Last news in Fakti

14 Март, 2018 14:27 10 176 7

Звездите на киното се наливаха с българска водка по време на Оскарите

  • водка-
  • българска-
  • алкохол-
  • търговище-
  • награди оскар-
  • парти-
  • винпром търговище

Алкохолната напитка е произведена от Винпром Търговище

Звездите на киното се наливаха с българска водка по време на Оскарите - 1
Снимки: AP/БТА

По време на тазгодишното раздаване на наградите "Оскар", звездните гости на церемонията се насладиха на вкуса на наша — българска водка.

Мегазвездите на Холивуд пиха изискана разновидност на добре познатата ни водка Търговище, която разбира се, е дело на българския производител на алкохолни напитки ЛВК-Винпром Търговище.

Родната водка бе сред официалните напитки, избрани за галавечерята на юбилейната 90-a церемония по раздаването на най-престижните кино награди.

Звездите на киното се наливаха с българска водка по време на Оскарите

“Precious Vodka“ бе презентирана на червения килим в красивата си опаковка, наподобяваща диамант. Питието е шесткратно дестилирано от прецизно селектирана зимна пшеница (само най-добрите 10% от реколтата) и обогатена с подпочвена ледникова вода. При представянето на водката пред звездите, бе обърнато специално внимание на факта, че е създадена в България.

Звездите на киното се наливаха с българска водка по време на Оскарите

Изборът на кристалночистата родна водка за афтърпартито на Оскарите не беше случаен.

Красивата ѝ бутилка във формата на диамант напълно подхождаше на лауреатите на наградата, чиито бижута бяха обсипани със скъпоценни камъни за милиони долари.

От компанията изтъкват, че продуктът им стои като бижу на сватби, рождени дни и нощни партита. "Във всяка луксозна опаковка е вграден и истински скъпоценен камък със сертификат за уникално качество, което я прави незабравим подарък за най-ценените от вас хора", с гордост обясняват създателите на водката.

90-тата церемония по раздаването на наградите на Академията обаче, не е първото световно бляскаво събитие, на което тази родна водка присъства. Тя е едно от питиетата, които редовно се поднасят на звездните събития в Калифорния.

През 2016 година дори спечели златен медал на изложението за алкохол San Francisco World Spirits Competition.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 естет

    9 0 Отговор
    Връо на чалгата
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 dran dran

    3 2 Отговор
    Питието е шесткратно дестилирано от прецизно селектирана зимна пшеница (само най-добрите 10% от реколтата) и обогатена с подпочвена ледникова вода.

    тази водка е пален боклук
  • 4 Гост

    4 0 Отговор
    Браво
  • 5 Jack Bauer

    4 0 Отговор
    И аз си поръчах една бутилка, в интернет магазините у нас е само 30лв за 750мл.

    Коментиран от #6

  • 6 Неее

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Jack Bauer":

    В щатите може да е0,750 но тук 100% е 0,700. Ово е стандарт. А пък колко водка съм унищожил не питай ;)
  • 7 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Е,щом е с "подпочвена ледникова вода,значи е върхът, то в България е ледник до ледник! И сигурно трима попове са я осветили и шест ходжи са ѝ баяли против уроки...