8 Март, 2018 15:21 19 190 9

Потресаваща история за зла майка, уредила непознат да изнасили дъщеря ѝ

  • майка-
  • дъщеря-
  • изнасилване-
  • продала девствеността-
  • австралия-
  • изнасилвач-
  • неизвестен-
  • договорила

16-годишното момиче било измамено, че отива на екскурзия

Млада жена, чиято собствена майка уредила изнасилването ѝ от непознат в хотелска стая, разказа за ужасяващото си преживяване.

Пета Бътлър била едва 16-годишна, когато майка ѝ Тереза я подмамва в евтин мотел в Куинсланд, Австралия, под претекст, че отиват на почивка.

Сега тя е на 27 години и с мъка се връща към ужасяващото си преживяване, случило се през далечната 2006 г.

По време на екскурзията на момичето бил даден толкова много алкохол, че през цялата почивка то се чувствало зле и лежало в мотелската стая. През това време нейната майка уреждала продажбата на девствеността ѝ с непознат в интернет.

Известен единствено с псевдонима Томмо, мъжът изнасилил пияната тийнейджърка, след като нейната майка го оставила насаме с нея в мотелската стая.

Сега тя се съгласява да се върне към този ужасяващ епизод от своя живот по молба на полицията, която се опитва да издири чудовището, което я изнасилило през 2006 г.

Майката вече е била осъдена на 4 години за ролята ѝ в ужасното престъпление, като в последствие присъдата е била намалена на 12 месеца.

Говорейки пред новинарския канал 9News, тя каза: "Той ме изнасили. Продължи само за няколко минути. Усещах наболата му брата до лицето си. Все още си спомням това чувство, както и миризмата му. Надявах се, че [мама] ще влезе и ще го спре", спомня си 27-годишната Пета.

С помощта на програма за лицево разпознаване и идентификация, в която били въведени всички характеристики за външния вид на насилника, които момичето си спомняло, полицията получила представа за начина, по който изглеждал Томмо — късоподстригана коса, набола брада и ужасяващи изпъкнали очи. Пета го описва като дебел, плешив и три пъти по-възрастен от нея.

Пета си спомня как мъжът я притиснал, след което започнал да я насилва. В този момент майката стояла отвън с цигара в ръка.

"Тя не се опита нито веднъж да влезе в стаята. Просто седеше отвън и пушеше, въпреки че знаеше какво се случва. Той можеше да ме убие в онзи ден. Тя съвсем съзнателно и преднамерено бе нагласила всичко. Това не е майка", разказва още младата жена, изнасилена с позволението на собствената си майка.

След изпитанието, тийнейджърката била принудена да прекара нощта с майка си и изнасилвача.

47-годишната Тереза Бътлър е осъдена на четири години затвор, но наказанието ѝ преразгледано след 12 месеца и тя е освободена, след като се признава за виновна по обвинение в сводничество и подтикване към проституция на дете.

Томмо, описан като дебел мъж с височина малко над метър и половина и на видима възраст около 40 години, така и не е заловен от полицията.

В изявлението на полицията, което бе разпространено наскоро, в опит чудовището да бъде заловено и наказано, се казва, че мъжът, който сега е около 50-годишен и е познат на силите на реда с псевдонима "Томмо", "носеше скъп костюм и караше кола с кремави, кожени седалки. Смята се, че мъжът използва имейл адрес, подобен на [email protected]. Всеки, който може да го разпознае, има информация за местоположението му или знае нещо, което може да бъде от полза за идентифицирането му, трябва да се свърже с полицията."

Полицията предполага, че Пета може да не е единствената му жертва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гост

    20 4 Отговор
    Ще го намерят дръжки. И как ще докажат?

    Коментиран от #4

  • 3 hmhmhm

    20 10 Отговор
    аз не че нещо ама тази защо е пила алкохол. То и наркотици може да ти дават и трябва ли да ги вземаш. Абе нагла работа парите взели ама после изнасилване я у лево
  • 4 Елиана

    25 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Господ си знае работата, повярвайте, тоя изрод ще го намерят скоро и тогава ще си плати прескъпо за насилието над момичето! За въпросната 'майка' нямам думи, коментара е излишен.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кобрата

    29 0 Отговор
    Ей, дето викаше един пич по телевизията - В днешно време дори на майка си и баща си не трябва да имаш доверие... Какъв свят стана само
    Що за майка е това, като са и трябвали пари, да беше продала собствената си "слива", заедно със задният двор
  • 7 РАМБО

    34 3 Отговор
    РАЗПОЗНАХ ГО !
    Делян Пее...и и има запек !
  • 8 Notorious

    3 1 Отговор
    На мама си вика леля :D
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.