се четат творби на Калбуров. Между двамата веднага прехвръкнали искри, а през пролетта на миналата година стана ясно, че певицата е зарязала официалното си гадже Павел. Тогава се заговори, че рапърът й е изневерил с друга брюнетка.

Говори се, че всъщност първата, която е изневерила, е била Филева. Тя не устояла на изкушението на чаровния Калбуров. Оказало се обаче, че старата любов на певицата към колегата й дълго не хванала ръжда.

През лятото те имаха общо турне и колкото и да се опитвали да общуват само на сцената, не се получило. Искрите между тях отново започнали да пламтят и двамата решили да рестартират връзката си.

Именно тогава Калбуров пише едни от най-прочувствените си любовни текстове, за които се твърди, че са вдъхновени от хубавата Михаела. Въпреки всичко тя и писателят не прекъсват контактите си, благодарение на съвместните си участия в „Пощенска кутия за приказки”. Нещо повече – макар да има връзка с Павел, през лятото стройната красавица споделя, че на нощното си шкафче държи книга на Калбуров, без която не заспива. Тя така и не се почувствала щастлива с рапъра.

Слуховете, че любимката на Графа се е събрала с писателя, тръгнаха към средата на януари, когато тя сподели на страницата си във Фейсбук снимка, пусната от него. На нея се виждат краката на мъж и жена, които четат. Тогава обаче отношенията между двамата все още не са били доизяснени.

❤️& 📖

A post shared by Mihaela Fileva (@mihaelafileva) on Jan 3, 2018 at 2:19pm PST

Днес те вече споделяли общо жилище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 bibendum

    23 3 Отговор
    И сега четат книги ли?
  • 3 Алфа Ромео

    13 2 Отговор
    Ох на батя, Михаелчето, супер е!
  • 4 Рафе

    3 3 Отговор
    Да си хване някой от село!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Павката

    4 2 Отговор
    Браво това е хубава новина
  • 7 гостенин

    7 0 Отговор
    Чак звучи нереално! Певица зарязала рапър и хванала гадже писател!!! Явно много съм обръгнал на тъпи новини и като видя нещо нормално и ме учудва!?!?!

    Коментиран от #8

  • 8 Гала

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "гостенин":

    Аз пък си мислех, че Павел ходи с Азис!