24 Март, 2018 16:26 28 029 52

Слави Трифонов се пенсионира

  • слави трифонов-
  • пенсия-
  • пенсионира-
  • дългия-
  • водещ

Водещият вече се е изморил от познатата си роля на малкия екран

Слави Трифонов, който вече чукна 52 години, смята да слиза от екран в края на лятото и не е сигурно дали ще се върне през есента. Дългият е взел решение да отвори нова страница в живота си и занапред няма да се появява като водещ, а ще е само продуцент на собственото си предаване, пише в. „Уикенд“.

Преди седмица Трифонов, който наскоро обяви кастинг за политици, за първи път призна в собственото си шоу по Би Ти Ви, че му стигат 18 години в ефир. Така той потвърди слуховете, че след като изтече договора му с телевизията, възнамерява или да спре предаването си, или да бъде само негов продуцент.

Един от обсъжданите с екипа му варианти бил предаването да се запази, но да се казва само „Шоуто”. Без Слави, то ще бъде водено от Иво Сиромахов, който в момента е дясната ръка на водещия. От Би Ти Ви не се възпротивили на идеята, но настоявали бюджета да бъде чувствително намален – нещо, с което Трифонов едва ли ще се съгласи.

Съществувал вариант и предаването да се излъчва веднъж седмично с увеличено времетраене – 2 часа, като акцент там да са актьорските превъплъщения на безспорните таланти Краси Радков, Тодор Башиянов и Мариан Бачев.

През последната година Дългия на няколко пъти намекваше за евентуалния край на „Шоуто на Слави”. Според негови близки, Трифонов признал, че иска да се отдръпне, преди да е станал досаден на публиката и дотук бил доволен от това, което е постигнал.

Отделно Слави изрази сериозни намерения да влезе в политиката още наесен. Той усилено работи по създаването на проекта си. Става дума за политическо движение, а не за партия, в която да участват интелигентни и работещи в различни сфери от живота българи.

Шоуменът вече бил намерил финансиране. Трифонов бил убеден, че е дошло време да се впусне в политиката и смятал, че без проблем ще се превърне в основен играч на този терен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    127 40 Отговор
    Много хора не го харесват но няма как да се отрече таланта му на шоумен. 18 години да водиш най-рейтинговото предаване не е майтап работа. И няма как в частна телевизия да е шуробаджанащина като каналето в канала.

    Коментиран от #11

  • 2 Случаен

    84 34 Отговор
    Не харесвам предаването му когато са арогантни, цинични и зли , но с водещ Иво Сиромахов рейтинга им ще падне....той просто е безинтересен и неприемлив за водещ !!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 песи меси

    59 64 Отговор
    От трън та на глог от един тоталитарен прост човек на друг тоталитарен прост човек, от Боко на Славун !!!
    Бил "намерил финансиране" демек и той, ще работи после за някой....
    Аве поредния Месия... то не бяха царчета, борчета, варненски мекерета и т.н. месии да искаш! Сега се задава и Учиндолския виолист. Светлина в тунела се не види, а ако някой вижда да се замисли дали не е фенера на бързия влак !
  • 5 гостенка

    88 56 Отговор
    Няма как да отречем безспорния му талант, проницателност и това, че никога не изпадна в пошлост, винаги е бил изключително възпитан и коректен, да не забравяме, че той е и бизнесмен освен шоумен, знае с кой проект какво ще спечели, от неговото шоу са тръгнали не един и двама певци и актьори, които той е направил имена, така че му желая всичко най-хубаво занапред, израснала съм с него и неговите песни още когато беше Ку-Ку.... успех и здраве желая....

