4 552 10

Бойко Василев отново вдига сватба. Ето я избраницата

Водещият на Панорама се съгласил отново да стане семеен мъж, след като жената до него го притиснала

Милена Трачева

Водещият на "Панорама" Бойко Василев стяга сватба. Жената, с която журналистът отново ще надене брачния хумот е неговата колежка и приятелка Албена Колчакова, с която живее от 2016 г. Новината обикаля коридорите на БНТ от седмица, твърди клюкарското издание "Таблоид".

Преди по-малко от две години водещият на „Панорама” се разведе със съпругата си Адриана Петрова. Сега, без задръжки и угризения той вече се радва на любовта си с журналистката.

Техни колеги от националната телевизия разкриват, че именно Колчакова подтикнала Василев да узаконят отношенията си като минат под венчило толкова скоро след тежкия му развод с адвокатката.

48-годишният журналист не бил особено възхитен от идеята да облича сватбен костюм, след жестоките перипетии покрай бракоразводната драма, които трябваше да изтърпи, коментира жълтото издание, без да се позовава на конкретен източник.

Телевизионерът искал поне малко да се порадва на свободата си, преди отново официално да стане семеен мъж, твърдят негови колеги от „Сан Стефано” 29.

Въпреки резервите си към брака като институция водещият все пак е поискал ръката на колежката си с уговорката да не пришпорват нещата.

Любовта между Бойко Василев и Албена Колчакова започна по класическия начин — на работното място, където двамата прекарват повече време, отколкото вкъщи. Така, освен взаимното привличане, те се сближили и покрай общите професионални ангажименти.

От 9 години Албена Колчакова е продуцент на сутрешния блок на БНТ „Денят започва”. Освен водещ на „Панорама” Бойко Василев е и главен продуцент на „Актуални предавания” в националната телевизия.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Расулюлах
  Отговор
  1 13:46  28.02.18
  Тая верно толкова много обича парите
 • каналин
  Отговор
  2 13:55  28.02.18
  Да хванеш единият да удариш другият.Сутрешният блок на канала е пълна тъпотия.Тоя недоразвит водещ който непрекъснато прекъсва гостите и то от опозицията показва колко е зависим от власт имащите.Същото се отнася и за водещият младоженец от панорама.За това сме на сто и куср място по свобода на словото.
 • Русенец
  Отговор
  3 14:56  28.02.18
  Язък му на Бойко за 7-те езика и високата ерудиция, щом е торкова ГербоПодвластен и слагач. А за сватбата, явно си е под чехъл, милия !
 • Оня с ръцете
  Отговор
  4 15:11  28.02.18
  Прилича на оня Тадъръков, помислих че бившата Тадъръкова ще е булката :-))) на Бойко би му отивала много :-)))

 • само ЛОКО Пловдив
  Отговор
  5 16:51  28.02.18
  да са живи и здрави,и по малко да лъжат нарада
 • Научете се
  Отговор
  6 17:16  28.02.18
  "хУмот" ?.... дали сте ходили на учелище преди да започнете да списвате статийки?
 • Научете се
  Отговор
  7 17:18  28.02.18
  Училище имах предвид
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  8 23:23  28.02.18
  Един от най-стойностните водещи в БГ ефира. Но това, което ме радва истински е, че господата от коментарите по-горе са още по-ерудирани и начетени от него. С такива капацитети по форумите, няма да как да го закършим в държавата!
 • 370 Z
  Отговор
  9 14:05  01.03.18
  Освен Дикембе само хейтъри затова няма пазачи в ада на нашите казани - сами се дърпаме надолу !!!
 • Тиквеник
  Отговор
  10 09:40  02.03.18
  Този не беше ли от левия бряг?Имам някакъв спомен,че е от е...ната страна.

Напиши коментар:


Публикувай