19 Февруари, 2018 15:22 11 673 5

Миро даде ултиматум на жена си

  • миро-
  • каризма-
  • дете-
  • деца-
  • мечта-
  • условие

Гласовитият певец иска да сбъдне една от най-съкровените си мечти

„Ние сме като всички хора на своето време, с нищо не се различаваме. Вечно сме забързани и отлагаме хубавите неща, но идва момент, в който няма на къде повече и тогава просто трябва да се решим да ги реализираме”, отговарял Миро на всички, които го разпитвали за личните му планове, пише "Уикенд".

Певецът е твърдо решен скоро да създаде свое семейство, предава HotArena. Изпълнителят на „Гълъбо” повече от всичко иска да стане баща и с половинката му Ели най-накрая са единодушни по темата. Двамата вече са започнали да работят за дете, за да може още тази година да станат трима. Най-много от всичко искали то да се появи на бял свят още следващата зима, но времето оставили в ръцете на Бог.

До сега двойката все отлагаше момента, в който да се сдобие с пеленаче. Въпреки че връзката им продължава повече от 12 години, съпрузите никога не са били в съгласие по темата.

Напоследък обаче бащинските инстинкти на Миро ставали все по-силни и по-силни. Изпълнителят искал да има дете, на което да се посвети и на което да предаде своите виждания и ценности за живота.

За слабостта си към малките Миро е говорил не веднъж. Той има племенник от сестра си, който му е одрал кожата и с когото са много близки. Покрай него певецът се научил да полага грижи за децата и осъзнал, че животът придобива смисъл именно, когато се отглеждат и възпитават достойни хора. Всеки път, когато бил около племенника си, той се чувствал толкова млад и жизнен, че му се приискало да има поне три свои хлапета, за които да се грижи.

Когато преди две години сключи брак с дългогодишната си партньорка Елена, Миро имал една основна цел – да я убеди, че трябва да създадат семейство възможно най-скоро. Това обаче далеч не се оказало лесна задача, защото съпругата му била доста амбициозна. Ели искала да направи ресторанта, в който работи като управител, едно от топ местата за хранене в Лондон и точно в момента майчинският ѝ инстинкт бил потиснат. Дори отказала са се прибере в София, където съпругът ѝ има красива къща в полите на Витоша, за да води един спокоен и безгрижен семеен живот. Това решение щяло да постави край на кариерата ѝ, за която толкова се борила.

„Планът да имаме деца е много труден за постигане, защото с Ели не живеем заедно през повечето време. Когато съм при нея, се уговаряме да е в почивка, защото тя много работи. Какъв е смисълът двама души да живеят заедно като съквартиранти и да се разминават в коридора. С Ели може да не сме постоянно заедно, но времето си използваме ползотворно и не си позволяваме да се отегчим и скучаем както други улегнали двойки”, разказва за семейния живот певецът.

Вероятно на това се дължи и фактът, че двамата са вече толкова години заедно, без да са преживели кризи, характерни за толкова много звездни двойки. Разстоянието пазело страстта им жива и давало свобода на двамата да се развиват личностно и духовно.

Цялата тази схема обаче има един недостатък. За да заченат бебето си, се налагало старателно планиране. За това Миро решил да отдели 4 месеца, в които да остане във Великобритания и да е близо до жена си. В началото на годината пък двамата по традиция си взимали няколко седмици, за да пътуват из чужбина. Дори тайничко се надявали, че така може Ели да забременее с едно интернационално бебе.

„Ако Господ е рекъл, ще имаме деца с Ели. Вече чувствам, че ми е време за това решение”, философства Миро. След като получил принципното ѝ съгласие по темата, вече настоявал, че ако се наложи той ще излезе в бащинство, за да не спира развитието на кариерата ѝ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bTV

    5 8 Отговор
    Ха! Миро е обратен! Поне да си мълчеше за глупавите си актьорски изпълнения, но явно в Циганистан е много важно да си "стрейт"
  • 2 Една жена

    4 1 Отговор
    Зад тези смислени песни,които пее навярно стои многоцветна и интересна личност.
    И все пак да не забравяме,че и те са хора и
    понякога сигурно им се иска да имат нещо толква човешко и истинско,като едно дете..
  • 3 666

    2 1 Отговор
    Аз такива жени не ги разбирам нещо???? Кариера пред деца бреййййййййййййййййййй . Ами маха там крачоли бързо бързо и бута с лакти и кво???
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.