Last news in Fakti

22 Март, 2018 13:39 14 950 52

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански

  • селена гомес-
  • певица-
  • изпълнителка-
  • плажни снимки-
  • яхта-
  • по бански-
  • външен вид-
  • тяло

Някои интернет потребители я посъветваха да положи повече грижи за тялото си

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански - 1
Снимка: АР/БТА

Американската музикална звезда Селена Гомес бе подложена на унищожителни критики, след като папараци я снимаха по бански.

Актрисата се забавлява с приятели на борда на яхта, а кадрите разкриват, че тя не е в най-добрата си физическа форма.

Някои фенове останаха разочаровани, дори недоволни от визията ѝ и я посъветваха да положи повече грижи за тялото си.

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански

Нападките провокираха Селена Гомес да напише емоционален пост:

„Митът за красотата — това е мания за физическо съвършенство, което съсипва съвременните жени. Това е безкраен цикъл на безнадеждност и себеомраза, тъй като ние се опитваме да следваме несъществуващо определение за безупречност, което се приема в обществото. Не искам да се доказвам на никого.“

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански

Много медии отбелязват, че натрупаното тегло едва ли е следствие от разгулен начин на живот, а по-скоро се дължи на заболяванията на певицата, пишат от tialoto.bg.

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански
Снимка: Instagram

Селена страда от лупус, който оказва влияние върху теглото ѝ. Освен това, през септември тя претърпя операция за трансплантирането на бъбрек, след като нейният отказа.

Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански
Снимка: Instagram
Жестоки критики заваляха към Селена Гомес заради нейни СНИМКИ по бански
Снимка: АР/БТА


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 гост

    32 9 Отговор
    Добре дошли в реалността. Едно е на клип, фотошопи, корекции, дрехи, грим, ъгли и филтри, а съвсем друго е по бански на шезлонг.

    Коментиран от #16, #52

  • 3 Гост

    47 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ Е БОЛНА ОТ ЛУПУС И ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ ПРЕТЪРПЯ ОПЕРАЦИЯ ЗА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ НА БЪБРЕК.ПЪК И ТЯ Е ПОЧТИ НА 26 ГОДИНИ И СЪС СИГУРНОСТ ИЗГЛЕЖДА МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ВАС.
  • 4 Бебе

    39 3 Отговор
    Ей това е лошото при известните!Това,че ако не са перфектни винаги във всичко, значи не стават! Най-много от всичко мразя този начин на разсъждавабе!Известни или не те все пак са хора и ние не трябва да се държим като пълни парцали с тях, защото също като нас имат чувства!!!!
  • 5 Алфа Ромео

    36 3 Отговор
    Сладурана е момичето, на мен ми харесва въпреки че има малко повече килца, пък и болна момичето, не вярвам от много ядене да е качила.
  • 6 Как не!

    5 50 Отговор
    Дебеланата си оправдава плюскането и липсата на елементарна воля да отслабне, това е всичко. Накарай мързеливия на работа, та да те научи на акъл!!!

    Коментиран от #8, #12

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Истината

    5 34 Отговор

    До коментар #6 от "Как не!":

    Горкото момиче, дебело и нещастно. А ако знае колко хубава и щастлива ще бъде ако прояви малко упоритост и влезе във форма.

    Коментиран от #13

  • 9 Гост

    30 6 Отговор
    Само да кажа на всички хейтъри,че тя има автоимунна болест (лупус)И на 9 септември 2017г нейната най-добра приятелка и даде бъбрек и от това тя напълня.Ако и вие се разболеете ще разберете какво и е🤔🤔

    Коментиран от #10

  • 10 Кво речи?

    5 24 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Абе ей, каква 2017 бълнуваш ти бе, тя ВИНАГИ си е била с наднормено тегло!
  • 11 Сеирджия

    21 1 Отговор
    Изключително красива е! Няколко килца не са променили това. Не мислех, че на дърти години ще стана фен на тийн идол, но на Селенчето няма какво да не и харесва човек! Да е жива и здрава!
  • 12 °°|

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Как не!":

    Как може да говорите така за хората, какви били дебели, мързеливи и тн... Аз пък мога да ви кажа, че при вас положението е по-лошо, защото вие от вътре сте просто едни комплексирани и злобни хора, което не може да се поправи, при нея поне, ако се постарае и има желание всичко ще бъде наред, но аз не мисля, че трябва да гледаме вида на хората и да коментираме без да ги познаваме, но явно вие така сте възпитавани..

    Коментиран от #17

  • 13 °°|

    7 3 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    И също така... хубавото тяло не прави щастието, но ваща злоба може да го съсипе

    Коментиран от #18

  • 14 Kappy

    5 1 Отговор
    Абе, мъжете са торби и кюфтета, що жените да не са с някое килце, и все пак си е добре, не е с висящи сланини, както някои други
  • 15 дедо ви

    2 1 Отговор
    Селенче, не ги сушай дядовото, аз и така те аресвам. Само кажи и та земам . Много е арна момата! Аз съм и навит още откак беше на 14- 15 год
  • 16 Здр кп

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Това ли е най важното?! По важно е да си зададем въпроса защо правят такава статия за нея! Какво толкова че тялото ѝ не е прфектно?! Тя пак не е ли човек??? Да не би заради тялото ѝ всички я оважаваме! Извеатна или не тя пак си остава човек!
  • 17 Magnificent

    6 5 Отговор

    До коментар #12 от "°°|":

    Значи при тебе положението е направо безнадеждно, защото освен че си дебела и мързелива си и комплексирана и злобна твар!
    Какво да се прави, явно така са те възпитали и нямаш оправяне..!!
    Ха ха ха ха ха..!!
  • 18 Magnificent

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "°°|":

    Напротив, от опит знам че хубавото тяло съчетано с красиво лице прави човека изключително щастлив! Радвам се, че Господ Бог ме е надарил с тези качества и покорно Му благодаря винаги!!!
    Освен това притежавам златно сърце и свръхблагороден характер, но и те са ми дар от Бога!
    Колкото до теб, мога да те посъветвам едно - вземи се в ръце, влез във форма и просто спри да злобееш, че така ще се съсипеш!!

    Коментиран от #20, #21, #33

  • 19 Както и да е

    1 5 Отговор
    Абе, нема да я върна изобщо. Ще мирише на изгорело. Ще и приложа една много ефикасна диета. Ябълки и секс. Ама понеже ябълките са скъпи...

    Коментиран от #22

  • 20 Както и да е

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "Magnificent":

    А другото ти качество, с което са те дарили е скромността. Нали?

    Коментиран от #26

  • 21 Самохвалството изключва благородност!

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "Magnificent":

    Лошо... Много жалко за теб...

    Коментиран от #23

  • 22 Истината винаги боли

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "Както и да е":

    Щом тая няма да върнеш, представям си с какви крокодили си бил, ужас... Ако изобщо си бил с момиче някога (Lol). Тъй като за тебе и едни ябълки са скъпи... А на 'изгорело' ти мирише обяснимо защо - от върла "ръчна"... Нали?

    Коментиран от #24

  • 23 Истината винаги боли

    4 2 Отговор

    До коментар #21 от "Самохвалството изключва благородност!":

    Много зле... Като няма с какво да се похвалиш за какво да благодариш, а? Горкичкото...
  • 24 Както и да е

    2 4 Отговор

    До коментар #22 от "Истината винаги боли":

    Пъпчивко, за тея 38г дали не съм бил с жени? Аз моето семе си го гледам как расте. Ти си гледаш пъпките в огледалото. А за ръчната. Ти от опит ли знаеш? Я са да те питам. Ти като правиш секс дълго време става ли ти скучно?
  • 25 Magnificent & Истина е една и съща дама!

    5 3 Отговор
    Нещастен глупако, надявах се да разбереш, че аз Magnificent & Истината винаги боли съм същата великолепна дама, на 31г., щастливо омъжена съм от една година за красив и богат сърбин, и двамата сме лудо влюбени, а секса е просто страхотен! И с доста други мъже преди него съм имала прекрасни любовни връзки, падаха в краката ми, но все не се решавах да се омъжа за никой от тях. Просто моят съпруг всичките ги пъхна в малкия си джоб. Клюкарите покрай нас злословят, че аз съм го развела с бившата му съпруга от която той има две големи дъщери. Но Бог ми е свидетел, това не е вярно. Той сам я остави за да бъде с мен. Е, в началото преди развода бяхме любовници, но за кратко. Този мъж ме плени, затова се омъжих за него. За щастие нямаме деца, нито аз, нито той иска, той вече си има две дъщери от оная, бившата.
    Впрочем на 22-ри март отпразнувахме 46-тия му рожден ден. Моят 32-ри живот и здраве ще е на 1-ви октомври.
    Както вече казах секса е страхотен, правя му пълна програма и си живеем живота като всички нормални хора. И двамата сме религиозни и вярващи хора.

    Коментиран от #28, #31

  • 26 Историка

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Както и да е":

    Лелеее, пич, одеве и прочетох последния коментар на тази.Още под никa Magnificent подозирах че е тя, ама не бях съвсем сигурен. Сега е повече от ясно това е оная кобра Елиана Секулович. Вярно, като външност е страхотна мадама, ама с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО надменен и гаден характер и с това отблъсква яко. Единственото и предимство е че изглежда доста по-млада за реалната си възраст. Не вярвай на приказките и ТЯ оплете оня чичко-паричко, дъртака Секулович и точно заради нея той остави законната си и почтена съпруга, та се ожени за тая долна пачавра. А тая мръсницата на всичкото отгоре си умира от яд, че човека плаща издръжка на екссъпругата си, както и на двете си дъщерички както си му е реда. Изключително алчна и горделива жена, и без капка скромност.

    Коментиран от #29, #32, #47

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Българка

    3 3 Отговор

    До коментар #25 от "Magnificent & Истина е една и съща дама!":

    Не мога да повярвам че има такива нагли, безсрамни и аморални жени! Парите ли, друго ли ги развращава така или отвътре им е вродено незнам обаче първо настръхнах, после ми призля от тази жена. Ужас, дано не е българка или поне дано не е родена в България защото е срам и позор за нацията ни. Едно ще ти кажа само и няма да се хабя ;ти си развалена душевно и морално. Живота с който се хвалиш сега е до време. А накрая Бог ще ти държи сметка за греховете и ще отговаряш в Деня на Страшния Съд като всички останали хора. Разбра ли ме сега? Ясно?
  • 29 Българка

    1 3 Отговор

    До коментар #26 от "Историка":

    Вижте, вие си ги познавате добре тези хора. За нея вече казах каквото трябва, за мъжът и незнам, но в никакъв случай не оправдавам такъв човек който е оставил сериозна жена и 2 деца при това. И то за една както точно я определихте, но не използвам такива приказки, просто лека жена.
  • 30 Ghost

    1 2 Отговор
    Много чи хареса на тези снимки,колко е естествена,бяла...много е секси
  • 31 Както и да е

    2 4 Отговор

    До коментар #25 от "Magnificent & Истина е една и съща дама!":

    Хахахахаха ще падна от смях. Една жена си признава сама, че се е превърнала в алчна продажна ковра, че и се гордее с това. Как се обръщал към него? Чичо, чиче? Ще му правиш пълна програма много ясно. Човека си плаща за тая работа. Ама си научила термините от путиклубовете. Браво.

    Коментиран от #37, #42

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Червен скорпион

    2 4 Отговор

    До коментар #18 от "Magnificent":

    Имах един познат навремето, беше метър и шейсет и си мислеше, че има кариера на модел. Та и аз от опит знам, че самохвалковците като тебе обикновено за нищо не стават. А що се отнася до Селена Гомес, тя е богиня.

    Коментиран от #35

  • 34 Историка

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Както и да е":

    Приятел, че то за кучки като нея тая практика си е редовна като Добър ден. Тая не е няква медиина звезда и хубаво че нито е българка, нито в България е родена. Тя си е просто пачавра. Нахална и без срам и морал. И знам също, че не е на 1 октомври, а на 9 ноември, скорпион, не везни. Това го уточнявам за коментаторката дето се възмущава от нея. Родата и знам че е от Сърбия, а пък тя тая още от ранна тийнейджърска възраст се подвизаваше като голяма развратница, с това бе известна и с нищо друго. Лично аз съм я минавал в продължение на 4 месеца, беше около лятото на 2011. и мога да ти кажа, че наистина си я бива отличително мръсницата, а и срам никакъв няма. Един мой приятел ги нарича такива оперирани от срам, демек няма. И открай време си пада все по разни 15-20г. по големи, и все дебело опаричени, то за нея мъж без пари и широки пръсти не е човек.А аз сега съм на 53г., не съм некой чичко - паричко, та затова гледа на мене отгоре отгоре, ама ми е все тая за няква фльорца. Сигурно е заета, че ако ме види тук какво пиша ще ме засипе с храчки, ама нейсе, това си е самата истина.

    Коментиран от #45

  • 35 Историка

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Червен скорпион":

    Бе тая нали викам че я знам, висока е около 1.70 и нещо си, външност убиец, обаче по-важното и с отвратителен характер и поведение.

    Коментиран от #36

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 €€€€

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Както и да е":

    Незнайко, виждам че яко се учудваш. Аз пък хич. Тази е типичният стил европейска ковра, бил съм из цяла Европа, и другаде по света, та ми е безпримерно ясна картинката като на длан. Гордеят се, както ти викаш и не им дреме от нищо и никого то това им е еталона за живот успех и прочее благоденствие в живота. Евроковрите са най-нахакани и печеливши, тая не е някъв прецедент, имал съм ги бол кат нея и верно са яки така си е. Наште женички са доста по затворени, манталитета от векове ни е останал такъв, това е.Кофти е че Булгаристан си остава едно голямо село изостанало в развитие, навън е друг свят и цивилизация, който е живял там ще ме разбере отлично.