    Коментиран от #9, #38

  • 6 киро

    72 35 Отговор
    Не го гледам от години и не ме интересува
  • 7 Иванов

    46 36 Отговор
    Поредният москалски "спасител"! Аре, много мерси!
  • 8 Е и

    70 12 Отговор
    Краси Радков е пич
  • 9 mediator37

    54 26 Отговор

    До коментар #5 от "гостенка":

    Интересен критерий имаш за пошлост, щом не виждаш в шоуто му пошлост.
    Напротив, то е само пошлост и заради пошлостта се продава.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 tost

    23 22 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    „Шоуто на Слави“ от години не е на Слави а на Сиромахов и сие.
  • 12 ПЕЕВ

    50 43 Отговор
    КАТО ВИДЯ СЛАВИ СЕЕДНО ГЛЕДАМ БАРЕКОВ.ВЪЗДУХ-ЧЕРВЕН ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.
  • 13 Онуфри

    21 10 Отговор
    Изразил,намеквал,признал,бил - пак се връзвате на непотвърдени неща!
  • 14 Анонимна

    70 11 Отговор
    Не вярвам, че България някога ще се оправи и хората ще заживеят щастливо!!!!Кой ще се пребори с мафията във България,с корупцията,с шуробаджинащината и всичко зло!!!! Кой ще вдигне жизненият стандарт на Българите???? Кой, Кой,Кой????? Системата ще ги смаже-Комунистическата БАНДА във България премахва всички родолюбци!!! Най-вече такива хора, които искат да променят нещата .

    Коментиран от #15, #18

  • 15 Работа и далавера

    24 13 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимна":

    Слави ще ни оправи за 800 деня.....
  • 16 Хахахахах

    43 19 Отговор
    Идва новия бареков. Хахахаха на дългун още от времето на Костов му е мерак да се набута в политиката. Всички му обещаваха, и всички го излъгаха. И за това с всички в началото ги канеше, рекламираше, а после подиграваше.
  • 17 Айде сега

    29 14 Отговор
    Те го изритват заради нисък рейтинг, а той мрънка и се кълчоти. Явно нещо се е променило в бТВ и схемата с парите по веригата се е разсъхнала.
  • 18 Невен Смирнов

    50 11 Отговор

    До коментар #14 от "Анонимна":

    Работя като общопрактикуващ лекар в клиника. Отдадох 10 години от живота си на образование и си струваше всяка секунда. Имам прекрасна жена, 4 деца, къща, гараж, 3 леки автомобила, занимавам се редовно с хобито си. Щастието е субективно. Където и да си с негативен ум никога няма да си щастлив! :) Бъди благодарен, че имаш достъп до интернет. Замислял ли си се колко хора нямат тази привилегия по света?

    Коментиран от #19, #23

  • 19 Анонимен

    38 10 Отговор

    До коментар #18 от "Невен Смирнов":

    Поздравления, докторе.Такива хора ни трябват оптимисти, да сте жив и здрав и да ви радват много децата ви.
  • 20 Хайл

    37 21 Отговор
    Дано след като слезе от екран повече никъде никога да не го видим!
  • 21 vasik atanasova

    33 16 Отговор
    напълни се с пари
    стига му толкова
    а и рейтинга отдавна падна
    гледах го първите години
    вече е безинтересен от години
    интерес за мене представляваха гостите му
    а комиците му не са ми смешни въобще

    Коментиран от #31

  • 22 Петров

    32 11 Отговор
    Шоуто трябваше да слезе от ефира преди около 4 г.
    А за проекта ще видим.

    Какво толкова.... Избира ли сме комунисти(БКП, БСП), демократи-комунисти(СДС), злопаметен и алчен цар, му*ра охранител, остана само шоуменът.
    Стигнеш ли дъното имаш само два варианта: да се примириш и да останеш там или обратно към повърхността.
    Последното е трудно, но е гаранция за живот.

    Бих гласувал за него... от любопитство. Не съм хазартен тип, но ВСИЧКИ останали са мекерета.

    Опасността е само една. С него да не нахлуят юдеи в парламента, защото запомнете, че Българите са в чужбина, а тук останаха предимно юдеи, които се "борят" за работни места в условия на пълна липса на конкуренция. А това се случва благодарение на специално създадената политика насърчаваща и принудителна емиграция!
  • 23 Ставри

    18 6 Отговор

    До коментар #18 от "Невен Смирнов":

    Имам опит с твоя вид.

    Когато му казах, че в Палестина се извършва бавен геноцид спря да ме лекува! Че го игра и обиден, все едно съм го излъгала.

