2 612 6

Нора Недкова: След "Черешката" приятелите се отдръпнаха от мен

Мис Плеймейт се жалва, че седмицата с участието ѝ в "Черешката на тортата" е донесло само негативи

Събина Андреева

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова проговори за скандалното си участие в "Черешката на тортата" и караниците с гримьора Валентин Кулагин.

За първи път в предаването се стигна до физическа саморазправа между двама от участниците и дори до намесата на полиция.

„Цяла една седмица бях длъжна да търпя обиди, провокации и грубо отношение, което не съм заслужила, и затова го ударих с чантата си, за което не съжалявам. Боят обаче не беше в неговия дом, а след моята вечер. Като си казахме „Чао”, той отново започна да ме обижда. Когато се пускаха камерите, Кулагин се държеше грубо и грозно с всички нас, а като бяха изключени – говореше по най-добрия начин, все едно сме приятели, и затова му се нахвърлих. Кулагин извика полиция. Органите на реда изобщо не възприеха сериозно неговите думи, защото представи си колко сериозно могат да звучат от един мъж с червило и с шалчета...Те се посмяха и си тръгнаха”, разказва детайлно за случилото се Нора пред Love style.

Недкова е категорична, че не би влязла в къщата на „ВИП Брадър” с Кулагин, както се слухти упорито напоследък. Тя харесва предаването и би участвала при условие, че скандалният гримьор не е там.

„Притежавам доста качества, които хората не видяха. Умна съм, въпреки че ме изкараха глупава. Но ако този персонаж влезе в Къщата, едва ли ще мога да се разгърна добре. За съжаление моето представяне в „Черешката на тортата” не се получи така, както бях очаквала", призна Мис Плеймейт.

"Просто средата, в която се намирах, ме провокира да се държа отбранително. След това хората ме нападнаха и се вдигнаха срещу мен, а не виждам какво толкова лошо съм направила. Изживях тази негативна вълна тежко, по мой си начин. Масово приятели се отдръпнаха от мен и дори ги е срам да излизаме. Може би и баща ми изживява по някакъв начин и е обиден от това, което се пише, че не ме е възпитал добре. Но аз съм от поколението, което отрасна на улицата с другите деца, защото родителите ни работеха по цял ден. Аз съм продукт на обществото, в което живея”, твърди Недкова.

Нора говори и за отношенията си със Слави Трифонов. „Възхищавам се на Слави като тв водещ и професионалист. Нямам никакви други впечатления от него, защото не го познавам добре. Дори не знам дали бих излязла с него на вечеря, ако ме покани.”Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • българин
  Отговор
  1 11:38  09.03.18
  Пълна трагедия, това е бъдещето на България. Младото поколение, пълна деградация, меркантилни мъртви души! С тези - нищо добро не ни чака...
 • Ха хи ху
  Отговор
  2 11:38  09.03.18
  Все едно някоя проститутка да се оплаква че зверски са я таковали Ами нали за това са ти платили МА ?
 • гиню
  Отговор
  3 12:02  09.03.18
  ами така е като показа на хората колко си проста друго не те очаква само дето тия твои приятели как така не са го разбрали това или за теб приятели са хората с които излизаш от няколко месеца...
 • Шопа
  Отговор
  4 12:57  09.03.18
  Ей, я веднага да назначите психолог на момето. Какво е това?, не може така грубо да се отнасяте с такива личности.
 • 5 13:35  09.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Насо
  Отговор
  6 14:19  09.03.18
  Кой нормален човек би искал това просто и кухо същество за приятел. Представям си ако има гадже той явно е два пъти по кух от нея. Или като отидат някъде и хората разпознаят това момиче става страшно конфузно ,момчето потъва от срам.

Напиши коментар:


Публикувай