    Коментиран от #38

  • 38 Както и да е

    2 5 Отговор

    До коментар #37 от "€€€€":

    Знайко, като изключиш Полша, Швейцария, няма държава в Европа в която да не съм бил.Дори в момента пиша от Германия.
    Хич не ми обяднявай каква е цивилизацията на запад. Толкова са изпръщели, че нема до къде. Това дето ние имаме в България, тея зомбита на запад могат само да сънуват.

    Коментиран от #39

  • 39 Въпросче

    3 2 Отговор

    До коментар #38 от "Както и да е":

    И какво е това дето ние го имаме в България бе, господинчо?

    Коментиран от #40, #41

  • 40 Както и да е

    3 2 Отговор

    До коментар #39 от "Въпросче":

    Всичко. Природа, забавления, хубави жени. Да продължавам ли? Зомбитаните западняци от понеделник ди петък, от в къщи на работа. От работа в къщи. Петък взима кучето и жената, минава 200+км,за да се забие на някоя бензиностанция на магистралата да яде вмирисани сандвичи за по 5 евро. Това да се събере с комшията или колеги и приятели просто забрави. Живеят врата до врата и не се познават. 10г минава един и същи маршрут до работата му, и ако му вземеш навигацията няма да може да се прибере. Ако му затворят пътя и не му кажат, че трябва да заобиколи, ще седи и ще чака да отворят пътя. Пука гума, и цял ден чака асистенция да дойде да му я смени. От доста години ги гледам всеки божи ден тея изпити мозъци.
  • 41 Както и да е

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Въпросче":

    И съдейки по начина по който ме питаш съм сигурен че на запад си ходил само по екскурзийки за по няколко дена. Нито си работил с тях, нито си имал земане даване с тея утррпалници
  • 42 Хммм

    4 2 Отговор

    До коментар #31 от "Както и да е":

    Отворко, тая мацка е от класа, елитна мацка. Не е лъжица за твоята уста. И за моята не е, признавам. И какви алчни продажни коври бълнуваш не знам. Но ако си чел внимателно, тя е ОМЪЖЕНА за тоя (как му завиждам аз си знам) Те са законни съпруг и съпруга. Загря ли!? А коврите НЕ СА ОМЪЖЕНИ.
    Ще му прави пълна програма, много ясно - като се обичат сигурно и на двамата им харесва много. Тебе що те е яд?
    Човека си плащал за тая работа - е тя така или иначе нали си му е жена бе, не само за това, ами и за всичко друго ще плаща човека - скъпи бижута, кожени палта, пътешествия, и т.н. и т. н. подобни глезотии. Нали е неин мъж, пък и паралия, къде ще иде, ще плаща.

    Коментиран от #43

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Обективно погледнато

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "Както и да е":

    Приятелче, вземи се приземи малко и после говори. Отношенията в една сериозна и продължителна личностна връзка не приличат на автомат за дъвки. Казваш, ще изхвърчи като нейната предшественица, в случай че се появи нещо по-така на хоризонта. Да ама тая преди нея и деца има, и издръжката си получава. Е? Тогава реално погледнато при евентуален развод тази, настоящата ще изтиска много имот и кинти от него. Отделно като почнат да се съдят по съдилищата. Вярно, нищо ново под слънцето, само дето много се палите тука.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Я па тоя дъртьо!!

    3 0 Отговор
    P.S.
    Познавам една клюкарка, нагла дъртьофяга ей такава кат тебе, жена обаче, станала е вече на 65г. и само плюе и завижда на 20 - 30 годишните млади момичета и жени, откакто я знам цял живот все с клюки интриги и одумки се занимава, злоба отврат, затова тая няма нито приятелки, нито приятели и такива сами ще си пукнат както и заслужават!!
  • 47 42 годишния

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Историка":

    Хахахахаха, чичко паричко бил дъртак, а пък ти дядко беднячко, така ли? Хахаха, че се наричаш и Историка! На какво си историк? Биографията на на онази ковра дето се е вредила в редиците? Ама наистина мясаш на селска клюкарка.
  • 48 Камен

    2 0 Отговор
    Нямам критики към Селена
  • 49 аз пък имам

    2 0 Отговор
    към себе си
  • 50 защото като я гледам

    2 0 Отговор
    се сещам че трябва да отслабна и нямам никакво оправдание!
  • 51 иначе е

    2 0 Отговор
    хубавица и е сладка
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.