Last news in Fakti

9 Март, 2018 10:51 3 682 10

Нора Недкова: След "Черешката" приятелите се отдръпнаха от мен

  • мис плеймейт-
  • нора недкова-
  • черешката на тортата-
  • шоу-
  • кулагин-
  • валентин кулагин

Мис Плеймейт се жалва, че седмицата с участието ѝ в "Черешката на тортата" е донесло само негативи

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова проговори за скандалното си участие в "Черешката на тортата" и караниците с гримьора Валентин Кулагин.

За първи път в предаването се стигна до физическа саморазправа между двама от участниците и дори до намесата на полиция.

„Цяла една седмица бях длъжна да търпя обиди, провокации и грубо отношение, което не съм заслужила, и затова го ударих с чантата си, за което не съжалявам. Боят обаче не беше в неговия дом, а след моята вечер. Като си казахме „Чао”, той отново започна да ме обижда. Когато се пускаха камерите, Кулагин се държеше грубо и грозно с всички нас, а като бяха изключени – говореше по най-добрия начин, все едно сме приятели, и затова му се нахвърлих. Кулагин извика полиция. Органите на реда изобщо не възприеха сериозно неговите думи, защото представи си колко сериозно могат да звучат от един мъж с червило и с шалчета...Те се посмяха и си тръгнаха”, разказва детайлно за случилото се Нора пред Love style.

Недкова е категорична, че не би влязла в къщата на „ВИП Брадър” с Кулагин, както се слухти упорито напоследък. Тя харесва предаването и би участвала при условие, че скандалният гримьор не е там.

„Притежавам доста качества, които хората не видяха. Умна съм, въпреки че ме изкараха глупава. Но ако този персонаж влезе в Къщата, едва ли ще мога да се разгърна добре. За съжаление моето представяне в „Черешката на тортата” не се получи така, както бях очаквала", призна Мис Плеймейт.

"Просто средата, в която се намирах, ме провокира да се държа отбранително. След това хората ме нападнаха и се вдигнаха срещу мен, а не виждам какво толкова лошо съм направила. Изживях тази негативна вълна тежко, по мой си начин. Масово приятели се отдръпнаха от мен и дори ги е срам да излизаме. Може би и баща ми изживява по някакъв начин и е обиден от това, което се пише, че не ме е възпитал добре. Но аз съм от поколението, което отрасна на улицата с другите деца, защото родителите ни работеха по цял ден. Аз съм продукт на обществото, в което живея”, твърди Недкова.

Нора говори и за отношенията си със Слави Трифонов. „Възхищавам се на Слави като тв водещ и професионалист. Нямам никакви други впечатления от него, защото не го познавам добре. Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, ако ме покани.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българин

    17 0 Отговор
    Пълна трагедия, това е бъдещето на България. Младото поколение, пълна деградация, меркантилни мъртви души!

    С тези - нищо добро не ни чака...
  • 2 Ха хи ху

    10 0 Отговор
    Все едно някоя проститутка да се оплаква че зверски са я таковали
    Ами нали за това са ти платили МА ?
  • 3 гиню

    4 0 Отговор
    ами така е като показа на хората колко си проста друго не те очаква само дето тия твои приятели как така не са го разбрали това или за теб приятели са хората с които излизаш от няколко месеца...
  • 4 Шопа

    2 0 Отговор
    Ей, я веднага да назначите психолог на момето.
    Какво е това?, не може така грубо да се отнасяте с такива личности.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Насо

    4 0 Отговор
    Кой нормален човек би искал това просто и кухо същество за приятел. Представям си ако има гадже той явно е два пъти по кух от нея. Или като отидат някъде и хората разпознаят това момиче става страшно конфузно ,момчето потъва от срам.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ти си го заслужаваш! Ти не си нормален човек и ти и Валентин Кулагин нямате място в такива кулинарни предавания като Черешката на тортата да го обръщате на публичен дом,на Биг Брадър с вашите скандали,разправии,кавги,вражди само и само да се излагате пред цяла България да играете тоя цирк,жалко за вас пълен резил.Срамота направо нямам думи,това че си посегнала да го удариш,че си проявила агресия и опит за физическо насилие е недопустимо,прав е че е извикал полиция Кулагин по-добре да те закопчаят и да приберат в ареста да дойде акъла в главата да се видиш как изглеждаш отстрани и що за човек си.Бизмилостен,злобен,човек в който няма чувство за хумор нито сърце и душа,никаква милост и капчица срам.Как са те възпитавали твоите родители,как са те отгледали като са разбрали що за човек си сигурно са си казали,особенно баща ти аз нямам дъщеря като теб на име Нора Недкова,за мен тя не съществува.Да вдигнали са ръце от тебе като са разбрали и какъв парцал си.Жалко за теб,жалко.Такива хора като вас не трябва да ги канят в такива предавания,след като са видяли как се държите.
  • 9 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ти си го заслужаваш! Ти не си нормален човек и ти и Валентин Кулагин нямате място в такива кулинарни предавания като Черешката на тортата да го обръщате на публичен дом,на Биг Брадър с вашите скандали,разправии,кавги,вражди само и само да се излагате пред цяла България да играете тоя цирк,жалко за вас пълен резил.Срамота направо нямам думи,това че си посегнала да го удариш,че си проявила агресия и опит за физическо насилие е недопустимо,прав е че е извикал полиция Кулагин по-добре да те закопчаят и да приберат в ареста да ти дойде акъла в главата да се видиш как изглеждаш отстрани и що за човек си.Бизмилостен,злобен,човек в който няма чувство за хумор нито сърце и душа,никаква милост и капчица срам.Как са те възпитавали твоите родители,как са те отгледали като са разбрали що за човек си сигурно са си казали,особенно баща ти аз нямам дъщеря като теб на име Нора Недкова,за мен тя не съществува.Да вдигнали са ръце от тебе като са разбрали и какъв парцал си.Жалко за теб,жалко.Такива хора като вас не трябва да ги канят в такива предавания,след като са видяли как се държите.
  • 10 Анонимен

    0 0 Отговор
    Ти си го заслужаваш! Ти не си нормален човек и ти и Валентин Кулагин нямате място в такива кулинарни предавания като Черешката на тортата да го обръщате на публичен дом,на Биг Брадър с вашите скандали,разправии,кавги,вражди само и само да се излагате пред цяла България да играете тоя цирк,жалко за вас пълен резил.Срамота направо нямам думи,това че си посегнала да го удариш,че си проявила агресия и опит за физическо насилие е недопустимо,прав е че е извикал полиция Кулагин по-добре да те закопчаят и да приберат в ареста да ти дойде акъла в главата да се видиш как изглеждаш отстрани и що за човек си.Бизмилостен,злобен,човек в който няма чувство за хумор нито сърце и душа,никаква милост и капчица срам.Как са те възпитавали твоите родители,как са те отгледали като са разбрали що за човек си сигурно са си казали,особенно баща ти аз нямам дъщеря като теб на име Нора Недкова,за мен тя не съществува.Да вдигнали са ръце от тебе като са разбрали и какъв парцал си,направо си отвратителна.Жалко за теб,жалко.Такива хора като вас не трябва да ги канят в такива предавания,след като са видяли как се държите.