24 Февруари, 2018 00:30 37 599 25

Жена в ролята на мъж: как това промени начина, по който гледам на секса

  • жена-
  • мъж-
  • роля-
  • пегинг-
  • страп-он-
  • секс

Истинската история на една отворена към нови неща двойка

Жена в ролята на мъж: как това промени начина, по който гледам на секса - 1
Снимка: Shutterstock

"Аз съм жена. Винаги съм била отворена към нови неща, но всички те са били комфортно разположени в рамката на моя пол - рамка, която културно съм приела като нормална. Като жена, колкото и да си отворена в секса, рано или късно винаги по някакъв начин заемаш пасивна роля, дори когато си отгоре или правиш свирка. Нежен интериор, нежен екстериор. Мъжете са далеч по-малко уязвими - с корава фасада, а и всичко важно им е стратегически разположено отвън.

Когато мъж за пръв път ме помоли да си вкарам пръста в дупето му, докато го задоволявах орално, през главата ми минаха 1002 мисли, включително "Дали се шегува?". Предполагала съм, че все някога ще се случи, но не без предварителен разговор. Попитах наистина ли го иска, той потвърди. Аз съм 100% хетеросексуална жена и той - 100% хетеросексуален мъж. Процентите в този момент нямаха значение, осъзнах че щом моментът е дошъл, ще се действа.

За част от секундата всичко се промени по отношение на възприятията ми. Изведнъж аз бях в ролята на мъжа и то за нещо толкова малко като вкарване на пръст в дупето. Внезапно трябваше да преценя цялата ситуация и бях почти сигурна, че така се чувстват мъжете, когато им се налага за пръв път да правят секс. Мислите продължаваха да бълбукат:

Твърде бързо ли го вкарах?
Боли ли го?
Колко надълбоко да вляза?
Там ли беше простатата?
Уф... На картинка изглеждаше по-голямо.
Харесва ли му?
Май му харесва.
...

"Кажи ми, ако правя нещо не както трябва", подсигурявам се аз. Той одобрително ме докосва по ръката. В този момент не мислех много за секс - мислех за всичко останало, всичките ми сензори бяха насочени към другия човек и неговите реакции. И в същото време, сравнявах го със себе си - спомних си кога за пръв път мъж си вкара пръст в моето дупе. Никак не ми хареса, затова и доста плахо подходих в ситуацията - мислех си, че и той ще реагира като мен.

Но не беше така. Позволи ми да експериментирам, може би защото знаеше колко време му трябва на човек да се ориентира в едно напълно ново усещане. И аз се стараех да внимавам, защото пък знаех колко неприятно е някой да си прави неговото, без да взема предвид, че навлиза в нечие (физически) дълбоко пространство. Активно си разменяхме ролите и опита. На него му беше приятно, на мен - любопитно и интересно.В крайна сметка, като изключим преекспонирането на ситуацията в главата ми, тази игра не зае много време от общото любене.

След като приключихме както си му е редът, реших все пак да повдигна темата. Оказа се, че му е било за пръв път и не го е планирал - просто му се приискало да опита с мен. Почувствах се специална, бях получила нечия "девственост"... Мислех го за голяма работа - може би, защото съм жена. Той пък, като типичен мъж, ми каза "е, какво толкова, важното е да пробваш". Решихме да продължим да експериментираме в тази насока, наред с "класическия" секс.

Така след време дойде подходящият момент да опитаме със страп-он. Купих си специално, бях доста развълнувана. Сега наистина щях да играя ролята на мъж!, споделя Х. Д. за sexwell.bg.

Подготвяйки се, трудно ми е да опиша как ментално усетих всички тези полови граници в главата си, да се огъват и да се увиват около създалата се ситуация. Предразсъдъците ми мълчаха, въпреки че стояха някъде там, в ъгъла на ума ми. Сега аз трябваше да се съобразявам и да бъда внимателна. Трябваше да бъда много по-активна от обикновената "жена отгоре". Тялото ми трябваше да прави движения, които досега не е правило, защото действието не го е изисквало. Осъзнах колко трудно е всъщност да си истински активният и се запитах дали това движение е природният нагон, или просто се свиква? Мислех за много, много неща, но най-вече за човекът под мен. На него му харесваше. Гледах да съм внимателна, все пак знам какво е да си там, а и щяхме да си сменим местата само след няколко минути.

В общи линии, радвам се, че срещнах човек, който наистина го иска, защото едва ли щях да се осмеля да засегна темата просто така. Видях колко физически взискателно е да си мъжът в секса. И отговорно. Той пък видя какво е да си уязвим и да разчиташ на другия да е внимателен с теб. Или груб, когато се разберете. Със сигурност пегингът е нещо, което може да разкрие нови сексуални хоризонти за всеки любопитен да пробва."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анонимен

    41 9 Отговор
    Идеология в действие :) едно пръстче само :) а на сутринта- смяна на пола :р
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 българин

    42 16 Отговор
    Истанбулската конвенция ни показва нагледно какво ще се случи,ако я приемем.Яко ни дупе!
  • 5 Къртев

    42 18 Отговор
    Аз за този пръст, ще се въздържа. Стига пе.ерастия. Дайте любов и деца на нормалните мъже, защо се занимавате с глупости. Вживота няма по задоволяващо душата удоволствие от стандартно, баналния процес да създадеш потомство. Тия модерни извращения са само за ниско качествен контингент. Не го мисля , като поритан. По скоро, като човек, който обича и уважава жените и себе си.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Румяна Костова

    13 13 Отговор
    Не,благодаря от подобни експерименти и поемане на мъжки отговорности в секса.Ежедневието на средностатистическата жена и без това бъка от отговорности,че да нахлузваме и силиконови пениси.Да оставим тези занимания за професионалистките в бранша.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Радо

    43 10 Отговор
    Не стига, че почти всяка вечер готвя и правя салатата, защото жена ми се прибира късно от работа, ами само остава като си легнем, да ми нахлузи един силиконов отзад.

    Коментиран от #14

  • 13 ДЩШ

    13 9 Отговор
    Пробвайте с пръст при орална любов, свършването е невероятно заслужава си и е интересно. Страпон обаче в мъж си е малко обръщане на половете така, че аз не съм пробвал и се въздържам.
  • 14 Нострадамус

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "Радо":

    Разсмя ме искрено Радо....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Моника Писанкънев

    7 1 Отговор
    Венелина доказва какво е Огледалото на Овертон в действие ! Следващата статия ще бъде как жена си обува страпон , а на самата нея й вкарват отзад друг страпон, носен от друга жена ! Читателите биват оставени да решат кой е мъжът, кой - жената в случая и да рзмишляват върху социалната роля на пола !
  • 19 бучахавестинио

    5 6 Отговор
    Добре, хубаво експериментират, ама на нея не и ли идва на акъла, че като му поомръзне, следва да и кръшне лееекичко скришно, примерно с някой от най добрите му приятели ... , силиконов е едно, друго си е кожен, твърд и топъл :)
  • 20 анонимен

    15 5 Отговор
    На мен ми хареса идеята и даже се зарибих след, като прочетох статията.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Готвача

    2 3 Отговор
    До номер 12
    Така и така си с престилката, опитай. Ще ти хареса. Сигурен съм.
  • 23 пуфи

    8 2 Отговор
    Страшно суперко си е смяната на ролите
  • 24 Някоя

    5 0 Отговор
    В разгара на орален секс той ми придърпа ръката и пойска да си сложа пръста там,но не посмях,а
    Усещах колко много го желае.Това ме възбуди още повече,но се спрях.Ще го пробваме обаче
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.