28 Март, 2018 10:38 3 092 4

Мариана Маринова съди Мис България Вселена

  • мариана маринова-
  • мис българия вселена-
  • николета тодорова-
  • съд-
  • корона-
  • титла

Миската заяви, че короните в конкурса се "плащат" с интимни ласки

След като накърни името на конкурса "Мис Силикон", Мис България Вселена Николета Тодорова отива на съд, съобщи HotArena. Миската се раздели с короната си заради непристойно поведение в национален ефир, а сега ще отговаря и за клевета. Николета се изказа как момичетата, участвали в конкурса, си плащат титлите със секс. Мисис България Мариана Маринова заяви, че ще съди девойката, след като обидила организирания от нея конкурс.

"Здравей Николета, благодаря ти за информацията относно конкурса, който съм създала и организирам 10 години! Не знаех, че подготвям проститутки, но явно ти знаеш?! Ласкае ме факта, че младо и невинно момиче като теб е запознато и умело цитира името на конкурса ми! Благодарение на това сега доста хора ще чуят и твоето и първата цел на участието ти в предаването е постигнато. Пиар на гърба на нещо по-известно! Пиар трик за набиране на популярност. Сега аз лично ще ти помогна да станеш още по-известна като те подведа под съдебна отговорност за думите ти, които ще е в твоя полза да можеш да докажеш в съда! Надявам се благодарение на скромните ми приятели и последователи този пост да те подготви до следобедното включване от адвоката ми”, написа тя в социалната мрежа.

Мариана Маринова все още не е коментирала за каква сума ще съди Николета, но едва ли ще е малка. Заради гръмкото си изказване в ефир, Тодорова се прости и с короната на мис България.

Запознати коментират, че миската се ядосала, че вниманието към нея е изместено към мис България Свят Вероника Стефанова. Изказването, че за да станеш мис Вселена трябва да спиш с някой от световното жури, вбеси организаторите. В крайна сметка, вместо да изпъкне пред конкурентките си, миската си навлече неприятности, за които ще отговаря в съда.

Организаторката на огромния брой конкурси за красота на родна земя не спря само със заплахите за съд. По-късно през деня тя не престана да качва снимки осмиващи Николета Тодорора, придружени от злобни коментари към тях. В един от постовете тя си позволи да я нарече "девица с крака на римски пехотинец".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    7 0 Отговор
    Крокодил
  • 2 Чуденчо

    6 0 Отговор
    Аз да питам - като не е толкоз хубава; имаща... как го каза... крака като на римски пехотинец; грозна усмивка... То как тогаз са я избрали за Мис, аджаба?!

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стамчо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Чуденчо":

    Избрали са я за мис, щот е като трифазна помпа, щом засмуче не пуска дорде не издои бика.