20 Март, 2018 11:38 36 181 4

Днес е ден на грехопадението и големите съблазни

  • грях-
  • прегрешение-
  • грехопадение-
  • съблазън-
  • изкушение

Днес Слънцето се премества в знак Овен в 18:17ч. и започва пролетното равноденствие.

Продължителността на деня е равна на нощта. Настъпва астрономическата пролет. Луната е в знак Телец от 03:08ч, където ще остане до 07:31ч на 22 март.

Хората забелязват все повече красотата на земята и малките радости на живота, в това число яденето и секса.

Материалистична нагласа и тенденция към устойчивост и постоянство.

Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Вероятно точно в такъв момент някой е открил простата истина, че „Пътят към сърцето на мъжа преминава през стомаха”. Днес тази мисъл е особено актуална.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не напрягайте гласните си струни. Не посещавайте терапевт или масажист за наместване на шийните прешлени. Благоприятен е само масажът на вратните области с масло от арника.

3 лунен ден продължава до 08:17ч.

4 лунен ден започва в 08:17 и продължава до 08:51ч на следващия ден.

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Именно в този ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”.

Луната открива достъп към сакралния информационен поток. Обикновено в това лунно денонощие човек узнава и хубавото и лошото. Добре е този ден също да се прекара в усамотение, като човек се занимава с любимото си хоби. По-добре е да отделите време за себе си и за близките си. Работата в екип не е подходяща днес. Ако тя обаче не може да бъде избегната, поне се заемете с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото помощ отвън.

Четвъртият лунен ден изисква съзидание. По правило преминава тихо. Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не взимайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, обърнете му внимание. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас.

Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми. Това е най-удачното време за избор. Възможно е даже да бъдете принудени да направите такъв днес.

Не правете типичните грешки при вземане на решение.

Запомнете: вариантите са винаги повече от два. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение към себе си. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Здраве – Тежък за организма ден.

Ако днес имате проблеми с мускулите или областта на шията, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицинските процедури не трябва да се провеждат сега.

Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни и към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Не се втурвайте в БДСМ или подобни сексуални приключения. Бъдете спокойни и внимателни. Това е ден на грехопадението и големите съблазни. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете с малко познат партньор.

Посещение при фризьор не се препоръчва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българинъ

    2 2 Отговор
    Е,тогава днес ще грехопадаме с удоволствие.
  • 2 Кака Гинка

    6 0 Отговор
    Заглавието звучи,сякаш става дума за празник! Кой знае,при днешните "ценности" току виж сме почнали да го празнуваме...
  • 3 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Точно днес, която млада жена погледна,все ми се иска да съм с 30-40 години по-млад ! Пък то защо било .........
  • 4 джендърден

    1 0 Отговор
    Аз пък мислех че сме Велики Пости до Великден.
    Ама вие сте по индокитайския календар , година на маймуната, месец на прасето и ден на морското свинче .