20 Февруари, 2018 01:31 2 697 10

Един филм за тенис и малко Холивуд

  • тенис-
  • григор димитров-
  • филм

Талантлив тенисист, най-добър сред добрите, но най-слаб сред най-силните

След категоричната загуба па Гришо от Федерер от неделя (седма поред), предлагам сценарий за нискобюджетен спортен филм.

Това предлага в профила си във Фейсбук Стефан Андонов.

Сюжетът е следният:

Талантлив тенисист, най-добър сред добрите, но най-слаб сред най-силните.

Гаджето му - световноизвестна какичка го зарязва заради неспособността му да бъде номер едно в света. За да си я върне той търси треньор, който може да изстиска най-доброто от него.

Никой не иска да се занимава с тази марда, освен един, но пък никой не иска да работи с него. Това е сляп шаолински монах.

След известно кандисване двамата се взимат и почват работа на 8000 метра надморска височина на корт от лед върху замръзнало езеро.

Монахът, развил усещания на прилеп, първоначално цели тенисиста с топки и го кара да ги отблъсква с ракетата си, но със завързани очи. Началото не е добро и тенисистът е покрит със синини.

Следват малко дзен, фън-шуй, музика в стил Eye of the tiger; и изведнъж вече виждаме нов човек.

Монахът повече не хвърля топки. Вече ги задвижва с чи енергията си. И не ги мята по тенисистчето, а ги запраща в различни ъгли на ледения корт.

Нашият, разбира се, бос, намазал стъпалата си с гуано от якове, препуска и прави маневри на леда, по-уверено и от кънкьор или хокеист.

Следва завръщане на световните кортове след 3 години в Тибет. Нашият постига мачкане и тотална доминация и аха какичката да го поиска, нашият решава да се оттегли във Враца, където се била преместила някаква негова училищна изгора на име Адриана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асс

    4 12 Отговор
    как е рамото таланте$$$
  • 2 Аман Заман

    4 4 Отговор
    Рамото е зле не мога да нося парите от Ротердам.Мачкай Гришо мачкай,за да ги носиш по лесно парите в раницата.Аз и Никол питах и тя не знаеше че ще играеш в София.Не бях и казал,ама нищо де на всички ще ви ударя по едно рамо,нали ще ходим на Гранд каньон.
  • 3 Брат ми

    16 2 Отговор
    Добре си е Гришо,не знам защо му броите парите и защо му гледате жените? Живее си живота човека,а малките човечета са недоволни от това.
  • 4 Гришо Педалов

    2 5 Отговор
    Нали ви казах че откакто ми мачка топките е добре рамото. Мачкай грише мачкай
  • 5 Волгин

    2 2 Отговор
    Оооох и на мене да ми мачка топките
  • 6 Петър

    1 6 Отговор
    То тоя джендър какво да мачка освен него да го мачка някой манаф
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Jacques Yves Moineau

    6 0 Отговор
    Дали осъзнавате че с тези си коментари още повече отдалечавате Гришо от България.
  • 9 Jacques Yves Moineau

    7 0 Отговор
    .....и кой пък е този Стефан Антонов дето е написал този ''сценарий''. Гришо поне е 3ти в света....
  • 10 Петър

    2 0 Отговор
    Някакъв С.А. си пуска статия как същият този С.А. бил пуснал във фейсбук крайно ограниченото си виждане за чувство за хумур. Само дето името на Григор Димитров се знае по цял свят, а 2 минути след този коментар инициалите на С.А. ще потънат в небитието, заедно с още куп подобна ненужна информация. Едно помнете, на малкия човечец злобата няма кой да му я отнеме.