1 360 7

Кулагин: Злобата е присъща на нещастните хора. Доволен съм от "Черешката"!

Венелина Маринова

Миналата седмица гримьорът Валентин Кулагин предизвика порой от неодобрителни коментари, а доста хора, които до момента не бяха чували името му, си създадоха първо впечатление за неговата личност.

Тези дни гримьорът обясни в профила си във фейсбук колко доволен всъщност е от представянето си в кулинарното шоу "Черешката на тортата:

"Приятели, 7 дни бях БЛОКИРАН, а профилът ми ЗАКРИТ. Това е единствената причина да отсъствам от фейсбук, а не както някои подкупни драскачи написаха, че съм "потънал от срам", "скрил съм се" и т.н.

През цялото време бях активен в Instagram и отговарях дори на негативните коментари и въпроси. Не се страхувам от общественото мнение и особено от мнението на изостанали в развитието си, хора. И тях трябва да ги има. Не ми пречат!

Разбира се, всички коментари, които съдържат обидни и нецензурни думи - нямат място на стената ми. Можете да изказвате мнението си и по цивилизован начин.

Доволен съм от участието си в "Черешката" и го намирам за най-забавното и факт, най-рейтинговото в 10 сезонната история на предаването. Разбира се, много хора смятат, че това е края на света. :)

Съжалявам тези от вас, които пишат цели научни трудове и анализи, защото тази безкрайна ангажираност и злоба е присъща само на нещастни и неудовлетворени от живота, хора. А ми се иска да сте по-свежи и усмихнати..

Аз пък истински се забавлявах в това кулинарно шоу. Заливах се от смях на простотията на Нора, на лицемерието на Люси и фалшивата изисканост на Актрисата. Сготвих им вкусна риба, с уникална руска салата, а за финал - един изключителен десерт. Вечеряхме под светлините на жива и атлетична лампа. Ама завистливи и скучни гости, не успях да ги разведря. Смях се от сърце и бях истински до край.

Произведох си и много хубави спомени - например никога няма да забравя изражението на Нора, когато си направих уста като нейната. Няма да забравя как й падаше храна от устата, докато говори или пък как Актрисата заспа пияна в заведението и от персонала я събудиха. Беше много весело. Надявам се и на вас да ви е било забавно и интересно! И не забравяйте - позитивното мислене материализира позитивни изживявания, а негативното.. то предизвиква само лоши събития. Have fun and don't take it so seriously!"

Постът събра близо 300 лайка, а под него заваляха одобрителни коментари.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 12:46  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Пусто ДЪРВО
  Отговор
  2 12:52  22.02.18
  Поредния който дава ДУПЕ ЗА слава и пари . Обикновен П....АС
 • Георгиев
  Отговор
  3 12:56  22.02.18
  Пумяр!!!!
 • НАП
  Отговор
  4 13:12  22.02.18
  Тц,тц,тц.Не,този е по глупав от колкото си мислех.
 • ТЪПЧО
  Отговор
  5 13:18  22.02.18
  Ами те само такива ДЖЕНДЕРАСТИ управляват и медии, политика и всичко.
 • 6 14:13  22.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 15:45  23.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай