19 Февруари, 2018 11:24 1 367 0

Грандиозни специалитети, поднесени с хумор

  • food network-
  • извънгабаритни специалитети-
  • джош дени-
  • грандиозни-
  • храни-
  • гинес-
  • поредица-
  • хумор

Забавлявайте се с поредицата „Извънгабаритни специалитети“ всеки вторник от 22 часа

Вече има грандиозни храни от нова класа!

И в поредицата "Извънгабаритни специалитети" любителят на яденето Джош Дени е решен да ги открие до една!
Гигантското гастрономическо приключение, посветено на най-големите и най-вкусните попадения в цяла Америка, започва в родния град на Джош - Филаделфия. Тук той открива вкусотии като 4-килограмов сандвич за супергерои. После се отправя към Балтимор, където го чака най-голямата пица в целия щат.
И това не е всичко - трябва да се справи с 14-килограмова кула от палачинки, преди да отпътува за историческия град Ричмънд.

Водещият на „Извънгабаритни специалитети“ Джош Дени е известен със своите роли в стендъп комедии преди да се захване с телевизионната си кариера. Само това е достатъчно, за да повярвате, че предстоят забавни срещи с Джош в новата поредица. Ето какво споделя той пред медиите зад Океана:

Винаги ли си обичал да си похапваш?

В моето семейство на храната винаги се е отделяло специално внимание. Особено по празниците. Леля ми влагаше много страст при приготвянето на всяко ястие. Умееше да готви рецепти от цял свят.

Какво те научи тя?

В квартала, в който живеехме във Филаделфия, имаше много италианци. Така станахме майстори и любители на тяхната кухня. Леля ми ме научи на някои хитрости, за да приготвям най-добрата паста. И до ден днешен правя доматения сос по нейната рецепта. И още – много важни са продуктите, които използвате. Пресните домати никога не може да замените с консервирани.

Защо тези извънгабаритни специалитети са толкова популярни в САЩ?

Нашето послание е, че тези порции трябва да се споделят с приятели. Страхотно е да разделяш вечерята си с близки хора. Има и друго предимство – по-евтино е! А и се превръща в туристическа атракция.

Кой е любимият ти град в Америка, когато говорим за храна?

Луисвил. Не бях ходил там, но снимахме епизод за „Извънгабаритни специалитети“. Не знаех какво да очаквам, но се оказа, че всяко ястие ми харесва. Бъргърите в Хамърхедс са невероятни.

Как от стендъп комедиите премина към телевизионна кариера по Food Network?

Когато правех стендъп комедии аз пътувах много. През 2014 г. стартирах подкаст March of the Pigs. Тук съчетах комедията и храната. Така ме откриха моите продуценти и започнахме да пишем концепцията. Радвам се, че при старта на шоуто в Америка имахме милиони зрители.

Ти споделяш дори в своя сайт за борбата ти с килограмите? Как се справяш при наличието на „Извънгабаритни специалитети“ около теб?

Наистина не е лесно да работиш по 12-15 часа на ден като пътуваш далече от дома и да поддържаш желаните килограми. Това, което задължително правя е да спортувам 3 до 5 пъти седмично. А когато съм си вкъщи задължително внимавам какво слагам на масата. Дори с кофеина внимавам.

Забавлявайте се с „Извънгабаритни специалитети“ всеки вторник от 22 часа по Food Network.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА