Last news in Fakti

20 Март, 2018 16:19 5 538 3

Уеб стриптизьорка предупреждава: Не правете моите грешки

  • уеб камера-
  • стриптийз

Момичето, което се събличало пред уеб камерата, започнала да получава стотици съобщения със заплахи

Дария Зариковская разказва личната си история, с която иска да вразуми съвременните момичета, които мечтаят за слава и лесни пари и да помогне на тези, които вече са успели да се оплетат в тези мрежи.

Дария разказва, че е израснала в принципно семейство, където е възпитавана строго. След като навършила пълнолетие момичето решава да започне да заживее самостоятелно и първо се преместила при съученичка, след това в общежитие.

Малко по-късно Дария срещнала млад мъж, чиято приятелка ѝ предложила също като нея да се пробва пред уеб камерата. Дария била изкушена от доброто заплащане.

С течение на времето момичето изпада в депресия, плачела, не се чувствала добре да върши тази работа и да се съблича пред камерата. В същото време обаче не знаела как да смени работата си, защото не успяла да спести пари и нямала специални умения или образование, за да започне нормална работа. В резултат на това тя започнала да се чувства безполезна.

"Ако работите на уеб камера, рано или късно другите ще разберат за това. От това правило няма изключения, няма значение дали сте на чужди уеб сайтове или не и просто се надявате, че никой от вашите приятели не посещава такива места в мрежата. Ще бъдете разпознати и ще пишат и ще ви коментират", казва Дария.

Известността на уеб стриптизьорка се оказала не толкова приятна, колкото изглеждала първоначално. Уеб моделката разказва, че потребителите ѝ изпращат няколкостотин съобщения на ден със заплахи и изнудване. Приятелите ѝ започнали да я отбягват и не искали да се виждат с нея и въобще на обществени места било напълно невъзможно да се появи.

Така Дария бързо изпаднала в дълбока депресия. Тя напълно се отчаяла от живота и престанала да вижда обещаващо бъдеще за себе си. Тя стигнала до извода, че този ужас ще продължи до края на живота ѝ.

"Постепенно чувствителността ми към коментарите премина, намерих работа и в моята среда се появиха възрастни, позитивни хора", заявява Дария.

Сега Дария е създала собствен бизнес и продава сувенири. Почти 70 хиляди души са нейни последователи в "Инстаграм", които не пишат заплашителни коментари на момичето.

Бившата уеб моделка иска да вразуми младите хора да бъдат отговорни за грешките си и да защитават личното си пространство и своето психическо състояние. Също така момичето иска да напомни, че рано или късно дори негативната критика ще приключи и тези които са направили грешка, трябва да я осъзнаят и да продължат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    4 0 Отговор
    Сега Дария е създала собствен бизнес и продава ...
  • 2 жоро

    17 1 Отговор
    Чакай са. Съблазнена е от доброто заплащане и на следващия ден няма спестени пари пък и дтуги двусмислици. Статията реална ли е изобщо ?

    Коментиран от #3

  • 3 Аз Всемогъщи

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "жоро":

    Разбира се, че може да е реална Жоро! Не си ли чувал поговорката "апетита идва с яденето" или в конкретния случай "харча идва с парите", т.е. имаш - даваш, нямаш - седиш тъпо пред камерата и се опитваш да си докараш повече?!
    Може би с такава статия, може да накараш някои тинейджърки да се замислят за това къде да се разголят, но със сигурност би дала идея на повечето жрици на платената любов да си докарат допълнителен доход от онлайн-стриптийз, докато чакат следващия загорял юнак.