3 874 3

Диляна Попова и Асен Блатечки се оженили тайно

Събина Андреева

Секссимволите на родното кино Диляна Попова и Асен Блатечки са се оженили тайно, съобщава „Телеграф“.

Издаде ги сватбената халка, която моделката и актриса носи от скоро на ръката си, а сред последните ѝ публикации в социалните мрежи почти няма снимка без нея. Символичният пръстен е на средния пръст на красавицата и е доста дискретен като размер. около тях се шуми, че красавицата е сключила таен брак с Асен Блатечки, без да вдига много шум.

„Блатечки не вярва в брака. Може да се е върнал при Диляна, но ако са подписали, е по-скоро фиктивно – заради сина им Борил, да не расте детето с комплекс за малоценност“, коментират колеги на желания актьор.

Съвсем наскоро двамата дадоха сигнал, че са подновили отношенията си, без да кажат на приближените си. Свидетели докладваха, че те се появили в столичен ресторант на ул. „Ююрий Венелин“, като се държали като напълно нормално семейство.

„Диляна дойде сама с детето за обяд, Хапнаха набързо. След половин час Блатечки се появи триумфално с широка усмивка. Гушна я доста любвеобилно. После качи хлапето на конче върху раменете си и тримата прегърнати отидоха някъде“, разказва свидетел на семейния обяд.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • един
  Отговор
  1 11:13  08.03.18
  И сеа кво праим?
 • Кака Гинка
  Отговор
  2 23:35  10.03.18
  Омъжена с пръстен на средния пръст...
 • vasik atanasova
  Отговор
  3 00:27  11.03.18
  диляна е красива

Напиши коментар:


Публикувай