    Оказа се юдеин, тоест болен религиозен фанатик.
    Предимно такива останаха у нас.
    Това е, така наречената комунистическа шуробаджанащина!
  • 24 Боби

    17 27 Отговор
    Добър водещ, добро шоу!
  • 25 коко

    17 17 Отговор
    Хайде Слави, Парламента те приветства 😎
  • 26 Гала

    26 14 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Трифонов признал, че иска да се отдръпне, преди да е станал досаден на публиката - ми, че то ако е така, то би трябвало да се е махнал от ефир още преди 10г.!!!
  • 27 Балкански динозавър

    26 15 Отговор
    Слави направи успешно и гледано предаване в продължение на 18 г., пет пъти в седмицата, за сравнение другите комедийни шоута са веднъж седмично и се изчерпват, така, че трябва да му се признае таланта и трудолюбието на човека, надяваме се и в политиката да не се изложи. На добър час г-н Трифонов.
  • 28 Бойко Борисов

    17 9 Отговор
    Чакай ве мъжете нали се пенсионират на 65 години...........тоз за къде бърза. Ако изтърканото шоу не му върви да отива в Учиндол и да сее картофи..............
  • 29 гост

    20 11 Отговор
    А дано ама надали ... Дай боже да го махнат от ефир - това ще е велик ден за България !
  • 30 коко

    19 10 Отговор
    След оттеглянето си,като водещ на собственото си шоу,Слави който и да назначи за водещ предаването ще отиде в забвение и в небитието.Просто Слави Трифонов си е емблема за своето предаване.Без него просто шоуто няма да е същото и няма да се радва на голям зрителски интерес.Не знам да има предавания в БГ ефира да са се задържали толкова дълго време на екран както това предаване,но всичко си има начало и край,просто самото предаване се изчерпа и трябва да се търси нещо ново.Желая на Слави Трифонов успешна реализация на политическата сцена,дай боже да постигне успехи в политиката,както е постигнал успехи на музикалната сцена и в телевизията,но всичко това времето ще го покаже.Успех Слави,не обръщай внимание на негативите и обидите,които се сипят по теб.
  • 31 Усмихни се

    17 8 Отговор

    До коментар #21 от "vasik atanasova":

    vasik atanasova,мисля че откровенно лъжете!Не можете да твърдите,че е станал безинтересен и в същото време да казвате,че не го гледате от години!?Пък и комик щом не може да ви разсмее .... ! това вече е проблем.Всъщност как да ви разсмее,вие нали не гледате шоуто,просто бях забравил
  • 32 СТАРОТО

    13 15 Отговор
    вярно ,ли е ,че Славчо учиндолски ще си отива на село при кокошките ,кравите и учиндолските цигани?? Абе то май там му е мястото на този ЦЪРВУЛ!
  • 33 ФЕНКА

    14 12 Отговор
    Слави,продължавай в духа в който си започнал.Тоя измъчен български народ чака с нетърпение да те види в министър-председателското кресло за да го измъкнеш от бездната към която го тика кабинета ,,Борисов 1,2,3''.Но за да сложиш ред в тая скапана мутренска държава първо няма да ти стигнат затворите ,защото борисовци всичките са за затвор.Много ще ти е трудно,но ти си кадърен и ще се справиш,вярвам ти.Успех ти желая.
  • 34 ФЕНКА

    15 10 Отговор
    Слави,продължавай в духа в който си започнал.Тоя измъчен български народ чака с нетърпение да те види в министър-председателското кресло за да го измъкнеш от бездната към която го тика кабинета ,,Борисов 1,2,3''.Но за да сложиш ред в тая скапана мутренска държава първо няма да ти стигнат затворите ,защото борисовци всичките са за затвор.Много ще ти е трудно,но ти си кадърен и ще се справиш,вярвам ти.Успех ти желая.
  • 35 Тръмп

    16 5 Отговор
    Славчо,много са ти измъчени фенките!Ха-Ха-Ха!Чалга политиката води до там,омръзва и досажда без реална полза за никого!
  • 36 Тръмп

    10 9 Отговор
    Да,за Славчо ще гласуват измъчени фенки!Както и всички дебили-русофили и мангали!С тях Славчо ще им покаже на Великобританците,колко много е по-умен от тях,горките!Вземи и Бареков за розов цвят!
  • 37 стефан

