6 738 3

Дъщерята на покойния Дими от "Сленг" си изплака очите в „Гласът на България“

Поли Генова се втурна след нея зад сцената за да я утеши

Дъщерята на покойния вокалист на група „Сленг“ Дими не успя да впечатли треньорите в „Гласът на България“. След изпълнението й, не се намери нито един сред четиримата наставници, който да я пожелае в отбора си.

Дара Екимова се появи на кастингите на тъмно за най-успешното музикално шоу, подкрепяна от майка си Ива и куп приятелки. Изпълнението й на сцената обаче, не се оказа на достатъчно високо ниво, за да попадне в отборите на Лечев, Поли, Графа или Камелия.

Провалът направо срина момичето и то се върна плачещо в бекстейджа. Там го очакваха неговите близки и водещият Венци Венц.

Малко след Дара сцената напусна и Поли Генова, която пожела да се запознае с нея. Зад кулисите тя се срещна с момичето и след като го дари с утешителна прегръдка, го посъветва да се успокои и да не спира с музиката, защото я носи в себе си.

Самата Дара обясни, че е била адски притеснена, защото се е разболяла и не е била сигурна дали ще се справи.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ИБРИКЧИЯТА
  Отговор
  1 12:57  12.03.18
  Нищо СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ
 • 2 20:14  12.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Кака Гинка
  Отговор
  3 01:40  14.03.18
  В сравнение с други,детето се справи доста добре - може наистина да е имало здравословен проблем.Присъствието в журито на чалгаджийката и "певец" като Графа е смехотворно.Поли може да пее,но за жури не става. А какво търси Лечев в тази компанийка за мен е направо необяснимо...

Напиши коментар:


Публикувай