8 307 15

Къци Вапцаров взриви мрежата с коментар за убийството на Плъха

Събина Андреева

Водещият Къци Вапцаров, иначе известен с пацифизма си, не пропусна да изрази мнение по най-горещата тема от случващото се в България. Той публикува два поста във Фейсбук, с които изрази какво мисли относно убийството на Жоро Плъха в Пловдив, разтърсило цяла България, както и бруталното убийство на младо момиче навръх 3-ти март, за което обществото научи едва днес.

Включването му в мрежата отприщи лавина от разнообразни коментари. Ето какво точно написа шоуменът без редакторска намеса:

"Най-добре беше Докторът да не беше стрелял по Плъха, да го беше хванал на място да извика полицията да го приберат и една година да плете кошници, да мете улици, да боядисва огради, да копае канали или каквато и да е друга общественополезна работа, магистрали бол.... така и трите страни щяха да са изпълнили гражданския си дълг. Време е за строителни войски!".

"Ето подобен случай. По същото време. Единственото което би спасило това момиче е да изпразни един пълнител от незаконно притежаван пистолет. Щото законен няма как да има. Очевидно е, че на полицията не може да се разчита за подкрепа."Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • мавро фередже
  Отговор
  1 11:48  08.03.18
  Нямам думи!
 • ТОРБАЛАН
  Отговор
  2 11:51  08.03.18
  Къцамуне много ти мирише устата,да не влезе някой гризач и при теб,че друга песен ще запееш.
 • FUCK OFF
  Отговор
  3 11:57  08.03.18
  БРАВО КЪЦИ....ИЗБИ РИБАТА С КОМЕНТАРИТЕ СИ..... ЕДИН С ДРУГ САМОИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ И В ДВАТА СЛУЧАЯ СИ ПРАВ И НЕ СИ....
 • Дикембе Мутомбо
  Отговор
  4 12:08  08.03.18
  Как ще го хване на място бе, Къцамуне, за да рискува собствения си живот, да го задържат Плъха и да го пуснат после ли? За да го нападне отново ли? С едната ръка да го държи, а с другата да вика полиция ли? Къцамуне, ти колко крадци си успял да задържиш така, както препоръчваш? Или колко сигнала си подавал и полицията се е отзовавала веднага и адекватно? Всичко това ми звучи като един от тъпите ти вицове. Дами и господа - Къцииииииии!

 • Гост
  Отговор
  5 12:10  08.03.18
  Много хубави вицове разказва. Не са смешни, но са хубави.
 • копеле
  Отговор
  6 13:02  08.03.18
  А този жив ли е бе? От къде се изниза бе пъзльо
 • Кръци
  Отговор
  7 13:03  08.03.18
  Човекът е веган, не го съдете строго ! Нормално е да е объркан ментално и да не знае, какво говори и пише, пораженията са налице !

  Коментиран от #11

 • Serj
  Отговор
  8 14:01  08.03.18
  Преял е с овесени ядки.
 • Расулюлах
  Отговор
  9 15:29  08.03.18
  Тоз на бесилото
 • Нострадамус
  Отговор
  10 15:37  08.03.18
  Отстрани всички са "голяма работа" и "големи мъже"... всичко знаят и всички разбират, ала когато им се случи хич ги няма. Истината е, че няма страх в крадеца, наглостта му е безгранична и не му пука. Закоравял престъпник, лесно се не плаши. Напротив освирепява от трудностите и става още по - нагъл. Закони, яка работа на полицията, съда у прокуратурата + гражданско общество и редовно сигнали за всяко нарушение, камери, видеорегистратори във всякакъв вид МПС, които видеа да се признават, като доказателство в съда. Солените глоби са на лице, ако се оправят и "вратичките" в законодателството, контрола и правоприлагането и се спре шуробаджанащината и връзкарството във България, ще има шанс да се оправят нещата!
 • Нострадамус
  Отговор
  11 15:39  08.03.18

  До коментар #7 от "Кръци":

  Че и преди си беше не много в ред, макар да плюскане месо...
 • Иванов
  Отговор
  12 18:47  08.03.18
  И аз съм за строителните войски, поне занаят ще научат, да си вадят Хляба с честен труд, а не с престъпления или ислямистки бради.
 • vasik atanasova
  Отговор
  13 02:36  09.03.18
  КЪЦАМУН МНОГО ПРОСТО МОМЧЕ СИ ПО ДОБРЕ ДА НЕ БЕШЕ ПИСАЛ НИЩО АМА НА СЕТИХМЕ СЕ ЗА ТЕБЕ БЯХМЕ ТЕ ЗАБРАВИЛИ
 • Иван Господинов
  Отговор
  14 00:50  10.03.18
  Идеално прост веган
 • Шаран БГ
  Отговор
  15 07:56  11.03.18
  Защо обиждате човека ? Така мисли, така вижда нещата, така ги е казал !! Аз пък мисля, че имаме Конституция, която дори и т.н. "конституционен съд" не зачита! И че там е написано в чл.17 алинея 3 : ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА !!! Това означава, че НЯКОЙ, влизайки в частен имот /дом, нива, плевник/, без знанието / разрешението, поканата / на собственика, С ЕДИНИЯ КРАК ВЛИЗА В ГРОБА. Дали ще милва кучето или дъщерята, дали ще краде ракията или хляба от синията -- щом е без знанието на собственика на имота, последният ИМА ПРАВОТО да му бутне и другия крак в гроба !! Толкова е просто!! Ама колко народ ще остане без хляб .... ?

Напиши коментар:


Публикувай