1 961 6

5 причини да се влюбите в мъж Риби

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Има наистина десетки причини да обичате мъжете, родени в периода между 19 февруари и 20 март, и ако сте имали късмета да срещнете такъв, не го изпускайте за нищо на света, пише iwoman.bg. Ето 5 довода, че мъжът Риби е истинско попадение за всяка жена:

1. Невероятно въображение

Знакът Риби се управлява от Нептун – планетата на илюзията. Родени мечтатели, Рибите винаги ще намират интересни начини да ви изненадват – платноходка под наем или пък екскурзия до ледените води до Исландия (водата е от ключово значение за тях).

Това важи и в леглото. Макар да не се славят със сексуалната енергия на Скорпиона и Стрелеца, Рибите са не по-малко чувствени любовници. Нежни, деликатни и с безброй много идеи.

2. Изключителна съпричастност

Обикновено водните знаци са в хармония с емоциите си (до голяма степен), но на Рибите им се налага да се справят както с техните собствени, така и с емоциите на околните.

3. Родени романтици

Винаги сте искали да получите любовно писмо, поема, посветена на вас или романтично предложение за брак на плажа, по залез слънце? Е, мъжът Риби е този, от когото ще го получите.

4. Творчески усет

Микеланджело, Айнщайн, Кърт Кобейн - все ярки представители на зодията. Рибите са истински творчески гении и могат да се справят както с написването на цял роман, така и с перфектен натюрморт.

5. Безпогрешна интуиция

Не че могат да четат мисли, но перфектно могат да усетят кога имате нужда от цяла кофа сладолед, силна прегръдка и никакви въпроси. Какво по-хубаво от това?Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 20 Стотинкс
  Отговор
  1 11:23  23.02.18
  Даа, Е такива сме! - Нито повече- Нито по-малко
 • Бесен Язовец
  Отговор
  2 13:33  23.02.18
  Ма аз не съм гей, за какъв хой ще се влюбвам в друг мъж ?
 • бббббб
  Отговор
  3 14:55  23.02.18
  От лично наблюдение - големи егоисти.
 • 4 16:31  23.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • гощо
  Отговор
  5 07:26  26.02.18
  Най набедената зодия за добри любовници е скорпион! Те горките са такива жалко смешници?!??! Поне тия дето аз познавам изобщо не са на ТИ в с жените!!!
 • Гост
  Отговор
  6 08:31  26.02.18
  По принцип съм Риби, но 90% от писаното горе НЕ отговаря за мен. Аз съм един темерут, емоционално опериран, никакво творчество, а в леглото...0.

Напиши коментар:


Публикувай