4 029 0

Изплува гореща тайна за жената на Ники Дойнов (СНИМКИ)

Красавицата Петя се пробвала да стане миска

Събина Андреева

Жената на Ники Дойнов, Петя Иванова, която преди близо година дари журналиста с наследник, е сред най-загадъчните звездни половинки в България.

Петя е изкусителна красавица, която точно преди десет години си пробва късмета за Мис. По това време тя работи като управител в комплекс в Слънчев бряг, но заради чара и стройната си фигура решава да започне кариера в модните среди.

Петя се снима в професионални фотосесии и си създава нужното за всеки модел порфолио от снимки. През 2008-а у нас се организира конкурсът за красота „Лейди България“, който се смята за едно от престижните състезания сред хубавиците, твърди „Галерия“.

Петя се записва за конкурса и е сред първите одобрени. Тя печели одобрението на публиката докато дефилира по бански заради перфектните си мерки, но се проваля най-неочаквано – на финалния тур, в който журито задава въпроси на кандидат миските. На въпроса какво ще пожелае на себе си и на близките си за Рождество Христово, тя отсякла:

„За Коледа бих искала да си пожелая на първо място да съм здрава. Аз и моето семейство, всички близки. Бих искала да кажа, че пожелавам лично на себе си да съм здрава, но като цяло бих искала през следващата година в България да се случват много красиви неща и българските жени да покажат, че са не само красиви, но и интелигентни“.

Отговорът ѝ не се харесва особено на журито и се оказва, че е една от малкото, които са си тръгнали от конкурса с празни ръце. Повечето хубавици получили ленти, но тя не се сдобила с такава.Напиши коментар:


Публикувай