5 770 1

Съсед на Теру и Анистън разказа ужасни подробности за връзката им

Актрисата се е опитала да се премести в Манхатън, но не се получило

Снимки: shutterstock
Снимки: shutterstock
Милена Трачева

Дженифър Анистън мразела апартамента на Джъстин Теру в Ню Йорк и отказвала да живее там. Това разказва един от съседите на актьора в сградата, където се намира въпросното жилище.

Бившата звезда от "Приятели", която по-рано този месец обяви раздялата си с актьора, непрестанно говорела колко нещастна се чувства в Ню Йорк и как предпочела да живее в Лос Анджелис.

Джъстин Теру бил във "война" с един от своите съседи — човекът, който живее в апартамента под неговия в Ню Йорк.

След раздялата на актьорската двойка, този съсед разказа пред светския сайт TMZ някои доста интересни и ужасяващи неща за отношенията между Дженифър и Джъстин.

Той съжалявал Анистън през цялото време, защото бил сигурен, че Теру се е опитвал да я накара да заживее с него в Ню Йорк, а когато разбрал, че половинката му няма да го направи я зарязал.

"Всеки знаеше, че Дженифър мрази това място", каза съседът Норман Решников.

Той дори предложил на актрисата добри адвокати, с които да се отърве от Теру, който, на всичкото отгоре, се държал ужасно както с нея, така и със съседите си.

Анистън и Норман били близки и се разбирали толкова добре, че тя дори кръстила любимото си кученце на него, което вбесило Теру.

Когато Дженифър тръгнала да се изнася от сградата, съседът ѝ помогнал да се изнесе.

В момента Норман съди Теру заради неговата незаинтересованост и немарливост към апартамента, които са причинили сериозни щети и на апартамента на неговия съсед. Таванът в хола на Норман тече и Теру не се интересува, че проблемът идва от него.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • София сити
    Отговор
    1 15:00  25.02.18
    "В момента Норман съди Теру заради неговата незаинтересованост и немарливост към апартамента, които са причинили сериозни щети и на апартамента на неговия съсед. Таванът в хола на Норман тече и Теру не се интересува, че проблемът идва от него". Нищо ново под слънцето! Тук не е ли така? иначе статията си е чиста клюка.

Напиши коментар:


Публикувай