1 900 3

Аштън Къчър: Гладувах седмица след раздялата с Деми

Актьорът преминал през дълъг период на възстановяване

Венелина Маринова

Наскоро чаровникът Аштън Къчър издаде някои любопитни факти около раздялата си с Деми Мур. Въпреки че в средите се говореше, че актьорът е сложил край на отношенията си с красавицата и не му е било трудно да превъзмогне развода, всъщност се оказа, че Аштън е преминал през дълъг период на възстановяване, пише woman.bg. Той сам сподели в интервю, че е бил толкова натъжен от раздялата, че не се е хранил цяла седмица.

Къчър се отдал на духовно лечение като оставил ангажиментите, телефона и компютъра си надалеч и се отдал на уединение в планината за седмица. Носел със себе си единствено тетрадка, химикал, вода и чай. По време на своето уединение Аштън пишел писма до всички жени, които някога са го наранили.

„Започнах да халюцинирам на втория ден, което беше фантастично. Разполагах с енергията си и тренирах Тай Чи. През цялото време описвах всяка връзка, която ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Изпратих писмата на всички в последния ден. Чувствах се чудесно, разчистих душата си и махнах злобата, която таях в себе си“, споделя Аштън.

Аштън и Деми се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2011 г. Разводът им продължи цели две години. „Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжаление понякога се провалят“, разкрива още актьорът.

В момента Аштън е щастливо обвързан с Мила Кунис и двамата вече са горди родители на две деца.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 11:17  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 2 11:22  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • ТАСС
  Отговор
  3 12:10  22.02.18
  Тоя и Макрон са от една партия.

Напиши коментар:


Публикувай