Last news in Fakti

21 Февруари, 2018 12:43 3 392 5

Ирена Милянкова изкарва големи пари от нов бизнес

  • ирена милянкова-
  • модел-
  • актриса-
  • големи пари-
  • нов бизнес-
  • семейство

Актрисата от култовия сериал продава апартаменти под прикритие

Моделът и актриса Ирена Милянкова продава апартаменти на колегите си от култовия крими сериал "Под прикритие", пише в. "Телеграф".

Актрисата, превъплътила се в ролята на мутресата Съни - гадже на мафиота Джаро, дори е станала брокер на месеца през януари във фирмата за луксозни имоти, в която се труди от известно време.

31-годишната майка на 5 деца е направила доста изгодна сделка преди три седмици. Това й осигурило преднина пред останалите колеги и бюджет да се грижи за своето голямо семейство.

Напоследък многодетната майка взела да продава като топъл хляб жилища в новострояща се кооперация в столичния квартал Бояна, разкриха нейни доволни клиенти.

Те много се учудили, като видели, че Съни от култовия сериал "Под прикритие" идва за техния оглед. Звездната брокерка им предложила апартамент в новострояща се пететажна сграда в полите на Витоша. Цените тръгвали от 65 000 евро и стигали до 276 бона за мезонетите с голяма квадратура.

Хора от бранша разкриват, че Милянкова осребрява своята популярност по най-добрия начин. Това, че хората я разпознават от екрана, вдигало рязко успешните сделки, сключени от брокерката, която получавала между 3 и 5 % комисионна.

Моделът влезе в доходния бизнес като представител на гръцка фирма за управление на недвижими имоти. Там тя се запознава с новия мъж в живота й Никола Чолаков. В момента и двамата трябва да работят, защото върху плещите им пада грижата за 7 деца — едно общо, а другите от предишни връзки.

През 2017 година момичето на мафиота Джаро от "Под прикритие" изживя криминален сюжет и в личния живот. Тогава бившият на Съни — Росен Чолов, председател на федерацията о ръгби, бе задържан по обвинения за сводничество и склоняване към проституция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dynamo

    16 0 Отговор
    Брей, че интересна статия. Увлекателна и облагородяваща.
  • 2 Яки

    8 1 Отговор
    Да се довериш на актриса за консултант по недвижими имоти трябва доста да си лекомислен, имала е общо минало с хора от ъндъргаунда направо става опасно наивно, хората които имат пари не са такива.
    Поздравления за децата.
  • 3 дедо Шишарко

    7 1 Отговор
    Бе ,продава ми макарите!
  • 4 vasik atanasova

    1 2 Отговор
    харесва ми тази
  • 5 жилище

    0 0 Отговор
    И мене продаде