5 673 4

Бате Николай е в неизвестност

Актьорът загуби много близки свои хора

Иво Стойнев

Какво се случва бившия водещ на „Захарно петле” Бате Николай? Актьорът изчезна и от месеци никой не е чувал нищо за него, пише HotArena.

От дни обичания от всички водещ не отговаря на мобилния си телефон. А негови познати разкриват, че не са го чували или срещали от средата на миналия месец.

В много кратък период от време актьорът загуби много близки свои хора – дъщеря му Надежда се самоуби през ноември, а през януари той загуби и актрисата Мариана Аламанчева, с която се познаваха повече от половин век и водеха заедно предаването „Захарно петле”.

Бате Николай преживя тежко загубите им и не е изключено да е изпаднал в тежка депресия. През изминалата година актьорът стана свидетел на още една голяма трагедия – Зорница, дъщерята на Аламанчева също се самоуби.

„Познавах Мариана от 55 години. След смъртта й останах като сирак. За мен тя беше като сестра”, споделя Бате Николай.

Самият той признава, че 2017 е била като прокобна за него – не само губи дъщерята на най-близката си приятелка, но и собственото си дете. Актьорът има и проблеми със здравето, а един от синовете му се премести да живее при него в софийското село, където има къща, за да не остава сам.

„Само за няколко месеца преживях два пъти кома. Веднъж заради куче, после заради обирджия. И автомобил ме блъсна, но моето не е нищо. Не пожелавам на никого да му се най-лошото – детето да си отиде от него. Няма по-голяма болка от тази”, категоричен е актьорът.

Той неведнъж е споделял, че най-голямата му цел е да построи огромен комплекс за лечение на деца, където да се залага на смехотерапията и забавленията, за да могат малчуганите по-лесно да приемат лечението си.

В момента обаче приятелите му се тревожат за него самия. И призовават всеки, който има информация за него да я обяви публично, защото са силно притеснени за това какво се случва с актьора.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 11:09  18.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 11:16  18.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Анонимен
  Отговор
  3 13:50  18.02.18
  Във Вакарел е сигурно, вилата му е в местността "Ръжана", вижда се откъм магистралата.
 • плача
  Отговор
  4 11:13  19.02.18
  Държавата е виновна за агонията на хората, съсипаха живота ни, окрадоха ни, поставиха ни в състояние на депресия и да не виждаме бъдеще за децата ни, а най лошото е че ни озвериха. ПРОКЪЛНАТИ ДА СТЕ ПОЛИТИЦИ ГНУСНИ, няма като вас други по света които да мразят така родината си.

Напиши коментар:


Публикувай