4 599 16

Деси Банова: Животът ми вече не е същият!

Дори един папарак е катастрофирал, докато я е следил

Венелина Маринова

Деси Банова, която наскоро оповести промяната в личния и професионалния си живот, разказа, че животът ѝ вече не е същият, пише dir.bg.

Бившата синоптичка, която стартира нова рубрика в сутрешния блок на Nova TV за успели Българи, завърнали се в родината, разказа как настоящият ѝ партньор в живота - президентът Росен Плевнелиев, също има подобна съдба.

"Той е тръгнал с една счупена лада и буквално е спал по паркингите. Неговата история е много показателна откъде тръгва и докъде стига с труда си, с амбициите и знанията си. Той не е знаел немски. Възхищавам му се как говори сега. Тормозя го да ми помага с немския", сподели Банова.

Тя разказа, че се притеснява да говори за връзката си него, защото медиите преиначават нещата.

"Смятам, че доста неща казахме. Това беше много смела постъпка за човек, който е бил на тази позиция", разказа Банова и допълни: "Той искаше да го кажем и аз трябваше да го подкрепя. Трябваше истината да излезе от нас."

По повод новата рубрика, която Деси ще води, тя разказа в ефира на "Събуди се" при Лора Крумова:

"Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че понякога човек трябва да избяга от зоната си на комфорт. Ставането в 4 ч. през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата. Това остава сред основните ми интереси."

"Аз принципно не съм рисков човек. Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: "Това сън ли е?", заяви бившата синоптичка.

"Българинът има ниско самочувствие, а това не трябва да е така. Аз на няколко пъти вече оценявам България. Имаме хиляди позитиви и никой не си дава сметка за това. За жалост ми се наложи да ходя в болница в чужбина, но там е толкова сложна здравната система, че понякога може да ти се наложи да чакаш няколко месеца. Тук не е така", каза Банова.

Банова сподели, че дори един папарак е катастрофирал, докато я е следил. Тя паркирала колата си и тръгнала към него, а той тръгнал с висока скорост и ударил предницата си в бордюр.

Банова каза, че за добро или за лошо е станала много по-обсъждана от преди. Когато дъщеря ѝ видяла, че майка ѝ и Росен Плевнелиев са на всяка първа страница и корица на списание, малкото момиченце казало, че не иска да го снимат, тогава Банова си дала сметка, че нещата са много сериозни.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • аман от елити
  Отговор
  1 12:15  19.02.18
  Айде пак тая,защо постоянно ни го натрапвате това нещо.
 • Гражданин
  Отговор
  2 12:16  19.02.18
  Лошо е , когато човек започва да страда от параноя!
 • Радо
  Отговор
  3 12:24  19.02.18
  Роската тръгнал на гурбет със счупената си Лада и без да знае немски....и изведнъж леля му умряла( която е била учредител на герб), и му завещала 4 милиона евра.
 • Дедо Грую
  Отговор
  4 12:34  19.02.18
  Тая лъжкиня да не ми разправя как другаря комсомолски секретар е тръгнал с ладата да върти бизнес. Първо от България псевдо демократите не ти разрешаваха с разни постановления и закончета, измислени специално да не би някой случаен да забогатее и второ в Лудвигсбург до де си оправиш документи, разрешителни и тнт. ще родиш от зор. Ял съм им комунистическата попара. Боклуците са безочливи и безсрамни. Тези да ги разправя на децата в детската градина.

 • Плювналиев
  Отговор
  5 12:44  19.02.18
  Разбрах, че Деса започнала да учи немски. Преподавал и професор Роско-чипоноско. А той започнал за усвоява уроците по френски, които му предава Деса-поетеса. Бил много усърден в практическите занятия, все си навирал носа надълбоко и като щраус си вдигал г*за високо.
 • Анонимен
  Отговор
  6 12:53  19.02.18
  Горката мисълта и тече като надраскана плоча. Скача от тема на тема като зайче.
 • Kfj
  Отговор
  7 13:03  19.02.18
  Стига вече с тия двамата. Тя беше малка шибалка . Кой ли не я чука. Сега Роската има пари и той не знае вече как ги е направил. Отишьл гол и бос в Германия и станал милионер... И сега голямата и смешна любов...
 • 8 14:50  19.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Кермен
  Отговор
  9 15:30  19.02.18
  А бе пасмина от дръскачи за Левски никой от вас не се сети...!! А взели сте да обсъждате една дребна и смръдлива копърка!! Язък...
 • Ads
  Отговор
  10 16:06  19.02.18
  Абе стига с това спане по тия паркинги, бе. Почвам да си мисля вече, за какво спане иде реч? За онова спане, от което се забогатява ли?

  Коментиран от #14

 • Спиро
  Отговор
  11 18:17  19.02.18
  Малката златотърсачка се опитва да изкара нещата много святи и чисти, но няма как да и се получи защото знаем че политиците са най мръсната пасмина в БГ. Работата е ясна ще му измуче парите и ще започне да гледа на друго място, тогава и немския няма да му помогне.

  Коментиран от #13

 • 12 00:05  20.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Нямат изсукване
  Отговор
  13 00:18  20.02.18

  До коментар #11 от "Спиро":

  Зор ще види да ги измуче
 • Различен
  Отговор
  14 18:42  20.02.18

  До коментар #10 от "Ads":

  Направо ми просветна, от къде чехлю е сменил резбата! От паркингите на които е спал, явно!
 • Косе и Бианка
  Отговор
  15 00:31  21.02.18
  Много ни харесва Деси Банова да не беше напуснала Прогнозата за времето тя беше принудена.Според мен дъщеря и видяла снимките.Затова Деси дала си сметка че нещата не са сериозни.
 • vasik atanasova
  Отговор
  16 01:26  22.02.18
  отвратих се от лъжи докато чета

Напиши коментар:


Публикувай