Last news in Fakti

22 Март, 2018 19:11 7 369 9

Приятел сложи големи рога на вокалиста на "Контрол"

  • група контрол-
  • певец-
  • изневяра-
  • приятел-
  • сложи рога-
  • петър станоев — пецата

Пецата обаче, също се изфука, че спал с жена му

Певецът на легендарната група „Контрол“ Петър Станоев — Пецата е станал рогоносец, след като жена му е започнала да му изневерява с друг мъж. Това призна самият музикант на страницата си в социалните мрежи.

Той направи изповедта си в понеделник вечерта, явно под влияние на афект, а на следващия ден си бе изтрил публикацията, пише „Телеграф“.

„Относно майката на детето ми… убеден съм, че ще съжалява за безразсъдната си постъпка. Относно теб, Стоименов… разликата между мен и теб е, че аз имам достатъчно кураж да бъда честен и да кажа на една жена, че искам секс от нея и мога да ѝ дам само това. Ти се опитваш да демонстрираш пред колегите си в работата колко се обичате с жена ти и в същото време, когато тя замина за уикенда извън София, отиваш при майката на детето ми, лъжейки я, че вече не съжителстваш с жена си, само за да я вкараш в леглото… това моментално те прави мухльо! Относно жена ти… с удоволствие правих секс с нея и с удоволствие бих правил пак… тя е хубава жена, но не и ако дъщеря ти е в другата стая… глупак!!!“, пише във виртуалното писмо до съперника си Пецата.

След това той обясни и разказа на почитателите си тази история.

„Относно вас, уважаема публика… през изминалите няколко дни споделих това и излях гнева си тук… не ми пука дали е правилно или не… това съм аз! И преди съм го правил… в тежки моменти, когато почина майка ми и в други, които са били ужасно тъжни за мен. Това е защото вас не мога да нарека фенове или почитатели… това е отвратително! Вие сте част от моя живот и мои приятели! Край на сагата“, завършва музикантът.

Той пее в „Контрол“ между 1999 г. и 2009 г., а най-известната им песен в негово изпълнение е „Пазете си децата“.

В последните 10 г. 36-годишният мъж се изявява по рок сцените със собствена формация — „Бандата на Пецата“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мистър Материал

    16 4 Отговор
    И пак стигаме до дъното на нещата ....... каквато ни е държавата, такава е и инфраструктурата - такива са и човешките отношения - в мизерна държава живее мизерен материал
  • 2 гост

    12 5 Отговор
    НАС-АХТЕ СЕ С ТОЯ ФЕИСБУК БЕ .... За кво реве тоя ? Вероятно очаква съчуствие ...А хората гледат само смях на чужд гръб да има...Като ти е изневерила разведи се бе бастун такъв. Кво ревеш и се излагаш на всеослушание...
  • 3 Алфа Ромео

    13 2 Отговор
    Абсолютни идиоти, завършени....

    Коментиран от #5, #7

  • 4 баджанаци

    8 4 Отговор
    Бой, бой ще има ли ????...или само,ще мрънкате !?

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 НОЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "баджанаци":

    Все пак не са толкова големи идиоти
  • 7 Хъво

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Алфа Ромео":

    Точно като теб

    Коментиран от #8

  • 8 Алфа Ромео

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хъво":

    Може би, но на мен като са ми изневерявали не съм го тръбял в социалните мрежи, нито когато аз се е случвало да изневерявам (и то не със жената на приятел) съм тръбял в социалните мрежи.....
  • 9 Някакъв

    0 2 Отговор
    Еми, карма ис а бич...
    Само не мога да разбера, защо се занимавате с тъпунгери, а щъркелчетата умират от студ през това време...