15 940 6

Малин Кръстев проговори за семейна драма

Бащата на актьора никога не напуска съпругата си

Иво Стойнев

Талантливият актьор Малин Кръстев рядко говори за личния си живот, който е белязан от тежка семейна драма, започнала още от раждането му. Майка му Надежда се запознава с баща му Малин в столична болница, където тя е медицинска сестра, а той лекар.

Докторът обаче по това време е женен, макар да няма деца от законната си съпруга. Покрай многочасовите дежурства и огромното напрежение в работата, мъжът започва афера с Надежда, но заявява, че никога няма да напусне жена си.

За добро или за лошо обаче, медицинската сестра забременява и взема категоричното решение да роди детето, като таи надежда, че щом бебето се появи на бял свят, баща му може да заживее с нея. Плановете й обаче не се сбъдват. Мъжът отказва да се разведе, макар че събира сили и признава на съпругата си, че чака извънбрачно дете от своя колежка, пише „Галерия“.

Изненадващо жената на доктора предлага да вземат бебето, когато се роди, и да го отгледат като свое. Щом чува идеята обаче, Надежда категорично отказва.

В крайна сметка се разбират, че докторът няма да напусне съпругата си, а Надежда ще гледа сама детето, но ще получава помощ от баща му. Таткото на Малин се оказва отговорен родител, грижи се за малкия и неслучайно актьорът носи неговата фамилия.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ИЗВЪН
  Отговор
  1 13:11  04.03.18
  С извинение, но това не е нито житейска, нито семейна драма. Това се нарича : ку.. Вар ! Аз също имам семейство, но когато ходя по к.. Ви зная, кога да си го извадя. Колкото до брака, не дежурства са са виновни... битовизмите и липсата на средства са основен враг. Безличието също.

  Коментиран от #3

 • 2 13:38  04.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Сенко
  Отговор
  3 13:39  04.03.18

  До коментар #1 от "ИЗВЪН":

  Съдба братле не бъди толкова категоричен.
 • бъхъ
  Отговор
  4 16:20  04.03.18
  Ко ма интересува жалкия ти живот бе актьорче нещасно.
 • незнайко
  Отговор
  5 10:05  05.03.18
  И защо трябваше всички да разберем затова ? Какво му е било трудно в живота, след като е получавал издръжка от "баща си" ? Гадно племе сме, като обсъждаме живота на хората ! А и Малин Кръстев вече дърт "пиргишин" тръгнал да говори за живота си !!!
 • Някой
  Отговор
  6 18:07  05.03.18
  Този дето е писал да разкаже майка си и баща си ! Оставете човека на мира !!!

Напиши коментар:


Публикувай