1 657 3

Радина Кърджилова позира като булка (СНИМКИ)

Актрисата участва в красива фотосесия за списание "Булка"

Милена Трачева

Актрисата Радина Кърджилова, която стана майка през лятото на 2016 г., позира като булка.

Брюнетката облече стилна рокля от дантела шантили, с клонки от магнолия и ръчно пришити кристали. Причината обаче, не беше неочаквана сватба с половинката ѝ Деян Донков, а фотосесия за списание "Булка".

В реалния живот Радина все още не е обличала такъв тоалет, с който да застане пред олтара, макар с актьора Деян Донков да живеят на семейни начала вече 7 години. Неговото име е татуирано на пръста й като фина халка, а плод на любовта е двегодишният им син Христо.

В интервю за изданието Радина разкри, че в професията си мечтае за смислени, вълнуващи, провокативни срещи с хора, които не живеят в норми, не се страхуват да експериментират и да рискуват.

Кърджилова допълва, че всичко от домакинската работа й доставя удоволствие, тъй като си пада чистница. Вкъщи двамата с Донков имали страхотна публика в лицето на сина си Христо.

"Танцувам му, пея му измислени песни, неща, които не съм и подозирала, че ще ми се случат. Но е страхотно усещане и светът, който се разкрива пред теб с всеки изминал ден е усмихнат, весел и пълен с емоции. Самата аз се преоткривам наново."

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 16:55  27.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Време е
  Отговор
  2 23:53  27.02.18
  Този гамен да я направи госпожа.
 • 3 14:47  02.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай