Last news in Fakti

21 Февруари, 2018 19:12 4 877 1

Силвестър Сталоун: Чудесно е да се върнеш от мъртвите (ВИДЕО)

  • силвестър сталоун-
  • смърт-
  • жив-
  • фалшива новина-
  • социални мрежи-
  • актьор-
  • екшън звезда-
  • слухове-
  • спекулации

Актьорът публикува кратко видео с двете си дъщери — София и Систин

Силвестър Сталоун: Чудесно е да се върнеш от мъртвите (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

„Чудесно е да се върнеш от мъртвите”, написа Силвестър Сталоун в Instagram в отговор на разразилата се за кратко истерия в социалните мрежи около неговата предполагаема смърт.

71-годишният актьор призова феновете си да не обръщат внимание на „глупостите”, които се пишат по негов адрес. За да успокои духовете, мъжът превъплътил се във филмовите герои Роки и Рамбо, показа, че е в добро здраве и още по-добро настроение.

Актьорът публикува кратко видео, в което се шегува с двете си дъщери — 21-годишната София и 19-годишната Систин, и се заканва, че „ще ги научи”.

Тези дни, една публикация във Facebook се разпространи сред потребителите на социалната мрежа, а след това информацията се появи в немалко сайтове.

В поста се твърдеше, че Сталоун е починал. На снимката, която "красеше" публикацията, холивудската екшън звезда изглеждаше много блед, болнав и оплешивял, както би изглеждал болен, подложен на химиотерапия, например.

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Feb 19, 2018 at 8:51am PST

В случая, най-вероятно, снимката е направена по време на снимките на някой филм, в който Сталоун е участвал.

Ефектът, който тази публикация постигна за толкова кратко време, е доста показателен за влиянието на социалните мрежи в ежедневието и за това как могат да се използват за разпространяване на фалшиви новини, които така лесно да ни заблудят.

Но това не е първият път, в който в публичното пространство се завърта слух за смъртта на Сталоун. Подобни съобщения се появиха през 2016 г., когато се твърдеше, че актьорът е починал в дома си в Лос Анджелис. Източникът на това съобщение бързо беше идентифициран като сайт, известен с подобен род „шеги”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.