30-годишната готвачка от Костинброд Гичка Красимирова за кратко време се превърна в най-обсъждания участник от аудиторията на кулинарни телевизионни формати в България.
Участието ѝ в първия сезон на световно признатото шоу Hell's Kitchen събужда от презрение до възторг, но не оставя никого безразличен, особено онлайн.
Гичка Красимирова започва работа едва на 15 години. Тогава тя работи в производството на тестени изделия. В момента е главен готвач в училищен стол, преди това е работила в кетъринг компания.
За силни свои страни посочва своята откровеност и последователност. Гичка вярва, че притежава тези качества и мечтае да работи в професионална кухня като главен готвач.
Тя е най-обсъждания участник и от останалите участници в предаването, и от зрителите. Първите се чудят как може жена с толкова опит около печките да не може да транжира пиле и да мисли, че калмарите имат черупки, пишат от hotnews.bg.
Други обаче не бързат да я подценяват, защото са наясно, че тя е в шоуто, за да покаже, че е различна.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Гост
Коментиран от #2, #7
15:13 02.03.2018
2 Vulpes
До коментар #1 от "Гост":
Не,нея я гласят да купува ВиК-София!15:21 02.03.2018
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Гост
17:08 02.03.2018
5 Радо
11:10 03.03.2018
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 незнайко
До коментар #1 от "Гост":
Не тя ще купува морския ни риболов !!!11:40 05.03.2018
8 това
12:55 05.03.2018
9 Дари
18:15 01.04.2018
10 тонка
11:29 18.05.2018