    5 6 Отговор
    Слави направи едно голямо подмазване на русофилския български народ, който е 90 % от населението с декларацията си преди няколко дена, че Русия не е виновна за отравянето до доказване на противното. Слави който подиграва Путин в скечовете, че е диктатор и си избива опонентите, сега запя нова песен.
  • 38 газо

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "гостенка":

    Ти май си му мераклийка, а?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Мата Хари

    7 4 Отговор
    Стига сте се занимавали с политика. Стига с тези червени, защото,ако не бяха те, нямаше да имате нищо, а сега при "хубавите" ви седесари и гербери нямате хляб, гладни мишки сте. Тъпия пожарникар има милиарди, които вие му подарихте. Време е да се събудите.!!??
  • 42 Хейтъри-Идиоти!

    7 5 Отговор
    Хейтвайте! То заради такива идиоти като вас сме на това дередже! 100% вие сте тези идиоти, които избраха Герб на власт първият път, после ги свалихме, и след това вие пак ги избрахте! И понеже сте идиоти, решихте, за трети път да ги изберете, сякаш си вършат съвестно работата!
    Колкото до Трифонов, мога да кажа, че е фрашкан с пари. И определено не влиза в политиката (на 52-53г.) с такава цел! Единственото което остава е да се опита да оправи поне до някаква степен нещата в тая корумпирана и пълна с тъпанари държава!
    Но ме притеснява, това че ще го "поръчат" още преди да успее да направи каквото и да било... Ако не го убият, то тогава ще измислят друго, но няма да го оставят току-така да им спре хатъра.

    Коментиран от #51

  • 43 гост

    2 1 Отговор
    И кого да изберем ,съседката от ляво ли? Като е гладен ,да върви да работи! Да види как се изкарват пари, с пот на челото!
  • 44 незнайко

    1 0 Отговор
    Тачно време за пенсия по първа категория труд !!!
  • 45 Коко

    3 0 Отговор
    И на село да се върне!
    Камъка/павевто в нашия случай/ си тежи на мястото си
  • 46 Доктора

    2 2 Отговор
    Който каквото му се отдава да го върши. Господин Трифонов е талант в шоумейкинга, мисля, че ще има и успехи в политиката. Аз съм ветеринарен лекар. Всеки си има право на мнение, но човека е със статут в държавата. За мен ще успее да влезе във властта, но гласът му няма да може да излезе от залите, защото няма да е удобен за повечето му колеги. Иначе успех и попътен вятър.
  • 47 Гого

    0 0 Отговор
    Време за политика
  • 48 Марони

    0 0 Отговор
    Най-после добра новина в БГ!
    В клубът на пенсионера му е мястото на този исполин на забавата,изкуството и добрия вкус!
    Може да оглави класацията за най-арогантен пенсионер например!
  • 49 Jus

    0 0 Отговор
    Кое му е интересното на това шоу.Тотално изчерпано като формат.И то от години.Кое му е смешното на скечовете.И ми се струва,че на всички им омръзна от това Слави да дава думата на някого и на втората секунда да го прекъсва ида задава въпроси и сам да си отговаря ,а този който е срещу него да стои само като малоумник на среща му.
  • 50 Анонимен

    2 0 Отговор
    Аз пък го харесвам и много други са се опитвали да водят шоуто но не са на нивото на Слави, и ако е истина тая история жалко .
  • 51 Гостилничаря

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Хейтъри-Идиоти!":

    Пич, кой ти каза, че ГЕРБерастите ние сме ги избрали!!!??? Ти не знаеш ли, че в нашия разграден двор всичко е параван на куклен театър!!!??? Отдавна всичко, пряко свързано с властта е подправено и нагласено - социология, изборна организация, самите избори, резултатите от тях. Тъпият избирател е като топче в игра на флипер. Отдавна нищо не зависи от суверена, той е напълно изолиран от всичките си конституционни права - живот, здраве, образование.
  • 52 АЗ ушите

    0 0 Отговор
    Аферим,така ще имате повече ефирно време за турски сериали