Last news in Fakti

26 Март, 2018 15:11 4 540 0

Лесбо страсти в "Гласът на България" (СНИМКА)

  • камелия-
  • гласът на българия-
  • дупе

Камелия опипа една от участничките в шоуто

Самотната майка Гергана Великова, която през последните 12 години основно пее по круизни кораби, впечатли всички треньори на „Гласът на България“ като изпълни парче на французойката Заз.

И четиримата треньори се обърнаха и я пожелаха в отборите си, но Камелия беше тази, която успя да я убеди да се присъедини към нея. В момента, в който разбра, че Гергана я иска за свой треньор, фолк звездата веднага изтича при нея на сцената и я прегърна.

Тя обаче стигна и по-далече от една прегръдка. По време на прегръдката, Камелия многократно я потупа по дупето, което, въпреки че кандидат певицата не очакваше, явно не я притесни много. Случващото се на сцена накара Графа да избухне в смях с глас.

Докато Гергана жънеше успехи на сцената, зад сцената при водещите я очакваха майка ѝ, брат ѝ и малкият ѝ син. За съжаление, той проспа изпълнението ѝ, като водещият Венци се пошегува, че след години, като я гледа на запис, ще се смее на себе си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА