13 354 12

Зейнеб забива нож в гърба на Гала?!

Носи се слух, че амбициозната Зизу е на път да срине водещата "На кафе"

Милена Трачева

Зейнеб Маджурова, която стана известна след участието и в първия сезон на шоуто „Биг брадър“, доказа за пореден път, че нищо не може да застане на път на големите ѝ амбиции. Напористата мадама, която Гала взе под крилото си, след изгонването ѝ от къщата, постигна поредната цел, която си бе поставила — нейно собствено женско развлекателно шоу.

Предаването ѝ вече е факт, а мераците на туркинята от Бургас са да бутне по рейтинг водещата Гала, пише в. "Уикенд".

Макар Зизу и водещата на „На кафе“ да се водят първи приятелки, двете нерядко са попадали в ситуации, изправящи ги една срещу друга като конкурентки. Разбира се, до сега резултатът винаги е бил в полза на Гала.

Още преди да започне да помага като репортер в Нова телевизия, каквато била голямата ѝ мечта, Зейнеб първо минава през няколко кабеларки и води свои рубрики именно в сутрешните часове. Така с водещата на „На кафе“ нерядко се налага да се борят за една и съща аудитория. Едва след години, когато Зейнеб успява да се сдобие с работа в Нова телевизия, започва да се учи на професионализъм от колежката си.

След толкова години в сянката ѝ обаче, Зизу най-накрая е събрала смелост да покаже, че не иска цял живот да бъде само репортер. Желанието ѝ да поеме цялото шоу нараснало още повече, след като на Гала й се наложи да отсъства от работа няколко дни. Тогава бургазлийката бе извикана да поеме повече ангажименти и ефирно време, за да запълни дупката.

Заедно с другата щатна репортерка в предаването — Ася Енева показаха, че могат да се справят с всяка празнина в сценария и дори им се услади възможността да са малко повече пред камерите.

„Тогава се замислихме дали да не си направя едно предаване и да каня Ася като гост. Толкова много имаме да разкажем и да покажем“, призна си по това време Зейнеб.

Само няколко месеца по-късно амбициозният ѝ план вече е в ход. Маджурова си е направила свой канал в YouTube, където публикува видеа, показващи моменти от живота ѝ. Това, което мнозина веднага са забелязали обаче, е, че в тези клипове Зизу си служи с жестовете, мимиките и дори стил на говорене, който много наподобява тези на Гала.

„Сякаш я копира, за да може да се хареса на аудиторията. Дори не е нужно да го прави нарочно, а просто, защото така е свикнала“, коментират последователи на туркинята.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • поп каро
  Отговор
  1 13:53  14.03.18
  Някой помни ли Гала от "момичетата на късмета" на Къци а ? Га подскачаше от крак на крак но и се отвори после парашута и така.Ех "демокрация" тогава "свобада" ех и ние бяхме още с войнишките ех ама на и те така :)
 • Рентиер
  Отговор
  2 14:09  14.03.18
  По селски хитра и подла, типично за етноса й се оказва мазната туркиня Зюмбюла! Пробивна и комбинативна първо се прави на хрисима и добра, после подмолно забива ножа в гърба на селската махленска от Плевен- Галя! Мазни се на шефовете си армянци Кременка- арменка и Халваджан и хоп- скоро ще направи собствено предаване! Надушва тя, че Галя й лъха на пръст и хитро се набута в на кафе! Мечтае си цигането Зюмбюла тя да е водеща на предаването! Но не бива да я съдим прекално строго, тя милата каква друга алтернатива има освен да се продава на армянци и заможни мъжа?! Да ниже тютюн в родния си Кържали?!
 • кеф
  Отговор
  3 14:22  14.03.18
  А на галка дъщерята каква тупалка е ама това е друга тема :)
 • Кофе Бабоне
  Отговор
  4 17:59  14.03.18
  На Гала и аз бих ѝ з(н)абил нещо, ама не нож и не в гърба.

  Коментиран от #5


 • Гацо
  Отговор
  5 18:19  14.03.18

  До коментар #4 от "Кофе Бабоне":

  И моя (не нож) до твоя.
 • 6 20:56  14.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 7 22:10  14.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 8 22:41  14.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 9 01:05  15.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 10 01:22  15.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • AUDI
  Отговор
  11 11:56  15.03.18
  Това предаване не може да се гледа повече от 5 минути!!! Кала постоянно квака заедно с няколко други кокошки!!! Нищо не се разбира ,но едва ли някой го интересува изобщо!!!
 • Много точно! Спим и си затваряме очит
  Отговор
  12 23:25  15.03.18
  Те били пример за екип в който жените работили добре...Да,добре кичат. ,пудрят се и бръщолевят глупости ,и се надвиват, !Имат ли представа просто смъртните Как си вадят хляба за деня?

Напиши коментар:


Публикувай