4 864 8

Снахата на Аня Пенчева е "Кралица на дрифта" (СНИМКИ)

Ива Русинова споделя увлечението на любимия си по скоростта и автомобилните спортове

Събина Андреева

Синът на Аня Пенчева и Ивайло Караньотов - Ангел, получи дипломата си за висше образование от НСА в присъствието на родителите си и любимата си - Ива. Красивата Ива Русинова бе до любимия си в този важен ден от неговия професионален път.

Тя се похвали с дипломирането на половинката си като публикува снимка във Фейсбук, към която добави: "Вижда ли се колко съм се надула до висшистчето ми."

Тя страстно споделя интереса на Ангел по скоростта и автомобилните спортове. Ива е състезателка по дрифт и именно покрай общите им интереси пламва любовта между двамата.

В тези среди тя дори е известна като "кралицата на дрифта" и с Ангел са заедно от повече от две години. Русинова отдавна е доказала уменията си зад волана, а заедно с Караньотов засне екшън видео клипа, наречен Drift and Dance. В кадрите Ива за малко да прегази Ангел, който е качен на мотоциклет и го управлява в снега пред Субаруто на Ива.

Преди да срещне сина на Пенчева, Ива Русинова имаше връзка с автомобилния състезател Калин Бенчев. Младият плейбой пък зад гърба си има връзки с гимнастичките Стела Георгиева и Вили Стоянова, пише hotnews.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пфу
  Отговор
  1 11:31  23.02.18
  Бе накой му пука за тея? Нито съм ги чувал, нито ги знам. С нещо са известни ли, що ли? Нещо са направили и са подобрили жизненият стандарт на българите ли, що ли? Мисля, че не. Е тогава, кво ни занимавате с тези? Били се дипломирали и кво от това? Да не би само те да се дипломират? Защо не давате и останалите студенти, които се дипломират?
 • Slavic Vibes
  Отговор
  2 11:42  23.02.18
  Не ме интересува кралицата на дрифта. Кола сам мога да си карам и да си дрифтя. Обаче бих пожелал кралицата на секса. Това вече е друго нещо. Човек може да научи нещо и да се позабавлявате поне.
 • Едни на мама и на тати
  Отговор
  3 14:39  23.02.18
  Кво ми ги фалите тия облелски пенюги.
 • 4 15:04  23.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • незнайко
  Отговор
  5 16:57  24.02.18
  От цялата статия знам само за Аня Пенчева, като добра и красива актриса .
 • 6 23:36  25.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 00:22  26.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 00:27  26.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай