3 167 8

Графа се зaвърна от екзотична семейна почивка (СНИМКИ + ВИДЕО)

Певецът заведе съпругата си и двете им деца на ваканция на о-в Мавриций

Снимки: Instagram
Снимки: Instagram
Милена Трачева

Студените зимни месеци са най-подходящото време за ваканции и разходки до екзотични дестинации.

Изглежда на това мнение са и много родни знаменитости, които се надпреварваха да публикуват снимки от далечни и слънчеви места като Сейшелите, Малдивите и Бали.

Владимир Ампов-Графа също не пропусна да стане част от тенденцията и зарадва семейството си със слънчева почивка на остров Мавриций.

Разбира се Графа сподели и кадри от милата семейна ваканция.

След задължителните селфита в самолета, първите кадри, които Графа пусна в мрежата, за да даде официално начало на безгрижната си ваканция, бяха направени по залез слънце и показваха палми, плаж, море, сламени чадъри и оцветено в розово небе. "Рай", написа той в описанието към публикуваното в Instagram видео.

Рай...

A post shared by Vladimir Ampov Grafa (@vladimir_ampov_grafa) on Feb 17, 2018 at 7:29am PST

Той и съпругата му Мария Ампова не се отдадоха на романтични пътешествия, както правят много родни знаменитости, а предпочетоха да се насладят на топлото време в компанията на двете си деца — Крис и Никол.

Семейството е прекарало 10 дни на екзотичния остров, където е преживяло страхотни срещи с флората, фауната и местните жители.

Уникати!🤓

A post shared by Vladimir Ampov Grafa (@vladimir_ampov_grafa) on Feb 19, 2018 at 8:10am PST

Мария и Графа са се снимали до две огромни костенурки, а смелата половинка на певеца дори е успяла да хване в близък кадър страховит лъв.

📷: Мария Ампова

A post shared by Vladimir Ampov Grafa (@vladimir_ampov_grafa) on Feb 22, 2018 at 1:37pm PST

Преди завръщането си в студената и снежна София, Графа дори е намерил време да събере "пясък в кутийки от кибрит...", както самият той споделя заедно с тази снимка.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 15:59  01.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гацо
  Отговор
  2 16:05  01.03.18
  Мен па ми е през дедовия за тоа.
 • густо майна
  Отговор
  3 16:09  01.03.18
  къф е тоя,нашите певци,изпеят една,две песни и 40 години ги повтарят,до втръсване,аман от тия лешпери
 • Вуте
  Отговор
  4 16:29  01.03.18
  Тоя па къв граф е ?

 • от народа
  Отговор
  5 17:03  01.03.18
  граф монте кристо
 • Коментатор
  Отговор
  6 19:01  01.03.18
  Здравейте препоръчвам ви Американската хит Теленовела Земя на честта Истинското име Земя на Криле Гледан обичан харесван в целият свят и в цяла България Спечелил милиони награди в целият свят и в цяла България В България са го давали по бТВ и бТВ лейди Отново го дават всеки следобед без Съботите и неделите от 17 до 18 часа И всяка сутрин без неделите и понеделниците от 5 до 6 часа И всяка сьбота и неделя сутринта от 10 до 12 на обяд по бТВ лейди Братята Гаярдо Пьрвият е Артуро Вторият е Флавио Последният е Самуел Тяхната Сестра Алма Нейната близначка Вероника Сестрите Дел Хунко Пьрвата е София Втората е Ирина Последната е Андрея Тяхната зла майка Кайетана Баща им Игнасио Дядо им Фелипе Дойката им Соледат и майка на Вероника Леонардо сьпругьт на София Леонардо злодеят Пабло любовта на Вероника Певицата Патрисия Най добрата и приятелка Кандела Добрият Капитан Фернандес добрият му колега Кабрела Злият Улисес Злата Исадора Злият Емилио Злата Миранда добрият и сьпруг Добрата Беатрис и другите герой от хитьт Земя на честта Любимката на зрителите е Андрея любимецът им е Самуел Любовните двойки са Артуро и София Ирина и Флавио Андрея и Самуел Вероника и Пабло и други Любимата двойка на зрителите са Андрея и Самуел 5 за сега са сериалите за Трима братя три сестри 1 е Опасна любов 2 Огьн в кръвта 3 големият хит Трима братя три сестри 4 Любов и предателство 5 последен за сега е хитьт Земя на честта
 • ДЕМОКРАТИЧНА ИДИЛИЯ
  Отговор
  7 19:14  01.03.18
  ХОРТА ПАРИ ЗА ЛИМОНАДА НЯМАТ А ПРОДАВАЧИТЕ НА КИЧЕЦИ И ПРОСТОТИЯ СА УБИХА ДА ОБИКАЛЯТ ПЛАНЕТАТА
 • Коментатор
  Отговор
  8 11:00  02.03.18
  И сега милиони фенове гледат хитьт Земя на честта Сериалът е супер як и интересен Големият хит Трима братя три сестри сьщо е голям хит но той вече е в историята Земя на честта Сьщо е голям хит Вижте колко хора харесват хитьт Земя на честта в фейсбук страницата на сериала Земя на честта

Напиши коментар:


Публикувай