10 Март, 2018 12:36 4 645 7

Наталия Симеонова: Срамувам се от телевизионната гилдия!

  • наталия симеонова-
  • море от любов-
  • срам-
  • мерзост-
  • водеща-
  • телевизия

Водещата се чувства омерзена от телевизията в момента

Наталия Симеонова, която водеше култовите предавания „Море от любов” и „Предай нататък” по bTV, няма работа в телевизията от 2016-а насам.

48-годишната бивша тв водеща не желае да има нищо повече с телевизията в България. Тя е категорична, че времето, в което се е чувствала горда с професията си, безвъзвратно е отминало, пише "Уикенд".

„Телевизията, такава каквото е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който да се срамувам от гилдията, към която принадлежа, защото винаги много съм си обичала работата и съм се гордяла с продукцията си. Като цяло сега имаме беззъба публицистика, арогантни авторски предавания и безпардонни, грозни, лепкави и слузести риалити формати”, коментира искрено журналистката.

Тя разкри, че ако има желание да развие по-качествен тв проект, би го направила.

Все още законният ѝ съпруг Денис Ризов има дългогодишни партньорски взаимоотношения с Би Ти Ви като продуцент на „Търси се” и вероятно лесно би я лансирал в някое предаване, за да възроди кариерата ѝ. Наталия обаче е категорична, че не иска да работи в днешната телевизионна среда.

„Преди година и половина, на 25 септември, в неделя, точно след празника, по Би Ти Ви, излъчиха пилотката на „Обичам те, благодаря ти, извинявай”, спомня си Наталия. Концепцията на шоуто била гостът да запознава зрителите с трима души, които са повлияли на живота му най-много и към които се чувства задължен.

Първия епизод се завъртял с главен гост Нешка Робева. Двете с Наталия прекарали цял ден заедно, ходили дори до вилата на треньорката.

„Снимахме я през юли, предадохме пилотния епизод, защото от телевизията казаха, че е спешно, а след това не го гледаха две седмици. Това е много обидно. После го видяха, излъчиха го без никаква реклама, постигнаха добър резултат и казаха: „Висок рейтинг, но можеше и още”. И на мен ми стана много болно и повече нищо не им предложих”, признава Симеонова.

Сега Наталия Симеонова предпочита да не работи. Мъжът ѝ, с когото отдавна не живеят заедно, но още са съпрузи, е заможен и я издържа. Напоследък никой от телевизията не я е търсил, за да ѝ предлага проект.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Съгласна съм

    15 2 Отговор
    Много точно го е казала Наталия Симеонова, така е за съжаление....
  • 2 Дикембе Мутомбо

    14 4 Отговор
    Ако трябва да обобщим: "Докато бях част от нея гилдията си беше на ниво, а сега без мен е много зле". Те и политиците така - докато управляват - всичко е шест, а когато са в опозиция - виждат корупцията навсякъде...
  • 3 Ники

    9 0 Отговор
    Спри да се издуваш и всичко ще потече по правата посока!
  • 4 месара

    5 4 Отговор
    е тая па с нейните предавания, беше "най гледната". спряха и тъпите морета от любов, изтритата я, свършиха и парите и сега търси внимание - дава смешни интервюта, та да земе некой лев!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Моли

    3 1 Отговор
    Лицемерка. По-добре никога не се връшай на екран със сладникавите си предавания.
  • 7 незнайко

    2 0 Отговор
    ЛЮБОВТА приключи с появата на ДЖЕНДЪРИТЕ !!! Затова вече няма предаване . Разделени но мъжа и я издържа !!! Тя да не е закъсала К...А ???