7 682 1

Приеха участник от "Като две капки вода" по спешност в болница

Актьорът бил измъчван от силна болка, която преглътнал до края на шоуто

Милена Трачева

Изглежда, че Иван Юруков е споходен от много лош късмет откакто влезе в шоуто „Като две капки вода”. Не стига, че се класира последен с превъплъщението си на Джордж Майкъл, а и се контузи, твърди "Уикенд".

Веднага след предаването в понеделник актьорът потърсил спешна медицинска помощ в „Пирогов”.

Звездата на Народния театър е пристигнал в медицинското заведение малко преди полунощ. Не можел да си стъпи на десния си крак и се е движел едва-едва.

От изражението на лицето му е личало, че изпитва ужасна болка.

Бил сам, без придружител и се облягал за опора на стените на сградата. Според пациенти Иван Юруков е прекарал поне два часа, обикаляйки от кабинет в кабинет, за да го прегледат, да му направят рентгенова снимка и да му поставят диагноза — изкълчен крак.

Той се е контузил на сцената на шоуто, изпълнявайки „номера” си с песен на Джордж Майкъл. Журито разкритикува актьора, че не се е справил добре с образа. Оказва се обаче, че той е имал сериозно основание за това, а именно — болката, която изпитвал.

Причина за контузията му е на пръв поглед безобидно стъпване накриво. Резултатът обаче е няколко седмици с шина на крака и препоръки за почивка, каквато актьорът не може да си позволи. Той има договор с шоуто, от който не може да се откаже. Освен това графикът му е пълен с представления, репетира и нов спектакъл в Народния театър, чиято премиера е съвсем скоро.

Никой от шоуто не знае как Юруков е успял да не се издаде, че е контузен по време на живото предаване.

Пред публиката той не си позволи нито да куцука, нито да охка, нито да се оплаче. За проблема, станало ясно единствено от думите на колегата му Славин. В края на предаването младият певец гласува в полза на Иван с мотива, че е „имал инцидент на сцената”. Така и не стана ясно обаче, колко сериозен е бил този инцидент.

Актьорът е изкарал поне 3 часа на крак, преди да стигне „Пирогов”. Вместо да потърси лекар веднага след контузията, му се е наложило да изчака края на предаването, за да не наруши договора си.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • ну погоди
    Отговор
    1 03:45  10.03.18
    Пусти пари еййй

Напиши коментар:


Публикувай