5 339 5

Жената на Евтим Милошев: С него се живее трудно

"Той е прекалено енергичен", призна Христина Апостолова

Иво Стойнев

Ива Софиянска-Божкова се среща с Христина Апостолова - жената до Евтим Милошев. Актриса, сценарист, можете да я видите и по телевизията, както и на театралната сцена. За пътя към успеха, рамо до рамо с любовта, амбицията, с мечтата.

„Занимавам се с писане на сценарии. В последните две години и половина основно с писането на медицинския сериал „Откраднат живот”, казва тя. Казва, че черпи идеи от самите актьори или от ситуации, които си фантазира в главата.

"Имам много приятели лекари. Особено в първия сезон на "Откраднат живот" много са ме вдъхновявали техните истории”, разказва Христина Апостолова.

"Чувствам се по-добре с думите и героите в главата ми. В актьорската професия има нещо много важно – трябва да се освободиш от суетата. На моменти усещам, че не мога да се освободя докрай от нея. Тя е в посока мога ли да го направя. В писането просто сядам, пиша, харесва ми да се провокирам и не се страхувам да се изложа”, споделя Христина.

Успешно съчетава ролята си на майка и сценарист.

"С Евтим се живее трудно, има огромна енергия за всичко. Да си в окото на урагана 24/7 е много вълнуващо, но понякога ми трябва малко завет. Мисля, че аз съм причината той да стане малко по-спокоен”, казва с усмивка Христина.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • жълтък
  Отговор
  1 15:45  18.02.18
  Тази не беше ли жена на Рачков, която той изостави заради Мара Игнатова, която пък го направи голям рогоносец с Енчо Керязов, който обаче се върна при жена си......уф уморих се ! ;) Тия са ми същите, като футболните съпрузи, всички са баджанаци и не се знае чие дете на кой ..... ;)))

  Коментиран от #2

 • Garrincha
  Отговор
  2 18:05  18.02.18

  До коментар #1 от "жълтък":

  ... едно голямо семейство, казваш ...
 • омбре
  Отговор
  3 18:09  18.02.18
  Тоя Ми лош ев е една отровна и подла змия и ще свърши много лошо.
 • емо73канар
  Отговор
  4 10:03  20.02.18
  Всички така разправят за джендарите.
 • Кирчо
  Отговор
  5 16:50  26.03.18
  Защото е енергичен задник

Напиши коментар:


Публикувай