22 Февруари, 2018 15:33 7 473 12

Най-после Филип Аврамов показа новата си жена (СНИМКА)

  • филип аврамов-
  • жена-
  • двойка-
  • дете-
  • семейство-
  • бебе-
  • бременна

Звездата на българското кино и театър Филип Аврамов и новата жена в живота му Севинч Ибрахим се показаха за първи път заедно в интервю. Двойката разказа, че са се запознали във Варна, сред приятелите-рибари на Фицата. Актьорът по това време все още е женен за колежката си Милена, с която заедно играят в хитовия сериал "Скъпи наследници", но след съдбовната среща се сприятелява със Севинч и впоследствие се влюбва в нея, пише hotarena.net

„Съвсем случайно се озовах на едно място, което вече е специално и за двама ни. Имаме много добри приятели там, а Филип едва ли не живее за тези моменти, в които ще отидем. Забравя за всичко останало, влиза в морето и става друг Филип“, разказа Севинч за специалното място на първата среща.

Певицата, която по професия е медицинска сестра, се пошегува, че всъщност риболовът не я влече, а по-скоро към консумирането на улова.

„Запознахме се, станахме приятели, а и той си е впечатляващ“, каза брюнетката в „Преди обед“. „Лудичък е, което си личи и от екрана, а е и позитивен през по-голямата част от ежедневието. Беше ми интересен като човек, неговият образ на екрана е малко по-различен от този в живота. Има красива душа, интересен усет към живота и е фин човек. Споделихме много красиви моменти заедно, което досега не ми се беше случвало“, разказа новата любима на Фицата.

Два месеца след запознанството им Севинч и Филип усетили, че помежду им са се зародили чувства.

„Сближи ни това, че сме хора, които не искат нищо от другия“, допълни разказа актьорът.

Двамата си партнират не само в живота, но и на театралната сцена. Филип бил този, който пръв усетил, че приятелката му е бременна и я накарал да си направи тест. Тя го направила по време на едно от дежурствата си в „Пирогов“ и разбрала, че ще става майка.

Дъщеря им Ана буквално израснала на сцената, понеже още докато била бременна Севинч участвала в представлението „Бог рок“. От известно време двамата си строят къща, чийто строеж обаче тече бавно. Самият Филип е неразделна част от изграждането.

Актьорът разказа, че голямата му дъщеря обича много сестричката си и поне засега не проявява ревност към нея. Аврамов изясни на аудиторията, че с бившата му жена Милена нямат проблеми помежду си и се стараят в името на детето да поддържат добри отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиянич

    12 7 Отговор
    Великден и Рамазан байрам заедно ли ще ги честват ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пеньо

    5 1 Отговор
    Браво Филипе!
  • 4 гост

    7 4 Отговор
    Забавен е, но не мога да го възприема това като нещо добро. Едно семейство с малко ангелче е разделено. Може и да са били пред раздяла, само те си знаят, но много ми падна в очите. На тази си й личи по очите, че не е добра, за разлика то жена му Милена. Тази е лоша и надменна, докато на Милена й личи, че е нещастна. За всичко това Филип е виновен, поне заради това, че не е постъпил мъжки първо да се разделят, ако са го търсили, а после да си намира друга жена. Никакъв мъжкар не е, никаква гордост или мерзост не трябва да споменава. Вече няма да му ходя на постановките, отписвам го.

    Коментиран от #10

  • 5 Лост

    7 5 Отговор
    Хубава кадъна, бих и нашляпал дупето!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Радо

    7 1 Отговор
    Филип умен мъж - нашите, българските кадънки са много добри, скромни, трудолюбиви, и изобщо перфектни жени за семеен живот...пожелавам им да са много щастливи!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    ако дори подозираш колко си зле веднага ще се самоубиеш брутално с 18 наръгвания с нож
  • 11 сноу

    0 0 Отговор
    Умен ,умен ,колко да е умен ..?Щом я е докарал до там ,на бръсната ливада коляно да гъне, доста акъл му е избягал през брадата.
  • 12 случаен

    0 0 Отговор
    Не е честно към първата жена, с която е бил 17 години и към детето, то има нужда от морална и материална подкрепа, а е съвсем малко. Не се отглежда лесво дете, защо не помисли за първата жена,как ще се справи сама и за това какво ще чуства детето. Не 16 годишен, на на 43, видял друга, влюбил се и толкова, а прави други хора нещастни.и тази нова жена как не е помислила за детето му....