Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 07:00 9 336 0

Вашият хороскоп за днес, 22.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018
Вашият хороскоп за днес, 22.02.2018 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Овен

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите ангажиментите си така, че да имате достатъчно време и за почивка и приятни занимания.

Телец

Днес се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Добре обмислете предложение за нова работа.

Близнаци

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на интимната си половинка.

Рак

Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Бъдете последователни. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта.

Лъв

Днес внимателно търсете нови възможности за по-добро професионално развитие. Преценявайте обективно хората, с които искате да работите за в бъдеще. Въздържайте се от започването на съмнителни финансови операции.

Дева

Днес не се натоварвайте със задачи, които са непосилни за изпълнение. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Везни

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с интересни хора, с които в последствие може да станете делови партньори. Намерете време и за почивка.

Скорпион

Днес се стремете да сте максимално активни и организирани, за да се справите със всички задачи, които сте си поставили. Така ще постигнете и финансова стабилност. Ще получите добра новина от ваш приятел.

Стрелец

Днес се опитайте да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Козирог

Днес ще сте прекалено заети, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Водолей

Днес ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Риби

Днес контролирайте склонността си към разточителство в материалната сфера, защото така ще подобрите стабилността си във финансовата сфера. Намерете време да планирате предстоящите си ходове в службата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА