18 Март, 2018 12:06 17 662 27

Извънземни са живели заедно с древните хора

  • извънземни-
  • древни-
  • хора-
  • открития-
  • нло
Извънземни са живели заедно с древните хора - 1
Снимка: Shutterstock

Мъдрите хора се опитват достоверно да предадат на потомците събитията, на които са били свидетели. Ето защо древните артефакти карат учените да приемат истината за посещението на пришълци на нашата планета.

През 90-те години на миналия век по време на изследвания на индонезийските пещери ученият Кастильо забелязва необичайно струпване на камъни, сред които намира един, чиято повърхност е покрита със загадъчни символи. Те изобразяват светило, заобиколено от звезди, и показатели за космическите посоки.

След изучаването на находката експертите правят извода, че тя напомня на съвременна карта на небето. Освен това откриват аналогичен диск от злато. Предметът е направен в дълбока древност, само че показва чужда галактика с планети, разположени различно, отколкото в Слънчевата система. В близост с електроприбори той показва свойства на магнит. Но кой би могъл да създаде това чудо на Земята, разполагайки с дълбоки познания по астрономия? Това биха могли да са единствено жители на Космоса, оставили следата си в човешката история.

Разкопки на територията на древна Месопотамия представят на археолозите изненада във вид на скулптури, направени хиляди години преди възникването на шумерската цивилизация. Те имат рептилоподобни черти. Удължените глави със змийски очи са допълнение към черти на лицето, напомнящи тези на гущери. Никой не знае кой е живял на това място преди заселването му с хора и как е създадено това културно наследство.

В Калифорния собственик на магазин за камъни при разходка из планините Косо попада на необичаен предмет, представляващ древен механизъм. Той прилича на автомобилна свещ. А анализът с рентген показва, че във вътрешността му има медни пръстени със стоманена пружина и магнитен прът с неизвестен прах. Оказва се, че вкаменелостта е прекарала в земята 500 хиляди години. Вероятно е останала след ремонт на НЛО. Това напълно развенчава теорията за човечеството като единствената цивилизация във Вселената.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уфолог спирталист

    55 13 Отговор
    Това не са извънземни. Това са казани за варене на ракия.
  • 2 г-н Хокинг

    35 8 Отговор
    Както и да ги наричаме живот има на всяка една плането това че ние незнаем или не е публична тази информация не бива да ни стряска че е нещо УАЛ Живот има навсякаде
  • 3 Уфолог уролог

    31 10 Отговор
    Разбира се, че има извънземни и те са били с 30 см. членове и без проблеми с простатата! Древните фармацевтични компании са ги затрили, защото не им е вървял Простамола! А това дето е намерил хамериканеца е бил вибратор с подгревна свещ!
  • 4 Димитър

    29 4 Отговор
    Крайно време е да приемем ,че не сме сами на планетата ЗЕМЯ.Ако приемем това,ще си обясним всички артефакти.Ще се успокоим и тогава вероятно ТЕ ще се покажат.

    Коментиран от #5

  • 5 БАЙ ОЙ

    10 21 Отговор

    До коментар #4 от "Димитър":

    Митее, ти със сигурност не си сам.......
  • 6 Валя

    9 11 Отговор
    За да дойдат тук извънземните е нужно да се премахнат религиите,за да видят че сме интелигентни същества,говорила съм с тях,отвлякоха ме един път пихме кафе и пушихме цигари и ми казаха

    Коментиран от #8, #16

  • 7 Уфолог метереолог

    3 6 Отговор
    Някой хора виждат извънземни, когато са на 3 ракийки,или са си такива по рождение,това е неоспорим факт.

    Коментиран от #9

  • 8 Психиатър

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "Валя":

    Поне поцелувахте ли се малко? Мдаааа, всичко е ясно......моля да влезе следващия пациент!

    Коментиран от #10

  • 9 Учителят Йода

    8 3 Отговор

    До коментар #7 от "Уфолог метереолог":

    Аз на три ракии ги чувам,а на пет ги виждам!!!На осем, пък им отговарям!!!Мдааа!!!
  • 10 Валя

    5 7 Отговор

    До коментар #8 от "Психиатър":

    Истината ти казвам бе,ако не ми вярваш значи си за психиатър,отиди на 4-ти км. ще ти дадат безплатни хапчета
  • 11 зомби килър

    14 4 Отговор
    Една бълха попитала друга;Мамо дали има ли живот и на другите кучета.
  • 12 Хари

    17 2 Отговор
    "Освен това откриват аналогичен диск от злато. Предметът е направен в дълбока древност, само че показва чужда галактика с планети, разположени различно, отколкото в Слънчевата система." Вие сериозно ли??...Значи, щом планетите изобразени на този предмет са подредени по различен начин от тези в нашата Слънчева система, те непременно са от звездна система от ЧУЖДА галактика...Значи изказващият това твърдение познава всички около 200 милиарда звездни системи в Млечния път и е сигурен, че тази система не е от нашата галактика....Покъртително...Каква непоклатима логика!

    Коментиран от #15

  • 13 Гост

    1 4 Отговор
    Запазили са свещите. Кой знае с какво мене са карали. 😁😁😁
  • 14 Кака

    11 0 Отговор
    Що пък да няма живот на други планети? На нашата що има!?
  • 15 Гого

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Хари":

    Проблемът идва от там че "днешната младеж" така са ги обучили в училище, че не правят разлика между галактика и слънчева система.
  • 16 ооооо

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Валя":

    само кафе и цигари?
    ракийка не фиркат ли? ....така..със салатка?
  • 17 Garrincha

    8 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Вероятно е останала след ремонт на НЛО"
    Така е, Марче - правили са основен ремонт на дизелака ... и после пак са отлетели ! Би трябвало, вече да са се прибрали ...
  • 18 SAAB

    8 0 Отговор
    Самият / разумен човек / е с неземен произход ! Самият Дарвин признава , че има " дупка" в теорията му в ,която се появява вид от нищото ....
  • 19 Дидо

    4 2 Отговор
    Има данни за 2 или 3 апокалипсиса на Земята, в едини от които е унищожен над 93% от живота както на сушата така и на земята. Не се знае дали не е имало развити цивилизации преди тези събития. Теорията за други, развити цивилизации е доста по-правдоподобна, отколкото да са ни посещавали извънземни.
  • 20 Някой

    7 1 Отговор
    Така е, като не се чете Библията - търсим извънземните. А те откъде са дошли не ни интересува. На тях вярваме, но на Библията не. Тях ги търсим като под вола теле, а Библията на достъпен език и с толкова доказателства за истините вътре дори не се чете. Досадно е, че и правила, някой ще ни кара да правим нещо, да ставаме добри, да не сме егоисти, зарежи...

    Коментиран от #21, #22

  • 21 А ве ейййй

    3 4 Отговор

    До коментар #20 от "Някой":

    Болен мозък! Я кажи как Библията обяснява зачеването без сперматозоид да оплоди яйцеклетка. И как мъртво човешко тяло възкръсва, че чак се дематериализира и изчезва от пещерата, в която е погребано. И как в нищото живее онзи, който е способен да сътвори всичко. На тези три въпроса ми отговори простичко и разбираемо и ще повярвам. Само не ми казвай, че Бог може всичко по един божествен начин, че няма да се разберем така.

    Коментиран от #23

  • 22 Учуден

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Някой":

    ПРАВИЛНО!!!
    БИБЛИЯТА Е КНИГАТА ЗА ЖИВОТА!!!
    Там също се описва кацането на извън земни!!! Факт.!!!
  • 23 Учуден

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "А ве ейййй":

    Защо го обиждате???
    Той изравява своето мнение.!!!
    Ако и Вие прочетете Библията, няма да говорите с насмешка.!!!

    Коментиран от #24

  • 24 Тъй Тъй

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Учуден":

    Чел съм Библията и освен фантасмагории друго в нея не намерих. Най-интересното е, че на онези три въпроса по-горе никой не дава смислен отговор. А това е показателно, понеже те са в основата на религията. Да не говорим, че има премного доказателства за обратното на твърденията в Библията. Но както казваха едни вярващи - Вярата не се нуждае от доказателства. Така някои вярват, че са Наполеон, Мария Магдалена и Христос дори, но странно защо ги вкарват в специализирани лечебни заведения, а всички останали не. Наистина странно.

    Коментиран от #25

  • 25 Учуден

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Тъй Тъй":

    Недейте така.
    Вярата е нещо добро, стига да се изповядва правелно.!.
    Не са един и два примерите за подражание.!!!
    Вижте колко хора помагат на съвсем непознати и изпаднали в беда, нима го правят без ВЯРА???
  • 26 Анонимна

    5 0 Отговор
    Трябва да се чете повече.Има достатъчно информация . Фактите говорят най-добре.Има много известни автори, които преди много години са писали по тези въпроси.Човек сам трябва да търси тези познания!
  • 27 Онзи

    0 1 Отговор
    Не знам за тези Извънземни цивилизации или НЛО, но знам че Бог е този който е сътворил Светът! Библията е светото писание, както и Стария завет е предвещано идването на Исус и неговата гибел за оправдание на хората! Не карам никой да вярва но първо прочетете и после обсъждай те как Исус Христос се е родил и как е възкръснал. Умря и възкръсна за да можем ние хората да бъдем оправдани пред отец, чрез своята свята кръв той ни изми от греховете и той не дойде за здравите а за болните! Слава на теб боже ти си пътят, истината и живота Амин Господи Исусе. Те са заблудени овце Татко но знам Татко мой ти ни обичаш всички еднакво Слава и Величие на Твоето Име Господи Амин