27 Февруари, 2018 15:32 47 531 15

Мария Илиева се раздели с бащата на детето си

  • мария илиева-
  • бебе-
  • дете-
  • раздяла

Певицата се отдаде изцяло на грижите за бебето

Мария Илиева се раздели с бащата на детето си само месец след раждането му.

Певицата ще отглежда сама новородения Александър, като получава финансова подкрепа и от родителите на младия Георги.

Пред свои приятели и красиви жени Георги твърдял, че е свободен мъж, който просто има дете от певицата и връзката му с нея не била ангажираща. Негови близки споделят, че той често си позволявал да кръшка на изпълнителката, но тя вече не се впечатлява особено от изневерите му, защото напълно се отдала на отглеждането на сина му, който преди дни навърши един месец, пише в. „Телеграф“.

Въпреки че още в самото начало на връзката им родителите на младия татко Георги Михайлов бяха против отношенията им, те се радват на внука си и подкрепят финансово майка му. Една от главните причини да не харесват Мария Илиева е разликата във възрастта. Обмисляли варианта да припишат бизнеса си в Западна Европа и всичко на бебето и баща му, но ако Георги и Мария живеят и гледат малкия Александър разделени.

27-годишният Георги все още работи и живее в Брюксел и засега предпочитал да пътува от време на време до България, за да бъде с Мария и сина си. За съвместно и постоянно съжителство обаче и дума не обелвал, както забравил и обещанията си за сватба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 имало едно време

    50 12 Отговор
    Мария има нужда от многократно яко оправяне,имено затова се казва оправяне защото жените са развалени и им трябва майстор да ги оправя и ремонтира качествено ако ли не ще продължи да си търси майстора,една от трагедиите на модерното ни общедтбо е че жените ни са масово незадоволени сексуално и морално,няма мъже модели за подръжание.

    Коментиран от #3

  • 2 Сенко

    30 10 Отговор
    Имало едно време къде си да те почерпя едно за коментара ти.
  • 3 Моамар

    17 22 Отговор

    До коментар #1 от "имало едно време":

    Подценяваш много българската жена, която е доста по-напред от мъжкият материал в повечето аспекти , в БГ почти всяка жена има достатъчно голям антураж от материал и тя е избрала най добрият, изказването ти е на човек който въобще не е наясно
  • 4 Мария Илиева

    30 2 Отговор
    На мен ми трябваше младо биче да ме заплоди..................

    Коментиран от #5, #7

  • 5 бабараб

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мария Илиева":

    и да плаща за детето.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Младо биче(просто)

    13 1 Отговор

    До коментар #4 от "Мария Илиева":

    Що ли ми трябваше....сега мама и татко пак ще ми се карат...
  • 8 Аз Варна

    23 5 Отговор
    Ами нормално-старата чанта какво иска.На нея сега и трябва да се поогледа за някой чичко паричко,че на него тя да му е крехкото агнешко.
  • 9 гост

    16 2 Отговор
    Днешните жени може и да са напред с материала, но повечето са дотолкова еманципирани, че предпочитат сами да си гледат децата, отколкото да са с мъж, който ги обича и заедно да си ги гледат. Все нещо няма да им се хареса, рано или късно, и ще започнат системно да вгорчават живота и да го подканят да се изнесе, но да им плаща издръжка. Не им се харесва какво е казал, как е погледнал, че не е достатъчно чувствителен, пък ако е такъв, защо не е мъжкар. Ако не изкарва пари е проблем, но ако изкарва пък няма да обръща достатъчно внимание. На този фон едно решение не могат да вземат сами и са сигурни само в това, че мъжа им трябва да си тръгне. Хайде моля, моля с тази романтика за страхотните жени.

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 мнение

    2 1 Отговор
    Защо всички известни жени в България се залавят с футболисти? От тичане по игрищата и ритане на топка никой не е поумнял, нито се е издигнал духовно. Напротив, особено вредни са ударите с глава. Други мъже няма ли в държавата ни? Колкото до Мария Илиева можеше да прояви повече разум и достойнство, не да се залавя с по-младия от нея футболист. Нищо друго не й остава освен да отдаде всичките си възможности за отглеждането на детето и просто да не коментира. Няма никакъв смисъл. Пожелавам на майката и бебето да бъдат щастливи, здрави и да имат късмет.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Нощна птица

    6 1 Отговор
    Много е интересно как мъжете говорят, че искат интелигентна жена, с чувство за хумор, която може да говори за 1001 неща и още какво ли не. Ама като срещнете подобна жена не знаете какво да я правите. Ходите си по евтиното, защото масово сте страхливци.
    Трудно се попада на нормален човек, било то жена или мъж..
  • 15 Кичка

    7 0 Отговор
    Едва ли ДНК тест ще установи чи е е детето на Мария Но е чудо как забременя от орална любов?