Last news in Fakti

27 Февруари, 2018 15:47 2 237 3

Радина Кърджилова позира като булка (СНИМКИ)

  • радина кърджилова-
  • булка-
  • актриса-
  • дантелена рокля-
  • булчинска рокля

Актрисата участва в красива фотосесия за списание "Булка"

Актрисата Радина Кърджилова, която стана майка през лятото на 2016 г., позира като булка.

Брюнетката облече стилна рокля от дантела шантили, с клонки от магнолия и ръчно пришити кристали. Причината обаче, не беше неочаквана сватба с половинката ѝ Деян Донков, а фотосесия за списание "Булка".

В реалния живот Радина все още не е обличала такъв тоалет, с който да застане пред олтара, макар с актьора Деян Донков да живеят на семейни начала вече 7 години. Неговото име е татуирано на пръста й като фина халка, а плод на любовта е двегодишният им син Христо.

В интервю за изданието Радина разкри, че в професията си мечтае за смислени, вълнуващи, провокативни срещи с хора, които не живеят в норми, не се страхуват да експериментират и да рискуват.

Кърджилова допълва, че всичко от домакинската работа й доставя удоволствие, тъй като си пада чистница. Вкъщи двамата с Донков имали страхотна публика в лицето на сина си Христо.

"Танцувам му, пея му измислени песни, неща, които не съм и подозирала, че ще ми се случат. Но е страхотно усещане и светът, който се разкрива пред теб с всеки изминал ден е усмихнат, весел и пълен с емоции. Самата аз се преоткривам наново."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Време е

    2 0 Отговор
    Този гамен да я направи госпожа.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.